GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρικιαστικές εικόνες: 17χρονος έκοψε την γλώσσα του…Δείτε γιατί! [photos]

Ο 17χρονος Lalmohan Soren βρισκόταν στο ναό Mahedevgarha στην περιοχή Dugda της πολιτείας Τζαρκάντ της Ινδίας, όταν κάποιοι από...



Ο 17χρονος Lalmohan Soren βρισκόταν στο ναό Mahedevgarha στην περιοχή Dugda της πολιτείας Τζαρκάντ της Ινδίας, όταν κάποιοι από τους προσκυνητές που παρευρίσκονταν για την πρωινή προσευχή είδαν κηλίδες αίματος στο πάτωμα...
Ένα κομμάτι από τη γλώσσα του νεαρού βρισκόταν μέσα σε ένα μπολ ανάμεσα στα πόδια του με ένα σημείωμα που έγραφε το εξής:

«Έκοψα τη γλώσσα μου και την πρόσφερα στο Θεό Σίβα. Σας παρακαλώ να μην με πετάξετε έξω από το ναό. Θέλω απλά να καθίσω εδώ, στα πόδια του Θεού».

Ο υπεύθυνος του ναού ενημερώθηκε και ήταν εκείνος που έπεισε τελικά τον 17χρονο να πάει στο νοσοκομείο, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

Οι γιατροί προσπάθησαν να επανακολλήσουν τη γλώσσα του, όμως η επέμβαση δεν ήταν επιτυχής και ο Lalmohan πήρε εξιτήριο μερικές ημέρες μετά.



Ο Lalmohan αναρρώνει τώρα στο σπίτι του. Δεν μπορεί να μιλήσει και τρέφεται με υγρά. Είναι όμως περήφανος για την πράξη του.
Η οικογένειά του είναι σοκαρισμένη από την απόφασή του να κόψει τη γλώσσα του, όμως δέχονται την επιλογή του.

«Ο γιος μου ασκεί τα θρησκευτικά του καθήκοντα από πολύ μικρό παιδί. Τον ενδιέφεραν πάντοτε τα τελετουργικά, όμως δεν πίστευα ποτέ ότι μια μέρα θα έκοβε τη γλώσσα του για να ευχαριστήσει τους θεούς» είπε η μητέρα του.

1 σχόλιο



  1. ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ "ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ"... ΘΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!!

    ♦ Η ακροδεξιά Μαρίν Λεπέν έστειλε μέιλ στον Σαμαρά και διαμαρτυρήθηκε επειδή την ξεπέρασε με τα φουλ ακροδεξιά που ανέφερε για το εγκληματικό χτύπημα στο γαλλικό περιοδικό. «Το τεγμάτισες Αντουάν», του έγραψε.

    ♦ Δεν ξέρεις τι συμπίπτει ακριβώς: η δήλωση Μιχαλολιάκου με του Σαμαρά ή η δήλωση Σαμαρά με του Μιχαλολιάκου;

    ♦ Η ανάπτυξη θα 'ρθει μέσα από τους φράχτες. Αν κάνουμε χίλιους φράχτες, τέρμα η ανεργία.

    ♦ Μπορούμε να βάλουμε στους φράχτες και διόδια.

    ♦ Οι Γάλλοι δεν έκαναν ανώδυνη πλακίτσα για το ακροδεξιό παραλήρημα Σαμαρά. Τον έκραξαν κανονικά. Το μεγάλης κυκλοφορίας περιοδικό «Εξπρές» έγραψε: «Είναι δύσκολο να σε αγαπάει ο μαλάκας».

    ♦ Κωλώνει όμως ο Σαμαράς; Στις συγκεντρώσεις, αντί για γαλάζιες σημαίες, οι οπαδοί κρατούσαν φέιγ βολάν «Je suis Charlie». Οταν βγήκε με φέιγ βολάν ο Πρετεντέρης με το ίδιο σύνθημα, το θέμα γαλλιστί τεγμάτισε.

    ♦ Τι, δεν το πιστεύετε; Ναι, ο Πρετεντέρης, ο κατ' εξοχήν εκπρόσωπος, όπως έχει πει ο ίδιος στο βιβλίο του, απόκρυψης και διαστρέβλωσης ειδήσεων, αποθεώνει τους εκφραστές των ελεύθερων ιδεών. «Je suis Pretender».

    ♦ Φυσικά, στην Ελλάδα, είναι ελεύθερη η διακίνηση των ιδεών της κυβέρνησης. Δεν απαγορεύονται. Υπαγορεύονται όμως.

    ♦ Οποιος δεν έκλαψε με το γράμμα του Βενιζέλου στον Σαμαρά, δεν θα κλάψει ποτέ. Από τα γέλια.

    ♦ Οταν έγραφε το δακρύβρεχτο γράμμα ο Βενιζέλος (το οποίο έκλεισε με τη λέξη: «Κρίμα»), είχε βάλει το σιντί και άκουγε τα τραγούδια:

    • Ελεγα να σου στείλω ένα γράμμα

    • Τα δάκρυά μου για το ΠΑΣΟΚ είναι καυτά

    • Κρίμα το μπόι σου, καλέ

    • Κι όμως, Αντώνη μου, κι οι άνδρες κλαίνε

    • Το ψηφοδέλτιο, στην Κέρκυρα, μου έπεσε απ’ τα χέρια

    ♦ Γήπεδο στην ΑΕΚ έταξε ο Τσίπρας. Αν τάξει και πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό, τον ψηφίζω κι εγώ. Πετάμε. Ισοπαλία 2-2 χθες στα Χανιά, ισοφάρισε ο Πάγκαλος. Μόνο από τον Βενιζέλο δεν έχουμε φάει γκολ.

    ♦ Η Ελένη Μενεγάκη υποψήφια στο ΚΚΕ, αλλά είναι συνωνυμία. Κι έτσι, όμως, θα βγει με τα τσαρούχια. Θα λέγεται Ελένιν Μενεγάκη.

    ♦ Η διαφήμιση του Γιωργάκη αναφέρει ότι περιέχει τοποθέτηση προϊόντος.

    ♦ Η γαλλική αστυνομία ζήτησε τη βοήθεια του Κικίλια για να συλλάβει τους δράστες.

    ♦ 25 χρόνια φούρναρης σε αυτή τη δουλειά, έμαθα πολύ καλά ότι, εκτός από τις σφαίρες, νικάνε τις πένες και οι λογοκριτές. Χειρότερος θάνατος ακόμη είναι η αυτολογοκρισία για να μην υπάρχει λογοκρισία.

    ♦ Η σάτιρα, πάντως, έχει όρια. Μόνο η μαλακία αυτής της κυβέρνησης δεν έχει όρια. Αντιγράφω τους Γάλλους.

    ♦ Η Λεπέν θα μπει τελικά τρίτη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, μετά τον Οικονόμου και τη Νόνη Δούνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση