GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εδώ ο κόσμος καίγεται κι αυτοί αρμενίζουν!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας www.nikosklitsikas.gr/ " Οι βάσεις πυραύλων του Ιράν, είναι έτοιμες να εκραγούν σαν ηφαίστειο, εναντί...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
www.nikosklitsikas.gr/

"Οι βάσεις πυραύλων του Ιράν, είναι έτοιμες να εκραγούν σαν ηφαίστειο, εναντίον κάθε...

απειλής από τους των εχθρούς της Ισλαμικής Δημοκρατίας"... υπογραμμίζει ο Διοικητής Πυραυλικών Εγκαταστάσεων Pasdaran του Ιράν, Ali Hajizadeh.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του Ιράν, η κρατική τηλεόραση παρουσίασε το εσωτερικό μιας μυστικής βάσης πυραύλων, από το εσωτερικό ενός βουνού και σε βάθος 500 μέτρων κάτω από τη γη.

Στο βίντεο, 4 λεπτών, παρουσιάζεται η υπόγεια βάση των βαλλιστικών πυραύλων. Οι κεφαλές έτοιμες για εκτόξευση, οι στόχοι προεπιλεγμένοι, το δάχτυλο στη σκανδάλη: αρκεί να δοθεί η διαταγή του Διοικητή των Pasdaran... επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ.
Κι αυτό έρχεται, μόλις λίγες ημέρες από την επιτυχημένη δοκιμή του πυραύλου "Emad", του υπερόπλου που διαθέτει το Ιράν, τηλεκατευθυνόμενος πυραύλος που μπορεί να πλήξει στόχους σε αποστάσεις που μέχρι χθες ήταν αδιανόητες για τους δυτικούς.
Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του πυραύλου έχει μεγάλη σημασία κι όχι μόνον συμβολική, "Emad" ή "Ιmad": είναι "Imad Mughniyah".
Πρόκειται για τον 45χρονο στρατηγό της Χεζμπολά, που δολοφονήθηκε από την Cia κα Μοσάντ στη Συρία, στις 2 Φλεβάρη 2008.
Ένα χαστούκι ηθικής, αλλά κι αλληλεγγύης, μήνυμα σαφές στο σιωνιστικό ισραηλινό καθεστώς, η τιμητική ονομασία του πυραύλου.
Μετά τους Ρωσικούς βομβαρδισμούς εναντίον των μισθοφόρων της “πολιτισμένης” δύσης από την Κασπία Θάλασσα, να κι η Ιρανική παρέμβαση.
Το σκηνικό άλλαξε στην περιοχή μας κι η Ελλάδα δεν εκμεταλλεύτηκε σε τίποτα την αποτυχία της “αραβικής άνοιξης”, που είχαν αναλάβει εργολαβικά για λογαριασμό της “πολιτισμένης” δύσης τα σκοταδιστικά καθεστώτα κι οι μοναρχίες του Κόλπου (Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Ιορδανία, Τουρκία και Ισραήλ).
Η πατρίδα μας ως υπάκουη αποικία (όπως άρεσε να χαρακτηρίζει την Ελλάδα των μνημονίων ο Νίκος Κοτζιάς), δεν επιθυμεί να εκφράσει τις δυνατότητές της και τον ρόλο που όφειλε να διαδραματίσει στην Ανατολική Μεσόγειο. Στενά δεμένη στο άρμα του 4ου Ράιχ, επιμένει -βασιλικότερη του βασιλέως- να κάνει εμπάργκο στο Ιράν (δηλαδή να μην αγοράζει στη μισή τιμή το πετρέλαιο και με πίστωση) και τη Συρία (να μην εξάγει αγροτικά προϊόντα, φάρμακα, εργαλεία κ.α.π.), να έχει απελάσει την πρέσβειρα της Συρίας από την Ελλάδα, μέχρι να πέσει το "αιμοσταγές καθεστώς Άσαντ"... Να στηρίζει την Τουρκία στην αντιπαράθεσή της με τη Ρωσία...

Η Ελλάδα περιορίζεται στο να καταναλώνει κονδύλια των Ευρωπαίων φορολογούμενων (35 ευρώ το κεφάλι ημερησίως για κάθε "πρόσφυγα" ή μετανάστη και άλλα για να γίνουμε αποθετήριο και χώρα διαλογής σκλάβων...). Άραγε, όπως στην Ιταλία που ξέσπασε σκάνδαλο για αυτά τα κονδύλια... στην Ελλάδα θα μάθουμε ποιες ΜΚΟ και αετονύχηδες τα νέμονται;
Τι κρίμα... αυτή την περίοδο των γεωστρατηγικών ανακατατάξεων στην περιοχή μας να έχουμε αυτό το πολιτικό προσωπικό που πάσχει από εθνομηδενισμό... και νεοραγιαδισμό!



(2008) Η κηδεία του  Imad Mughniyah, στη Βηρυτό... Σήμερα, οι πύραυλοι του Ιράν με το όνομά του, φόβος και τρόμος για τη δύση και τα προτεκτοράτα της στη Μ. Ανατολή...
Σχετικά: 
Ο Ομπάμα “απαντάει” στον Πούτιν... με νέους μισθοφόρους στη Συρία! - Όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι, ο ηλίθιος κοίταζε το δάχτυλο!
- Hafez Al Assad: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»!
- Τώρα την ορχήστρα διευθύνει ο Πούτιν κι η δύση διαιρεμένη, παραμιλάει...
- Έφθασε στην Ταρτούς της Συρίας το κινέζικο αεροπλανοφόρο Liaoning C-16, για να ενισχύσει τις επιχειρήσεις της Ρωσίας...
- Συρία: η δημοσιογραφική πορνεία σε διατεταγμένη Υπηρεσία...
EKTAKTO! Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν διακοπή του "προγράμματος" εκπαίδευσης κι εξοπλισμού των "εξεγερμένων" στη Συρία
- Maria Saadeh: Ο Άσαντ δεν είναι δικτάτορας...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση