GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έργα 27,3 εκατ. € στην Κρήτη

Έργα 27,3 εκατ. € στην Κρήτη  Αρχίζουν να υλοποιούνται τα  τρία πρώτα έργα που θα κατασκευαστούν με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Jess...

Έργα 27,3 εκατ. € στην Κρήτη 

Αρχίζουν να υλοποιούνται τα  τρία πρώτα έργα που θα κατασκευαστούν με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Jessica στην Κρήτη. Πρόκειται για έργα συνολικού προϋπολογισμού 27,3 εκατ. ευρώ, από τα οποία τα 13 εκατ. ευρώ θα προέλθουν από το ταμείο Jessica και είναι τα εξής:
 - Κατασκευή συγκροτήματος καταστημάτων και πάρκινγκ στο Ηράκλειο.
- Κατασκευή υπόγειου πάρκινγκ στο Ρέθυμνο.
- Βελτίωση της οδικής πρόσβασης προς το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου.
Τα έργα, τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης, θα έχουν θετική επίπτωση στην ποιότητα ζωής της πόλης και θα συντελέσουν στην αντιμετώπιση της κρίσης. Εξέφρασε, παράλληλα, την πεποίθηση ότι θα υπάρξουν ανάλογες πρωτοβουλίες και από άλλες Περιφέρειες της χώρας.
Το Jessica χρηματοδοτεί έργα αστικών αναπλάσεων με ανταποδοτικό χαρακτήρα, στα οποία συμμετέχει και ο ιδιωτικός τομέας. Μαζί με την τραπεζική και ιδιωτική χρηματοδότηση, οι συνολικές επενδύσεις που αναμένεται να εκκινήσουν μέσω του Jessica εκτιμώνται σε 1 δισ. ευρώ.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Πηγη: enikos.gr

2 σχόλια

  1. ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ

    ΟΛΑ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν σου ανοιξανε το κεφαλι λυπηθηκα ,νευριασα με τους αλητες πασοκους, αλλα σαν να μου φαινεται οτι ημουν μαλακας..

    Επρεπε να σε ειχαν αφησει "σεκο" παλιομαλακα..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση