GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Π. Παυλόπουλος ζει στην Ελλάδα ή στο Βερολίνο;

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας www.nikosklitsikas.gr/ O κ. Παυλόπουλος "υποδέχθηκε τον Πατριάρχη Αντιόχειας" και μιλούσε...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
www.nikosklitsikas.gr/

O κ. Παυλόπουλος "υποδέχθηκε τον Πατριάρχη Αντιόχειας" και μιλούσε για...
"ειρήνη"...
'Εχει αμνησία ή μας δουλεύει ψιλό γαζί;
Υποκρισία...
Κύριε Παυλόπουλε... ξεχνάς ότι:
Η Ελλάδα, της οποίας είσαι πρόεδρος Δημοκρατίας, έχει επιβάλλει φονικό εμπάργκο στον λαό της Συρίας;
Η Ελλάδα έχει απελάσει την πρέσβειρα της Συρίας από την Ελλάδα και με χυδαίο, φασιστική πρακτική, έχει διακόψει τις διπλωματικές σχέσεις τη Συρία, κι έγινε με την ευχή -την πιο προκλητική παρέμβαση στα εσωτερικά μια δημοκρατικής χώρας με νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση και πρόεδρο, με την πιο αισχρή παραβίαση του διεθνούς δικαίου: Ελπίζουμε να φύγει ο Άσαντ και το δικτατορικό αιμοσταγές καθεστώς... "Ευχή" Αβραμόπουλου και στην ίδια γραμμή Βενιζέλος-Κοτζιάς!
Η Ελλάδα οφείλει αιώνια ευγνωμοσύνη στους "δικτάτορες" Άσαντ: Hafez Al Assad: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»!
Η Ελλάδα όφειλε πλήρη στήριξη στο Πατριαρχείο Αντιόχειας (έδρα στη Δαμασκό, γιατί η Αντιόχεια είναι υπό τουρκική κατοχή: την προσάρτησαν στην Τουρκία οι αποικιοκράτες Γάλλοι το 1938), την έδρα του οποίου διεκδικεί η Τουρκία.
Η Ελλάδα έχει εγκαταλείψει το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Αντιόχειας, από την αρχή της "αραβικής άνοιξης made in USA"... το ίδιο ο Βαρθολομαίος κι ο Ιερώνυμος.
Η Ελλάδα αδιαφόρησε για τους περισσότερο από 2.000.000 εκατομμύρια Ελληνορθοδόξους της Συρίας.
Η Ελλάδα δεν έλαβε ποτέ -λογόκριναν οι δημοσιογραφικές πόρνες- υπόψη της τη θέση των Ελληνορθοδόξων: μένουμε στη γη μας, την πατρίδα Συρία, δεν γινόμαστε λιποτάκτες.
Η Ελλάδα κάνει πως δεν γνωρίζει ότι τους Ελληνορθοδόξους της Συρίας, τις Εκκλησίες, τα Μοναστήρια... προστατεύουν από τους μισθοφόρους-φονιάδες της "πολιτισμένης" δύσης, ο "δικτάτορας" Άσαντ, οι Μουσουλμάνοι μαχητές της Χεζμπολά, οι Ιρανοί Φρουροί της Επανάστασης και τώρα η Ρωσία!
Η Ελλάδα, στα 5 χρόνια ιμπεριαλιστικής επίθεσης εναντίον της Συρίας, ενδιαφέρθηκε μόνον για κονδύλια άσκησης "φιλανθρωπίας" προς τους "πρόσφυγες"... 35 ευρώ ημερησίως το κεφάλι δίνει η Μέρκελ -από χρήματα Ευρωπαίων φορολογούμενων- και τώρα νέα κονδύλια για να γίνουμε αποθετήριο ανθρώπων, έδρα διαλογής για να παίρνουν οι βόρειες χώρες φθηνά χέρια δούλων, φτηνούς επιστήμονες. Άραγε θα μάθει ποτέ ο ελληνικός λαός που καταλήγουν αυτά τα χρήματα;
Στη Συρία, στη Δαμασκό του "αιμοσταγούς δικτατορικού καθεστώτος" η τιμή της Ελληνικής Σημαίας έχει μεγάλη αξία, εδώ;
Νομίζουμε ότι όλα τα απάντησε "διπλωματικά" ο ίδιος ο Παπαφλέσσας της Μέσης Ανατολής, στη Διάσκεψη της Αθήνας για την ειρηνική συνύπαρξη θρησκειών και πολιτισμών στη Μέση Ανατολή: "Η άνοιξη που κάποιοι ανακοίνωσαν οδήγησε στην καταστροφή των Εκκλησιών και των Τζαμιών μας"!
Σχετικά: - Ο Ομπάμα “απαντάει” στον Πούτιν... με νέους μισθοφόρους στη Συρία! - Όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι, ο ηλίθιος κοίταζε το δάχτυλο!
- Hafez Al Assad: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»!
- Τώρα την ορχήστρα διευθύνει ο Πούτιν κι η δύση διαιρεμένη, παραμιλάει...
- Έφθασε στην Ταρτούς της Συρίας το κινέζικο αεροπλανοφόρο Liaoning C-16, για να ενισχύσει τις επιχειρήσεις της Ρωσίας...
- Συρία: η δημοσιογραφική πορνεία σε διατεταγμένη Υπηρεσία...
EKTAKTO! Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν διακοπή του "προγράμματος" εκπαίδευσης κι εξοπλισμού των "εξεγερμένων" στη Συρία
- Maria Saadeh: Ο Άσαντ δεν είναι δικτάτορας...

Άμεση Αποκατάσταση των Διπλωματικών Σχέσεων με τη Συρία – Άρση του Εμπάργκο κατά του λαού της Συρίας

  
Πατριαρχείο Αντιοχείας (Δαμασκός - Συρία): "Έχει μεγάλη Τιμή αυτή η Σημαία για τη Σοσιαλιστική Αραβική Δημοκρατία της Συρίας"!Για την Ελλάδα, τι τιμή έχει;

Πατριαρχείο Αντιόχειας... οι Ελληνορθόδοξοι δεν σκύβουν το κεφάλι στις ιμπεριαλιστικές επιθέσεις εναντίον του λαού της Συρίας!

Οι Μουσουλμάνοι μαχητές της Χεζμπολά... φρουροί των Ελληνορθόδοξων ναών και μνημείων. Υπερασπιστές της Ορθοδοξίας, φύλακες της Ορθοδοξίας καθημερινά αποτίουν φόρο τιμής (με στρατιωτικό χαιρετισμό μιας κι οι ίδιοι είναι μουσουλμάνοι) στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση