GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φθάνουν στην Λαοδικεία... οι μαχητές των "Φρουρών της Επανάστασης"

Σημειώνει ο Νίκος Κλειτσίκας www.nikosklitsikas.gr/ Το Ιράν στέλνει δυνάμεις στη Συρία για ν' αντιμετωπιστούν οι μισθοφόροι φον...

Σημειώνει ο Νίκος Κλειτσίκας
www.nikosklitsikas.gr/

Το Ιράν στέλνει δυνάμεις στη Συρία για ν' αντιμετωπιστούν οι μισθοφόροι φονιάδες, που...
στηρίζουν οι "πολιτισμένοι" δυτικοί ηγέτες και έχουν μεγάλη αγωνία για τον "εκδημοκρατισμό" της Συρίας (Syrian Parliament Speaker: Syria Thanks Iranian nation, Leader for their assistance to Syria in fighting terrorism...).
Γράφαμε πως "Η Συρία δεν είναι μόνη της..." και τώρα, μετά την "πτώση" της Παλμύρα από τους "τζιχαντιστές", οι οποίοι εισέρχονται στη Συρία από την Τουρκία κι εξοπλίζονται από Γαλλία, Αγγλία, ΗΠΑ, μπαίνει στο "παιχνίδι" το Ιράν.
Χιλιάδες μαχητές του επίλεκτου ιρανικού σώματος "Φρουροί της Επανάστασης" φθάνουν στην αρχαία ελληνική πόλη Λαοδίκεια ἡ Πάραλο, τη σημερινή Λαττάκεια.

Ο Σύριος φίλος μου  Ouday Ramada, Κομμουνιστικό Κόμμα Συρίας, μαζί με τον πρόεδρο Άσαντ, για πατρίδα και σοσιαλισμό

Ο Ouday, μου σχολιάζει αυτή την είδηση πουμετέδωσε ζωντανά η ιρανική τηλεόραση: "Σε λίγο θα κάνουμε την Isis, να χορεύει..."!
Γράφει επίσης για τον ρόλο της Τουρκίας, κύριος προμηθευτής όπλων, χρημάτων και δισείσδυσης τζιχαντιστών φονιάδων, μισθοφόρων από 85 χώρες στη Συρία:
"Μια μέρα ήμουν στην Κωνσταντινούπολη, μαζί με τον ιταλό φίλο μου Ριχάρδο. Αυτός με ρώτησε τι γνώμη έχω για τους Τούρκους. Του απάντησα: 'Αυτοί έχουν τη μούρη μουσουλμάνου και τον κώλο τους γαμημένο από το Ισραήλ'. Κι ήταν Οκτώβρης του 2006...
Μου 'ρχονται στο νου και τα λόγια του ιταλο-πέρση φίλο μου, του Δαρείου. Όταν εγώ του έλαγα 'Σκατιάρηδες Οθωμανοι', αυτός πρόσθετε: 'Τούρκος κι Ατατούρκ, σκατιάρηδες'".
Ε, λοιπόν... η κάθοδος των "Φρουρών της Επανάστασης" από το Ιράν στη μαρτυρική Συρία, θα σημάνει την αρχή του τέλους για Το “χαλιφάτο Ευρώπη”, έργο της Ε.Ε. των τραπεζιτών...
Κι επειδή "Λαοί χωρίς μνήμη... δεν έχουν μέλλον!", θα σημάνει και το τέλος όλων των πολιτικών και κομμάτων που στην πατρίδα μας συμπαρατάχθηκαν με τους φονιάδες των λαών, ξεχνώντας τη σαφή διακήρυξη του προέδρου Άσσαντ προς την Τουρκία, τον Μάρτη του '87: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»!"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση