GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελένη Θεοχάρους: Βαγγέλη ούτε η χούντα του 1967 δεν μου έκλεισε το στόμα

Η Κύπρια ευρωβουλευτής Δρ Ελένη Θεοχάρους που με την τοποθέτησή της, για την απραξία του Βαγγέλη Βενιζέλου, άφησε άφωνο (και εκ...



Η Κύπρια ευρωβουλευτής Δρ Ελένη Θεοχάρους που με την τοποθέτησή της, για την απραξία του Βαγγέλη Βενιζέλου, άφησε άφωνο (και εκτεθειμένο) τον Αντώνη Σαμαρά
συνεχίζει σήμερα μέσω Facebook, τις βολές εναντίον του Βαγγέλη Βενιζέλου με σκληρή γλώσσα:
"Δεν ξέρω αν αληθεύει η πληροφορία ότι ο κύριος Βαγγέλης ζητά την κεφαλήν μου επί πίνακι, το άκουσα όμως από διάφορες πηγές. Λοιπόν, να θυμίσω ή να γνωστοποιήσω στον κάθε κύριο Βαγγέλη ότι ούτε η χούντα των φασιστοειδών του 1967 δεν μου έκλεισε το στόμα, ειδικά όταν έπρεπε να εκφράσω τις απόψεις μου, ότι δεν είμαι διορισμένη νομάρχης για να με πάψει, ούτε και είμαι αναρριχητικό που σκαρφάλωσα επάνω στον στιβαρό κορμό του για να μου κόψει τις ρίζες."

5 σχόλια

  1. Να μας έλεγες και πού αναφέρεται η κα θεοχάρους, τι καλά που θάτανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρεις Κυρία μου οτι ο Βαγγέλας δεν αστειεύεται ούτε και το σατανικό του μυαλό δυσκολεύετε να καταστρώσει την εξόντωση σου.
    Είναι αυτός που σοφίστηκαι την ατιμωρησία των απατεώνων βουλευτών, την παραγραφή των κακουργηματικών αδικημάτων τους και άλλα κόλπα. Όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει και φτιάχνει και την κεντροαριστερά,όχι παίζουμε !!!!
    Φυλάξου από τον βαγγέλα.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την γνωρίζω απο το 1990 ειναι παλικάρι δεν την σταματάει κανένας, οτι θέλει να πει το λέει, και ειναι ´´καθαρή ´´ όχι σαν ......τους δικούς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ΧΑΡΑΤΣΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΒΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΙΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥ Ο ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ .ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑΧΙΣΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο άνθρωπος (Β.Βενιζελος), είναι ανόητος και επικίνδυνος, γιατί είναι:
    Αυτός που με ύφος Καίσαρα, έδιωξε την τρόικα για να μιλήσει με τους προϊστάμενους της, και μετά την παρακαλούσε να επιστρέψει!
    Αυτός που διατυμπάνιζε "υπερηφάνως", ότι έχει στο ανασφάλιστο γραφείο του τα άκρως απόρρητα σχέδια του πενταγώνου!
    Αυτός που υπονόμευε τον Παπανδρέου εξαναγκάζοντας τον, με τους βουλευτές που επηρέαζε, σε παραίτηση, για να ανάλαβε ο ίδιος.
    Αυτός που δήλωνε προεκλογικά, πολλές φορές, ψηφίστε ΠΑΣΟΚ αλλά εγώ το βράδυ των εκλογών θα το αλλάξω γιατί δεν είναι το ΠΑΣΟΚ που θέλω!
    Αυτός , που «έσωσε» τη χώρα, σκοτώνοντας το δημοψήφισμα, μετά το e-mail που του έστειλε η κόρη του!
    Απολύτως (που σε ύφος οργίλο έλεγε ο ίδιος στο «enikos.gr»), ανόητος και επικίνδυνος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση