GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισχυρός σεισμός άνω των 7 Ρίχτερ στη νότια Αλάσκα

Ισχυρός σεισμός έπληξε νωρίς σήμερα τη νότια Αλάσκα,προκαλώντας δονήσεις που έγιναν αισθητές 280 χλμ. μακρύτερα, στο Άνκορατζ, τη μεγαλ...


Ισχυρός σεισμός έπληξε νωρίς σήμερα τη νότια Αλάσκα,προκαλώντας δονήσεις που έγιναν αισθητές 280 χλμ. μακρύτερα, στο Άνκορατζ, τη μεγαλύτερη πόλη της Πολιτείας.
Σύμφωνα με το Γεωλογικό Παρατηρητήριο των ΗΠΑ (USGS), ο σεισμός ήταν 7,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε σχεδόν 50 χλμ. ανατολικά-νοτιοανατολικά του Πέντρο Μπέι, στην όχθη της λίμνης Ιλιάμνα και καταγράφηκε στις 12:30 (ώρα Ελλάδας) σε βάθος 124,8 χλμ.
Το Κέντρο Προειδοποίησης για Τσουνάμι στον Ειρηνικό ανακοίνωσε ότι δεν προβλέπει καταστροφικό τσουνάμι και ότι δεν υφίσταται απειλή για την Χαβάη από τον σεισμό.
Χρήστες του Twitter ανέφεραν πως αισθάνθηκαν το έδαφος να τρέμει κάτω από τα πόδια τους, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα στην περιοχή. "Σεισμός με μεγάλη διάρκεια και αρκετά ισχυρός, η ηλεκτροδότηση διακόπηκε στο Δυτικό Άνκορατζ", έγραψε ο Ντέιβιντ Χιούλεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση