GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε συμφωνία με την κυβέρνηση; Η Γιάννα θέλει να πάρει το MEGA...

Harris Kodopoulos Τσίπρας και....Γιάννα στοχεύουν να αρπάξουν το...Mega Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το φιλόδοξο σχέδιο της Γιάννας ν...


Τσίπρας και....Γιάννα στοχεύουν να αρπάξουν το...Mega
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το φιλόδοξο σχέδιο της Γιάννας να αρπάξει την τηλεοπτική συχνότητα του Mega με την βοήθεια της κυβέρνησης η οποία θα κάνει ότι μπορεί ώστε να στριμώξει τους ιδιοκτήτες του.
Ηδη όπως απεκάλυψε ο εκδότης του ΒΗΜΑτος κ. Σταύρος Ψυχάρη μόλις προ ημερών το κανάλι πλήρωσε "χαράτσι 15 εκατομμυρίων ευρώ".
Σε περίπτωση που η κυβέρνηση κλείσει τις στρόφιγγες του θαλασοδανεισμού το κανάλι θα αντιμετωπίσει υπαρξιακό πρόβλημα-κάτι που θα οδηγήσει στην πώληση ή την αλλαγή μετοχικής σύνθεσης.
Στο μεταξύ και η κυβέρνηση έχει ανάγκη από δικά της κανάλια (τι να κάνει η ψωροΕΡΤ) μια και βρίσκεται σε εξέλιξη ο σχεδιασμός της που δεν είναι άλλος από το πέρασμα αιματοβαμμένων Νομοσχεδίων κυρίως για το Ασφαλιστικό και τα Εργασιακά εκτός προαπαιτουμένων ώστε να μην ρισκάρει την καταψήφισή τους.
Τους επόμενους μήνες η λαική οργή θα είναι χωρίς προηγούμενο. Εάν την υποδαυλίζουν και τα κανάλια ο Τσίπρας πολύ δύσκολα θα σταθεί.
Το Mega στα χέρια της Γιάννας θα μπορούσε να είναι μια πολύ καλή γραμμή άμυνας.
Πως θα αγοράσει η Γιάννα το Mega;
Μα με δάνεια που θα πάρει από τις τράπεζες. Αυτά δηλαδή που δεν δίνουν στους σημερινούς ιδιοκτήτες του

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση