GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζευγάρι απατεώνων εξαπάτησε τέσσερις ηλικιωμένες

Την άκρη του νήματος για την εξιχνίαση πολλών περιστατικών εξαπάτησης με θύματα ηλικιωμένους φαίνεται πως βρήκαν οι άνδρες της Ασφάλ...


Την άκρη του νήματος για την εξιχνίαση πολλών περιστατικών εξαπάτησης με θύματα ηλικιωμένους φαίνεται πως βρήκαν οι άνδρες της Ασφάλειας στην Έδεσσα, όπου συνέλαβαν ένα ζευγάρι το οποίο προσπάθησε να αποσπάσει χρήματα από δυο γυναίκες.
Και στις δύο διαφορετικές περιπτώσεις τα υποψήφια θύματα, στα οποία ο 35χρονος απατεώνας και η 33χρονη συνεργός του συστήθηκαν ως φίλοι των παιδιών τους, αντιλήφθηκαν με ποιους είχαν να κάνουν και κινητοποίησαν τους αστυνομικούς. Το ζευγάρι εντοπίστηκε να κινείται με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα.
Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν 500 ευρώ και τρία κινητά, καθώς και το αυτοκίνητό τους, ενώ στην προανάκριση αναγνωρίστηκαν από άλλη μία γυναίκα την οποία επιχείρησαν να εξαπατήσουν στις 23 Οκτωβρίου και μια τέταρτη ηλικιωμένη από την οποία είχαν πάρει με την ίδια μέθοδο 400 ευρώ τον περασμένο Μάιο. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας, αλλά η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης τους.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση