GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για δεύτερη φορά στα δικαστικά χρονικά...

Σε αναζήτηση των εξειδικευμένων εργαστηρίων και τεχνικών που θα μπορέσουν να προχωρήσουν σε εξέταση του κατηγορουμένου από τον ανιχνευτή ...

Σε αναζήτηση των εξειδικευμένων εργαστηρίων και τεχνικών που θα μπορέσουν να προχωρήσουν σε εξέταση του κατηγορουμένου από τον ανιχνευτή ψεύδους βρίσκονται από χθες οι διάδικοι της υπόθεσης της δολοφονίας της φοιτήτριας στη Λάρισα τον Σεπτέμβριο του 1997.
Άλλη μία εκδίκασης της γνωστής υπόθεσης ξεκίνησε χθες στην πόλη, με τον συνήγορο πολιτικής αγωγής να θέτει το ζήτημα του ορού της αλήθειας και την υπεράσπιση του 42χρονου σήμερα κατηγορούμενου να το αποδέχεται.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία, η σχετική διαδικασία είναι ελάχιστα χρησιμοποιημένη στα ελληνικά δικαστικά χρονικά, καθώς τέθηκε σε εφαρμογή μόνο άλλη μία φορά, προκειμένου να βρεθούν οι δολοφόνοι του Γιώργου Νικολαΐδη και της φίλης του Σούλας Καλαθάκη το Νοέμβριο του 1997.
Πηγή: onlarissa.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση