GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η Γερμανία θέλει ισχυρό ευρώ και ισχυρή Ελλάδα»

Για την επόμενη μέρα μετά το τέλος του Μνημονίου συζήτησαν ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης και ο ομόλογος του Βόλφγκανγκ Σ...


Για την επόμενη μέρα μετά το τέλος του Μνημονίου συζήτησαν ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης και ο ομόλογος του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στη συνάντηση που είχαν στο Βερολίνο.
«Η Γερμανία έχει άποψη για το τι πρέπει να γίνει και θα βοηθήσει την Ελλάδα», τόνισε μετά το τέλος της ο Έλληνας υπουργός και πρόσθεσε ότι «η Γερμανία και ο Σόιμπλε είναι ευρωπαϊστές και θέλουν ισχυρό ευρώ και ισχυρή Ελλάδα».
Η νέα κατάσταση μετά το τέλος του Μνημονίου είναι κάτι «που καταλαβαίνει η Γερμανία και θα οριοθετηθεί», εξήγησε. Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης του με τον γερμανό υπουργό Οικονομικών, ο Γκίκας Χαρδούβελης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για να τον ενημερώσει για τα όσα συζητήθηκαν.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση