GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Έλληνες άρχισαν να νοσταλγούν τον… Παπαδόπουλο!

Να λοιπόν που στη δημοκρατία έχουν αρχίσει να εμφανίζονται αδιέξοδα. Διότι τι άλλο εκτός από αδιέξοδο μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ...

Να λοιπόν που στη δημοκρατία έχουν αρχίσει να εμφανίζονται αδιέξοδα. Διότι τι άλλο εκτός από αδιέξοδο μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός πως η εφαρμογή του δημοκρατικού κανόνα, δηλαδή η αρχή της πλειοψηφίας, μπορεί να στραφεί κατά της ίδιας της δημοκρατίας. Υπό αυτό το πρίσμα, ο τίτλος «Σκατά»,. με τον οποίο η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία επέλεξε να σχολιάσει πρωτοσέλιδα τη δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό της και αφορούσε τη χούντα, ήταν πραγματικά εξαιρετικά εύστοχος.
Η δημοσκόπηση έδειξε πως... H συνέχεια στο http://rizopoulospost.com/oi-ellines-arxisan-na-nostalgoun-ton-papadopoulo/#ixzz2RCMl6Rcm

5 σχόλια

  1. Και πολυ καλα κανουν.

    γιατι για να νοσταλγουν την ΔΑΜΑΝΑΚΗ αποκλειεται..


    ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ημουνα στή Νομική και στο Πολυτεχνείο ο μπαμπάς μου πήγε στη Γιάρο για 3 μήνες μέχρι που υπέγραψε και βγήκε, φοβόμασταν όλοι την χούντα την αστυνομία την φυλακή ήμασταν φτωχοί τρώγαμε βραστό νερό όταν δεν ειχαμε λεφτά αλλά τα φάρμακα του τα έπαιρνε ο πατέρας μου απο το ΙΚΑ και δεν πληρώναμε φόρο για το σπίτι που ειχαμε, προίκα της μαμας μου.
    Σήμερα μετά τοσα χρόνια δεν φοβομαστε την αστυνομία εκτός αν πάμε σε καμια διαδήλωση για μας κόβουν την σύνταξη, φάρμακα δεν μου δίνει το ΙΚΑ γιατί πρεπει να τα πληρώσω, το σπιτι της προίκας της μάνας μου που πλήρωσα φόρο κληρονομιας για να το πάρω πληρώνω φόρο-χαρατσι στο κράτος για να μένω, για φαγητό πάω καμια βόλτα απο τα διαφορα σισίτια γιατί και έχω να αγοράσω κάτι μου έχουν κόψει το ρεύμα.

    Τι ωραία πόσο χαίρομαι που αποκαταστάθηκε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και έχουμε αρχηγούς Δημοκράτες τον Σαμαρά τον ΓΑΠ τον Βενιζέλο τους Καραμανλήδες τους Μητσοτάκηδες την Δαμανάκη τον Παπουλια και όχι τους κακους Δικτάτορες Παπαδόπουλο, Πατακό, Ιωανίδη Μακαρέζο.

    Αχ τι ωραίος ο αέρας της Δημοκρατίας πόσο ωραία νοιώθω χωρίς φως, φαητό, φάρμακα είμαι έτοιμος για τον παράδεισο ώστε να αφήσω και την λιγοστή σύνταξη στο κράτος και ναμην παίρνω και φάρμακα ώστε να σωθεί και ο ΕΟΠΥ και να χαρεί και Λοβέρδος.

    Πόσο χαίρομαι που έχουμε Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πού είσαι ρε Παπαδόπουλε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TOTE JERAME OTI HTAN DIKTATORIA
    TORA DEN EXOUME KATALABEI OTI H DHMOKRATIA EXEI ANTIKATASTAUEI APO THN OLIGARXIA APATEONON TRAPEZITON KAI POLITIKON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι αργά για δάκρυα Στέλλα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση