GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φώτης Κουβέλης: Η ήττα, οι ευθύνες και οι αιχμές για στελέχη της ΔΗΜΑΡ

Αν και έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να αποφευχθεί το εκλογικό αποτέλεσμα, ένιωσε βαριά στους ώμους του τις ευθύνες τ...



Αν και έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να αποφευχθεί το εκλογικό αποτέλεσμα, ένιωσε βαριά στους ώμους του τις ευθύνες της εκλογικής ήττας της ΔΗΜΑΡ.
Με αυτά τα λόγια του Φώτη Κουβέλη, που άφησε αιχμές για στελέχη, ξεκίνησαν οι διαδικασίες της διήμερης συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.
«Εκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να μη βρεθούμε σε αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα που βιώνει ο κόσμος της ΔΗΜΑΡ. Προσωπικά, από το βράδυ της Κυριακής των ευρωεκλογών ένιωσα βαριά στους ώμους μου τις ευθύνες της ήττας», είπε ο κ. Κουβέλης στην εισηγητική ομιλία του, με την ΚΕ να καλείται να αποφασίσει αυτό το διήμερο το αν θα αποδεχθεί την παραίτηση του προέδρου του κόμματος.

«Να αναρωτηθεί ο καθένας μας αν έκανε ό,τι περνούσε απο το χέρι του, αν ήμασταν σε αυτό το χώρο ενωμένοι, αν ήμασταν αλληλέγγυοι. Φανήκαμε φιλόξενοι σε πρόσωπα με άλλη πολιτική καταγωγή που ήθελαν να δώσουν μαζί μας την εκλογική μάχη;», είπε και έθεσε εκ νέου την παραίτησή του στη διάθεση τηε ΚΕ.
Οπως είπε ο ίδιος, δεν υπέβαλε την παραίτησή του το βράδυ των εκλογών όχι «γιατί κιότεψα ή για να μεταθέσω σε άλλους το εκλογικό αποτέλεσμα. Αναφέρθηκα στην ανάγκη να λειτουργήσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και την υπέβαλα δύο μέρες μετά».
«Η ΔΗΜΑΡ πρέπει να υπάρξει και θα υπάρξει» τόνισε χαρακτηριστικά ο Φώτης Κουβέλης. «Εξωγενή κέντρα υποδείκνυαν το δρομολόγιο που κατά τη γνώμη τους θέλαμε να ακολουθήσουν» υποστήριξε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση