GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΕΣ φωτογραφίες από τη φονική καραμπόλα στο Σχηματάρι...

Σχεδόν μισή μέρα μετά την φονική καραμπόλα που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Εθνική Οδό, Αθηνών – Λαμίας, στα παλιά διό...


Σχεδόν μισή μέρα μετά την φονική καραμπόλα που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Εθνική Οδό, Αθηνών – Λαμίας, στα παλιά διόδια του Σχηματαρίου, όπου μια νεαρή κοπέλα έχασε τη ζωή της... η Νέα Οδός εξέδωσε ανακοίνωση, απαντώντας στις καταγγελίες οδηγών ότι το οδόστρωμα ήταν πολύ ολισθηρό, καθώς εξαιτίας των έργων το είχαν πρόσφατα ασφαλτοστρώσει.
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση αυτή, ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες για τα έργα που γίνονται στην περιοχή, αν και παραδέχεται ότι όντως έγινε πρόσφατα αλλαγή του ασφαλτοτάπηταστο σημείο του δυστυχήματος. Διευκρινίζει όμως ότι αυτό αυξάνει την αντιολισθηρότητα του δρόμου.

Η Νέα Οδός εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια της 28χρονης κοπέλας και την συμπαράστασή της στους τραυματίες, ενώ τονίζει ότι θα συνεργαστεί με τις αρχές για να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Επίσης, στην ανακοίνωσή της η εταιρία διαψεύδει τους οδηγούς ότι δεν υπήρχε σήμανση για τα έργα, υποστηρίζοντας ότι έχει δημιουργηθεί Ζώνη Προειδοποίησης 2 χλμ., πριν την έναρξη της ζώνης των εργασιών.
Μάλιστα όπως αναφέρει η ανακοίνωση, στα 50 μέτρα πριν από το σημείο όπου γίνονται οι εργασίες λειτουργεί φωτεινή προειδοποιητική σήμανση.

Σε κρίσιμη κατάσταση ένας από τους τραυματίες
Τρεις από τους επτά τραυματίες από την χθεσινή καραμπόλα νοσηλεύονται ακόμα. Μάλιστα ο ένας από αυτούς είναι σε σοβαρή κατάσταση.
Πρόκειται για έναν 29χρονο, ο οποίος έχει τραυματιστεί στον θώρακα και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας είχε αρχικά μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, κατόπιν μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και από εκεί στο Ασκληπιείο Βούλας.

Στο Νοσοκομείο Χαλκίδας νοσηλεύονται επίσης ένας 39χρονος με τραύματα στην λεκάνη και μια 30χρονη γυναίκα, που φέρει πολλαπλά τραύματα.
Οι γιατροί πάντως είναι καθησυχαστικοί και εκτιμούν ότι θα πάρουν εξιτήριο μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πηγή φωτό: trikalaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση