GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για πολυγλωσία κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγόρησε για πολυγλωσία, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή τις δηλώσεις τ...

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγόρησε για πολυγλωσία, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή τις δηλώσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη.
«Η μαύρη κωμωδία “η επιστροφή στη δραχμή”, που ανεβάζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σκηνοθεσία Αλέξη Τσίπρα, έχει πάψει πια να κόβει εισιτήρια», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σημειώνοντας πως ο κ. Τσίπρας «αποκαλύπτει το πρόγραμμά του και συντάσσεται με το ΚΚΕ, υπερψηφίζοντας πρόταση νόμου για “κατάργηση των μνημονίων”, με στόχο τη δραχμή, τη χρεοκοπία και την έξοδο από την ΕΕ», ενώ την ίδια ώρα «ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός του Παναγιώτης Λαφαζάνης δηλώνει πως δεν θέλει να κοροϊδεύει τον λαό και πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει».

4 σχόλια

  1. Μα δεν έχει το Θεό του αυτός ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος! Καταφέρει καίρια πλήγματα κατά του Συριζα με τις τόσο εύστοχες και φαρμακερές δηλώσεις του! Στο Συριζα τα έχουν πλέον χαμμένα και δεν ξέρουν πως να αμυνθούν. Επικρατεί σύγχυση...
    Έ, ρε Πετσάλνικος που χρειάζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πήρε στο κρανίο η Ρένα Δούρου με τις δηλώσεις Λαφαζάνη και επενέβη με εκκωφαντικό τρόπο.

    Ρένα Δούρου: Δεν ξέρω τι λένε οι σύντροφοι, εγώ πάντως ετοιμάζομαι για ΥΠΕΞ...
    Μου τον ..ακούμπησε και ο Τσάβες.

    Οι υπόλοιποι το ξέρουν, ότι εσύ είσαι έτοιμη κορίτσι μου;



    Ω...εε...ΝΑΙ ! Υπάρχει και 3η άποψη για Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!!!

    Βούτσης: Είμαστε «έτσι κι έτσι έτοιμοι» να κυβερνήσουμε...

    Συνεχίζεται η "πολυφωνία" στον ΣΥΡΙΖΑ, σαν αποτέλεσμα του τρόμου που ένιωσαν μπροστά στο ενδεχόμενο να καταψηφιστούν τα μέτρα, να πέσει η κυβέρνηση και να χρειαστεί να αναλάβουν την εξουσία ξεκινώντας με διαγραφή του χρέους και επαναφορά μισθών και συντάξεων στο 2009 όπως υπόσχονται...

    Έτσι αφού το πρωί στο ένα κανάλι ο Λαφαζάνης έλεγε πως είναι ανέτοιμοι να κυβερνήσου και στο άλλο κανάλι ο Στρατούλης, με μάτι που γιάλιζε, είπε "θέλουμε και μπορούμε να κυβερνήσουμε", βγήκε λίγο αργότερα, ο γνωστός Βούτσης, ο ΜΠΑΜΠΑΣ του "αντικαθεστωτικού ΛΗΣΤΗ, να πει στον ΣΚΑΪ, θέλοντας να δικαιολογήσει την αλήθεια που ξέφυγε στον Λαφαζάνη:
    " Ο Λαφαζάνης ειναι τελειομανής για αυτό και είπε ότι δεν είμαστε έτοιμοι"..!!!
    Προφανώς εννοούσε ότι αυτός που δεν είναι τελειομανής πιστεύει ότι είναι "έτσι κι έτσι έτοιμοι" να κυβερνήσουν...

    Δηλ. κάτι σαν κουτσά στραβά θα κυβερνήσουμε κι εμείς και θα μάθουμε στην πλάτη του ελληνικού λαού...

    χιχιχ..Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει ας πάρει έτοιμα στελέχη να παιξουν άμεσα μπάλα να πάει η χώρα μπροστά, όπως η ...Μαριλίζα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΟΤΟΣ ΠΑΛΙ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ΠΗΡΑΤΕ όλα, τα ΚΛΕΨΑΤΕ όλα, τα ΧΑΛΑΣΑΤΕ όλα, εσείς, των ονείρων οι παγκοσμιοποιημένοι τρομοκράτες.

    Πατρονάρετε την απομυθοποίηση, εν ονόματι του πραγματισμού της στενοκεφαλιάς σας και της μονοσήμαντης σκέψης σας.

    Και αφήσατε ξυλάρμενο τον άνθρωπο, μέσα στον ωκεανό του παγκοσμιοποιημένου τίποτα.


    Νάτοι, έρχονται, οι παγκοσμιοποιημένοι νεοφιλελεύθεροι, ψευδώνυμοι, δυσώνυμοι πλέον, σοσιαλιστές, τυμπανιστές του Ευαγγέλου, τυμπανίζοντας το πένθιμο εμβατήριο του θανάτου του εμποράκου.

    Της κλοπής του μισθού του υπαλληλάκου και της σύνταξης του απόμαχου της ζωής.

    Νάτοι, έρχονται, οι προγραφείς τεχνοκράτες.Οι ληξίαρχοι των ημερών μας.


    Ταπεινώνουν έναν λαό, στερώντας του τις κοινωνικές του κατακτήσεις.

    Το δικαίωμά του στη δουλειά. Τον βρίζουν και τον ταπεινώνουν οι στρουθοκαμήλες της Ευρώπης και τα ντόπια κυβερνητικά σφουγγοκώλια τους.

    ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ όλα τα υπάρχοντά μας, αντί πινακίου φακής, στις άπληστες αγορές και επί την Πατρίδα μας βάλατε κλήρον. Και το αντίτιμό το καταχραστήκατε.

    Και ξεπουλάτε τα κυριαρχικά της δικαιώματα, εν ονόματι της πατριδοφροσύνης σας. Βδελυροί κακοπάτριδες. Αισχροί πατριδέμποροι, που πουλάτε κούφιο πατριδιλίκι.

    Α' ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΛΑΚΕΣ..
    Ελευθέριος Ανευλαβής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση