GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Καλή ομάδα η Ζαλγκίρις»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την Ζαλγκίρις ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού. Από την πλευρά του, ο Βασ...


Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την Ζαλγκίρις ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού. Από την πλευρά του, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος τόνισε πως η νίκη είναι μονόδρομος, καθώς οι «πράσινοι» πρέπει να προστατέψουν την έδρα τους στο TOP 16 της Ευρωλίγκας.
«Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που προέρχεται από μία χώρα που αγαπά το μπάσκετ. Στη Λιθουανία όλοι αγαπούν το άθλημα και ξέρουμε ότι η Ζαλγκίρις είναι μία πολύ καλή ομάδα. Παίζουν καλά, έχοντας συνδυάσει εξαιρετικά το νεανικό ταλέντο με τους έμπειρους παίκτες που έχουν. Πρέπει να παίξουμε σκληρά για να πάρουμε τη νίκη και το ξέρουμε αυτό», δήλωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.
Από την πλευρά του, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είπε: «Θα πρέπει να παίξουμε δυνατά για να υπερασπιστούμε την έδρα μας. Σεβόμαστε απόλυτα τη Ζαλγκίρις. Στόχος μας είναι να εστιάσουμε στην άμυνα και να παίξουμε έξυπνα στην επίθεση και τα 40 λεπτά του παιχνιδιού. Είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο ματς, για το οποίο έχουμε μεγάλο κίνητρο».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση