GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτο! Ο Μιχελάκης θέλει να βάλει ...barcode στους δημοσίους υπαλλήλους

Αναφερόμενος στους κοπανατζήδες του Δημοσίου, ο υπουργός Εσωτερικών υποστήριξε πως είναι ξεπερασμένη η ιστορία με την κάρτα. "Πρέπε...

Αναφερόμενος στους κοπανατζήδες του Δημοσίου, ο υπουργός Εσωτερικών υποστήριξε πως είναι ξεπερασμένη η ιστορία με την κάρτα.
"Πρέπει να αλλάξει ο τρόπος ελέγχου προσέλευσης και αποχώρησης των δημοσίων υπαλλήλων. Αυτή η ιστορία με την κάρτα είναι ένα ξεπερασμένο σύστημα. Προσωπική μου άποψη είναι να υπάρχει μια κάρτα με barcode", ανέφερε χαρακτηριστικά.
"Θα καταγράφει τις ώρες που μπαίνεις και βγαίνεις μέσα σε ένα υπουργείο ακόμα και για μια δικαιολογημένη έξοδο. Να μπορεί να καταγράφεται αυτό και να είναι δικαιολογημένο".
Αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, στους δημοτικούς αστυνομικούς, σημείωσε ότι στις 23 Σεπτεμβρίου μπαίνουν σε κινητικότητα που σημαίνει ότι εργάζονται κανονικά.
Σε ό,τι αφορά τους πλειστηριασμούς, μιλώντας στο MEGA, επισήμανε πως "θα γίνει άρση των πλειστηριασμών για αυτούς που μπορούν να πληρώσουν και δεν πληρώνουν".
Επισήμανε ακόμα, με τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών να επανέρχονται συχνά πυκνά, ότι "θα είναι έγκλημα να πάμε σε εκλογές την ώρα που πιάνουν τόπο οι θυσίες του λαού".

5 σχόλια

  1. Πόσο τόπο πιάνουν οι θυσίες του λαού, στα θυμαράκια ή σε ένα κελί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους να γίνει κάτι σε αυτό το χάλι. Άκου κάρτες με ρολόγια και λοιπά κομποσχίνια. Δυστυχώς αυτό είναι το κωλοδημόσιο που οι υπάλληλοι του σε 80 % είναι για τα σκουπίδια. Ναι μαγνητικές κάρτες για να μην πούμε τίποτα άλλο όπως συμβαίνει με τον έλεγχο της ίριδας κατά την είσοδο τους όπως συμβαίνει στο 90% των Υπουργείων, εταιρειών στο εξωτερικό. Αλλά πολλά ζητάμε τώρα. Άσε που θα βάλουνε για την στήριξη και τους παλαιοημερολογίτες και λοιπούς θρησκόληπτους που θα βγούν να φωνάζουν ότι είναι έργα του ΣΑΤΑΝΑ. Ρε άστε στον διάολο να ησηχάσουμε και εμείς με τον αραμπά που υπηρετείται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πόσο πίσω θα μας πάνε αυτοί οι βλαχοδήμαρχοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοι και το χαραγμα του οξαποδω θα καταδολιευσουν ακομη και καπακι θα παιρνουν υπερωριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο κουτελο θα το εχουν το barcode;
    Γιατι τωρα την καρτα την χτυπα ο κολλητος τους. Γιατι να μην χτυπησει και την καινουργια με το barcode; Για Δ.Υ μιλαμε. Αν το ειχαν χτυπημενο στο χερι, θα το εκοβαν για να το χτυπησει ο διπλανος/ φιλος/ προϊσταμενος. Το κεφαλι δυσκολο να το αποχωριστουν. Τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο βεβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση