GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

TI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ;

Nico Mastorakis TI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ; ** Ποσα πανελληνια καναλια ειναι 100% τηλεοπτικες επιχειρησεις; ** Οχι το Mega (χανει επι χρο...

Nico Mastorakis
TI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ;
** Ποσα πανελληνια καναλια ειναι 100% τηλεοπτικες επιχειρησεις;
** Οχι το Mega (χανει επι χρονια και οι καναλαρχες/εδκτοτες μανιπουλαρουν την εκαστοτε εξουσια και παιρνουν δημοσια εργα.)
** Οχι το Star αφου κι εκει το παθητικο ειναι τεραστιο, αλλωστε τι να τα κανει ο Βαρδινογιαννης δυο καναλια που και τα δυο χανουν;
** Οχι ο Σκάϊ, αφου εξυπηρετει αλλα (εστω και ποδοσφαιρικα) συμφεροντα και το μεγαλο μερος του προγραμματος ειναι πολιτικο.
** Οχι ο Alpha, αφου χωρις αυτον ο Κοντομηνας θα ηταν στον Κορυδαλλο. Ενθυμού την επιθεση του Alpha στον Καραμανλη για το Βατοπέδι.
** Οχι το ART αφου κανεις δεν κατανοει γιατι ο Καρατζαφερης και το ΛΑΟΣ πρεπει να εχουν πανελληνιο καναλι.
** Οχι το Ε(ψιλον) αφου 90% του χρονου εκπομπης του, πουλαει κολλαγονο και παρεμφερη. Ο ιδιοκτητης του ειναι μπλεγμενος σε μεγαλη δικαστικη διαμαχη και ο "διευθυντης" του εχει αμφιλεγομενο παρελθον ως "μανατζερ" της Τζουλιας Αλεξανδρατου.
** Θολα τα νερα, ε;
** Βεβαια, καναλια ειναι, δικαιολογειται το θολο της επιπλεουσας υπαρξης τους.
** Καθαρη επιχειρηση ειναι το Μακεδονια TV αφου ουτε πολιτικη δυναμη επεδιωξε ποτε, ουτε εχει το αναλογο προγραμμα.
** Καθαρη επιχειρηση ειναι ο ΑΝΤ1 αφου η αλλη δραστηριοτητα του Κυριακου ειναι ναυτιλιακες επιχειρησεις και ο υιος Κυριακου δεν εχει σχεση με δημοσια εργα, αλλα μονο διεθνεις μπιζνες ΜΜΕ.
** Την καθαροτητα των προθεσεων, θα πρεπει η κυβερνηση να εξετασει και στον επιδοξο καναλαρχη Βαγγελη Μαρινακη, που εχει εις βαρος του συγκεκριμενες σοβαρες διωξεις.
** Σε μια εποχη αποσκελετωμενων (οχι απλως ισχνων) διαφημιστικων αγελαδων, οποιος θελει να χανει συνεχως τεραστια ποσα για να εχει καναλι, ειναι υποπτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση