GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Crash Test για τον ΣΥΡΙΖΑ η «διοίκηση» των Δήμων και Περιφερειών

Γράφει ο Φώτης Αλεξόπουλος Στις Δημοτικές & Περιφερειακές εκλογές του 2014 πολλοί Δήμοι και Περιφέρειες « άλλαξαν χέρ...



Γράφει ο Φώτης Αλεξόπουλος

Στις Δημοτικές & Περιφερειακές εκλογές του 2014 πολλοί Δήμοι και Περιφέρειες « άλλαξαν χέρια»...
Πολλοί Δήμοι σε όλη την Ελληνική επικράτεια καθώς και Περιφέρειες από την 1η Σεπτέμβριου θα έχουν ως διοίκηση «Αριστερά στελέχη» που προσκτώνται πολιτικά στο Κόμμα του Αλέξη Τσίπρα .
Δεν θα αναφερθώ στο εκλογικό αποτέλεσμα και στα «λάθη» των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας , όμως είναι σίγουρο ότι, τα στελέχη της αριστεράς θα πρέπει να μας αποδείξουν και να εφαρμόσουν στην πράξη πλέον, όλα αυτά που ως αντιπολίτευση κατέθεταν και καταδίκαζαν στα Δημοτικά Συμβούλια .
Σίγουρα πρόκειται για το μεγαλύτερο Crash Test για το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα από την εποχή που βρισκόταν δημοσκοπικά στο 2,9% .
Είναι το Α και το Ω το πώς θα «κινηθούν», τελικά οι Δήμαρχοι, που «παίρνουν» εντολές από την Κουμουνδούρου .
Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία για αυτούς .
Ούτε η λευκή ψήφος , ούτε η συγκάλυψη του «Απέχω» και « εξαφανίζομαι», έτσι όπως μας είχαν συνηθίσει στα Δ.Σ των Δήμων τα τελευταία χρόνια .
Τα ψέματα και ο λαϊκισμός τέλειωσαν .
Από την 1η Σεπτεμβρίου θα έχουν σύμφωνα με την λαϊκή εντολή , την διακυβέρνηση των δήμων και σίγουρα θα πρέπει να δώσουν τέτοιο δείγμα γραφής, ώστε να πείσουν τους πολίτες για τα «αγνά « αισθήματα του ΣΥΡΙΖΑ , δηλαδή , ότι αξίζει ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει κυβέρνηση της χώρας .
Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να συγκρουστεί με «εργολάβους και συμφέροντα» .
Σε κάθε διαφορετική περίπτωση τα ποσοστά της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μειωθούν σημαντικά αφού πλέον θα είναι κατανοητό ότι πρόκειται για μια «πολιτική φούσκα» που απλώς ήρθε η ώρα να ξεφουσκώσει .
Για αυτό επιμένω ότι η διοίκηση των Δήμων & Περιφερειών είναι Crash Τest για το κόμμα της Κουμουνδούρου.

Ο Φώτης Αλεξόπουλος είναι Γραμματέας για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο ΙΝΚΑ/Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος

1 σχόλιο

  1. Μου κανη εντυπωση με τις αποριες σου Αλεξοπουλε.
    Δεν καταλαβες ακομη οτι αυτο το μεγαλο πολιτικο κεφαλι που ακουει στο ονομα Τσιπρας και που εκανε τις πιο πετυχημενες καταληψης στα Πανεπιστημια και το επισης μεγαλο κεφαλι που λεγετε Παππας θα λησουν ολλα τα προβληματα του τοπου.
    Αυτοι εχουν αναλαβη να λυσουν και ολλα τα προβληματα του Νοτου και γενικα της Ευρωπης στα δικα μας θα κολωσουν.
    Εγω πιστευω πως εχουν την ικανοτητα να τα λυσουν και θα τα λυσουν.
    Π.Κ.(ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ 400)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση