GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρωσική "απόσυρση" από τη Συρία: αριστουργηματική κίνηση ματ, πανικός στη δύση!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας http://nikosklitsikas.gr/ Φιλότιμες οι προσπάθειες των δυτικών ΜΜΕ και των διεθνών "αναλυτών"¨ν...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Φιλότιμες οι προσπάθειες των δυτικών ΜΜΕ και των διεθνών "αναλυτών"¨να ερμηνεύσουν την...
ρωσική "απόσυρση" από τη Συρία, ως νίκη της δύσης.
Όμως, είναι αυτή η πραγματικότητα;
Αρκεί μια ματιά στη στρατηγική της Ρωσίας και του προέδρου Άσαντ, ώστε να γίνει κατανοητή η κίνηση του Κρεμλίνου, αλλά και τους λόγους που οδήγησαν σ' αυτή την επιλογή.
Η περιβόητη "αραβική άνοιξη" που ξεκίνησε τη δράση της στη Συρία πριν από πέντε (5) και χαιρετίστηκε, υποστηρίχτηκε με όλα τα μέσα από τη δύση -και από την "ανανεωτική, ελευθεριακή, κοσμοπολίτικη" ευρωπαϊκή αριστερά-, δεν μπόρεσε να αποσταθεροποιήσει τη νόμιμα και δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της κοσμικής Συρίας, της Συρίας της ανοχής και της χώρας που δεν εγκατέλειψε ποτέ την μεγάλη υπόθεση του Αραβικού έθνους (έπαψε για τους άραβες μονάρχες να αποτελεί δική τους υπόθεση η απελευθέρωση της Παλαιστίνης, μετά την αποτυχία της "αραβικής άνοιξης" στη Συρία), το δικαίωμα του Παλαιστινιακού λαού να αποκτήσει πατρίδα!
Ας δούμε συνοπτικά τη στρατηγική της ρωσικής παρουσίας στη Συρία -μετά από νόμιμο αίτημα βοήθειας από την κυβέρνηση της Συρίας- και τα αποτελέσματα της:
Στόχος: Να αποφευχθεί η πτώση της Δαμασκού και να εξασφαλιστεί η νόμιμη κι εκλεγμένη πολιτική ηγεσία της Συρίας του προέδρου Άσαντ
Στρατιωτικές (αεροπορικές) επιχειρήσεις: 9.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα εδάφους, αέρος, θαλάσσης, αποσπάστηκαν από τους "εξεγερμένους" μισθοφόρους της δύσης, που επί πέντε (5) χρόνια, από 85 χώρες προσέτρεξαν, αφού εκπαιδεύτηκαν στη γειτονική Τουρκία, ώστε να "εκδημοκρατίσουν" το "αιμοσταγές καθεστώς Άσαντ".
Αποτέλεσμα: Περισσότερες από 400 πόλεις και κωμοπόλεις της Συρίας απελευθερώθηκαν από τον Αραβικό στρατό της Συρίας, με τη συνδρομή της Χεζμπολά, της Λαϊκής Πολιτοφυλακής και 1.500 Φρουρών της Ιρανικής Επανάστασης.
Η αποτυχία των νεοαποικιοκρατών, αλλά και των συμμάχων τους (σωστότερα λακέδες των ιμπεριαλιστών), να κατακτήσουν τη Συρία, τώρα φαντάζει ως μια τεράστια ήττα.
Στην περιοχή συμμάχησαν η Τουρκία, το Ισραήλ, όλες οι αραβικές χώρες με μοναρχικά σκοταδιστικά καθεστώτα (μόνον η Αλγερία και το Ιράκ δεν συντάχθηκαν μαζί με το Ισραήλ και τους άραβες δικτάτορες), ο ίδιος ο "Αραβικός Σύνδεσμος" -πάλαι ποτέ ο οργανισμός που έτρεμε το σιωνιστικό καθεστώς απαρτχάιντ του Ισραήλ-, οι χώρες της δύσης που διατηρούσαν αιώνιες φιλικές κι εμπορικές σχέσεις με τη Συρία -όπως η Ελλάδα που εφάρμοσε και συνεχίζει μέχρι σήμερα φονικό εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας, αλλά και διέκοψε τις διπλωματικές της σχέσεις, που σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο θεωρεί εχθρική χώρα τη Συρία-, προσέτρεξαν να στηρίξουν το εγχείρημα της νέας τάξης.
Μάλιστα, οι μνημονιακές κυβερνήσεις εγκατέλειψαν τους περισσότερους από 2.000.000 εκατομμύρια Ελληνορθόδοξους της φίλης Συρίας (Ο Π. Παυλόπουλος ζει στην Ελλάδα ή στο Βερολίνο;), ξεχνώντας την αδελφική σχέση του ελληνικού λαού με τον συριακό λαό: Hafez Al Assad: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»!
Στην Ευρώπη, ενεργό ρόλο και δικαίωμα στο "λάφυρο Συρία" είχε το διευθυντήριο.
Η "σοσιαλιστική" Γαλλία ως πρώην κτήτορας της αποικίας Συρία (ως το 1938), που τροφοδότησε με όπλα (ακόμη κι απαγορευμένα χημικά όπλα) τους εξεγερμένους, αλλά και με τεράστιες πωλήσεις όπλων της πολεμικής γαλλικής βιομηχανίας στα αραβικά καθεστώτα και την Τουρκία, με τεράστια κέρδη.
Η Γερμανία, μαζί με τη συνδρομή της Ολλανδίας, έστειλαν στον Ερντογάν τους πυραύλους Πάτριοτ, με πρόσχημα την αντιμετώπιση επίθεσης εναντίον της συμμάχου στο ΝΑΤΟ Τουρκίας, από τη Συρία. Από τη Συρία που αιματοκύλιζαν και μέχρι σήμερα έχει πληρώσει βαρύ τίμημα: 350.000 νεκρούς.
Η Ιταλία του "αριστερού" Ρέντζι, με τεράστιες πωλήσεις όπλων, αλλά και εμπλοκή στην εκπαίδευση των αποκεφαλιστών του χαλιφάτου, όπως αποκαλύφθηκε προσφάτως, αλλά αποκρύβουν τα διεθνή κι εγχώρια ΜΜΕ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ! Οι ιταλικές μυστικές υπηρεσίες εκπαίδευαν του φονιάδες της ISIS!
Η Τουρκία αποτέλεσε την βάση της επιχείρησης κατάλυσης της Συριακής Δημοκρατίας (Πανηγυρίζουν στη Συρία οι “εξεγερμένοι” εναντίον του Άσαντ... για τη νίκη του Ερντογάν!). Η χώρα εκπαίδευσης των φονιάδων μισθοφόρων, συντονισμού της δράσης των τζιχαντιστών, με αντάλλαγμα το λαθρεμπόριο πετρελαίου (Ο Ερντογάν εκδικήθηκε για τα λαθραία βυτιοφόρα του...), αλλά και την υπόσχεση να της παραχωρηθεί τμήμα της Συρίας, μετά τη "νίκη", την επικράτηση της "αραβικής άνοιξης".
Η Ρωσία ανακοίνωσε χθες την έναρξη απόσυρσης από τη Συρία. Κίνηση αριστούργημα και απόδειξη πως η επιρροή της Σοβιετικής διπλωματίας είναι ακόμη ισχυρή στη Ρωσία του Πούτιν.
Έξι μήνες είχε ανακοινώσει ο Πούτιν πως θα διαρκούσε η στρατιωτική επιχείριση των Ρώσων στη Συρία κι έτσι συνέβη. Ας σκεφθούμε τις ανακοινώσεις των ΗΠΑ για τις ωμές επεμβάσεις -όχι κατόπιν αιτήματος της νόμιμης κυβέρνησης, όπως συνέβη στην περίπτωση της Συρίας- στο Ιράκ, το Αφγανιστάν κι αλλού.
Τώρα, με αυτή την κίνηση, που έχεις διπλή διάσταση (στρατιωτική και διπλωματική), ενεργοποιεί μια ασπίδα προστασίας του Άσαντ και της Συρίας, από κάθε "μεγάλη" ή περιφερειακή δύναμη στη Μέση Ανατολή, που δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη ιστορία.
Αυτή η κίνηση θέτει στο περιθώριο τις κραυγές της Άγκυρας, της Ουάσνγκτον, του Τελ Αβιβ, του Ριάντ, της Ντόχα: τέλος η φιλοδοξία σας να πέσει η Συρία!
Αυτή η κίνηση της Ρωσίας έχει συγκεκριμένη στρατηγική:
Σκοπός: Συμπίεση των δυνάμεων της ISIS και της Al Nusra.
Διπλωματικός τομέας: Εμπλέκει στην κατάπαυση του πυρός και τις δυνάμεις των "μετριοπαθών εξεγερμένων", σύμφωνα με τους δυτικούς. Τους αναγκάζει να μπουν σε πολιτική δοκιμασία και να δοκιμάσουν την τύχη τους στις εκλογές που θα γίνουν σύντομα. Τους υποχρεώνει να παίξουν σύμφωνα με τους όρους που θέλει ο Άσαντ. Να συμμετέχουν αφού καταθέσουν τα όπλα....
Πρέπει να σημειώσουμε πως ανάμεσα σ' αυτούς που επικαλούνται οι δυτικοί και τα ΜΜΕ ως "μετριοπαθής" αντιπολίτευση, δεν υπάρχει ούτε μία προσωπικότητα εγνωσμένου κύρους. Αν διέθεταν ηγέτη, θα τον πρόβαλαν καθημερινά τα ΜΜΕ.
Επιπροσθέτως, στην εκλογική αναμέτρηση βουλευτικών εκλογών στη Συρία, που αποφασίστηκε να γίνει 13 Απρίλη 2016, δεν έχουν καμία ελπίδα οι λακέδες της δύσης. Αν θα μπορέσουν να βρουν υποψήφιους, πως να ζητήσεις ψήφο από έναν λαό που του πρόσβαλες την εθνική του ανεξαρτησία, κυριαρχία, περηφάνεια, που προκάλεσες 350.000 νεκρούς, σε πλήρη συνεργασία με την ISIS, την Al Nusra και το φασιστικό καθεστώς Ερντογάν; (Αμνηστία χωρίς όρους από τον Bashar Al Assad... κι η δύση κάνει πως δεν βλέπει την ήττα της)
Στρατιωτικός τομέας: Διευκολύνονται, αυξάνονται κι εντείνονται οι αεροπορικές επιθέσεις εναντίον της ISIS και της Al Nusra, που αναγκάζονται να τους εγκαταλείψουν στη μοίρα τους οι δυτικοί που τους κατασκεύασαν, αλλά και η Τουρκία που αποτέλεσε τη βάση τους.
Αποτέλεσμα: Στη Συρία η Ρωσία μπορεί πλέον να έχει πλήρη δράση και μάλιστα χωρίς τη δυνατότητα αντιλόγου από τη δύση, που υπέκυψε στη ήττα της.
Μετά από πέντε μήνες και δύο εβδομάδες, η ρωσική απόσυρση από τη Συρία, θα εξελιχθεί ως εξής:
Στόχος: Απονέκρωση, ουδετεροποίηση των προσπαθειών της δύσης να προσπαθήσουν νέες επιχειρήσεις αποσταθεροποίησης της Συρίας, με δεδομένη την ήττα τους. Γεγονός που αποδεικνύει τον σημερινό τους πανικό, όπως θα διαπιστώσουμε παρακάτω.
Στρατιωτικός τομέας: Απόσυρση ορισμένων μέσων (οι S 400 δεν φεύγουν), κάποιου στρατιωτικού προσωπικού και ενεργοποίηση, αναδιάταξη των δυνάμεων που παραμένουν, σύμφωνα με τους στρατιωτικούς σχεδιασμούς του Κρεμλίνου.
Αποτέλεσμα: Κάνουν απαγορευτική κάθε "σκέψη" μιας στρατιωτικής παρέμβασης από την πλευρά των ΗΠΑ, Ε.Ε., Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας, Ισραήλ, με μια, επαναλαμβάνουμε, αριστουργηματική διπλωματική κίνηση απόσυρσης, που δεν την περίμεναν με τίποτα οι δυτικοί.
Πολλοί πιστεύουν, προσδοκούν, διαδίδουν πως έτσι αδυνατίζει η αυτοάμυνα της Αραβικής Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας της Συρίας.
Μεγάλο λάθος, που ακολουθεί εκείνη την επικοινωνιακή καταιγίδα προπαγάνδας της δύσης, όταν στήριζε με όλα τα μέσα τους εξεγερμένους φονιάδες, πως η Συρία αναχωρεί, εγκαταλείπει τη Συρία... ρωσικά πλοία μεταβαίνουν στην Ταρτούς για να διασώσουν τους Ρώσους πολίτες και τόσα όσα γράφτηκαν ή ανακοινώθηκαν στα ΜΜΕ πριν χρόνια. Η Ρωσία δεν θα άφηνε ποτέ τη Συρία. Πως θα είχε αξιοπιστία ως υπερδύναμη, πως θα διατηρούσε ή θα άνοιγε νέες αγορές, ποιος ηγέτης και ποιας χώρας θα έκανε "δουλειές" με μια Ρωσία που εγκαταλείπει τη σύμμαχό της;
Μετά από 6 μήνες ρωσικής εμπλοκής, έχουμε την παγίωση των πραγμάτων ως εξής:
- Ο πρόεδρος Άσαντ παραμένει στην εξουσία και θα μείνει στο μέλλον
- Ισχύει η κατάπαυση του πυρός
- Οι Σύροι που είχαν ενταχθεί στις μισθοφορικές δυνάμεις καταθέτουν τα όπλα
- Η Isis κι η Al Nusra, τώρα θεωρούνται "τρομοκρατικές οργανώσεις" ακόμη κι από τη δύση που τις δημιούργησε, τις εξόπλισε, τις εκπαίδευσε, τις στήριξε πολιτικά. Αρκεί να σκεφτούμε πως στον οργανισμό "Φίλοι της Συρίας", που δημιούργησε η δύση ως πολιτική κάλυψη των "εξεγερμένων" φονιάδων, συμμετείχαν μια σειρά χώρες χωρίς "περιεχόμενο", αλλά μόνον ως πολιτική κάλυψη, όπως η "Βόρεια Κύπρος" (κατεχόμενη Κύπρος), "Μακεδονία" (Σκόπια), Κόσοβο... αλλά και η Ελλάδα!
Τώρα, αν οι λεγόμενες "ειρηνευτικές συνομιλίες" αποτύχουν κι αν χρειαστεί μια νέα επέμβαση της Ρωσίας, μετά από αίτημα του Άσαντ, η Μόσχα ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ να επέμβει εκ νέου και κανένας δεν θα μπορεί να αντιτείνει οτιδήποτε!
Με όρους πολιτικής, διπλωματίας και στρατιωτικής παρέμβασης... η Ρωσική απόσυρση είναι αριστουργηματική. Όπως επισημαίνει ο Sun Tzu, στην "Τέχνη του Πολέμου": "Όταν προσφεύγεις στη δύναμη πρέπει να έχεις ξεκάθαρους στόχους και να ξέρεις να σταματάς την κατάλληλη στιγμή που πρέπει να δείξεις σοφία...".
Σήμερα είναι σε όλους κατανοητό πως όλα αυτά απουσίαζαν από τους ιμπεριαλιστές της δύσης τα τελευταία 15 χρόνια. Από τον πόλεμο στο Αφγανιστάν ως σήμερα.
Η "αραβική άνοιξη made in USA" τελείωσε στη Συρία!
Η Ρωσική απόσυρση επέφερε πανικό στη δύση.
Εκτάκτως και μάλιστα Σαββατοκύριακο (δεν είχε ξαναγίνει), στο Quai d'Orsay του Παρισιού, συναντήθηκε το διευθυντήριο της δύσης για να λάβει αποφάσεις αντιμετώπισης της ρωσικής ανακοίνωσης για "απόσυρση" δυνάμεων από τη Συρία.




MO, Libia: da ministri Ue-Usa sostegno totale a governo. Siria, Kerry: 'Assad non ne approfitti'

Ο John Kerry (ΗΠΑ), η Federica Mogherini (Ε.Ε.), κι οι ΥΠΕΞ Frank-Walter Steinmeier (Γερμανία), Philip Hammond (Αγγλία), Jean-Marc Ayrault (Γαλλία) κιι ο Paolo Gentiloni (Ιταλία), συναντήθηκαν "μια πολύ δύσκολη στιγμή για τη διεθνή κοινότητα..." σύμφωνα με τον John Kerry, ώστε να αντιμετωπίσουν τις καταστάσεις στη Συρία και τη Λιβύη.
"Δεν είναι συνηθισμένο να συναντιόμαστε Κυριακή πρωί -τόνισε ο Kerry - αλλά νιώθουμε μεγάλη υπευθυνότητα για την τεράστια πρόκληση από τις κρίσεις που ζούμε, από τη Συρία στη Λιβύη, από την Ουκρανία στην Υεμένη, από τη διαδικασία ειρήνευσης στη Μέση Ανατολή".
Δύσκολη στιγμή; Γιατί; Αυτοί δεν εξόπλισαν τους φονιάδες για να επιβάλουν τη δική τους "δημοκρατία", μέσω της "αραβικής ένωσης";
Αυτοί δεν δημιούργησαν το χαλιφάτο, όπως ακριβώς την Αλ Κάιντα;
Αυτοί δεν εξόπλισαν, στρατολόγησαν, εκπαίδευσαν,  στήριξαν τους μισθοφόρους στη Συρία... για να "εκδημοκρατίσουν το αιμοσταγές καθεστώς Άσαντ";
Αυτοί δεν βομβάρδισαν τη Λιβύη, δολοφόνησαν τον Καντάφι κι εγκατέστησαν τους τζιχαντιστές στη Λιβύη;
Αυτοί δεν εισέβαλαν στο Ιράκ, δολοφόνησαν τον Σαντάμ, βομβάρδισαν με αποδυναμωμένο ουράνιο, προώθησαν το χαλιφάτο στο Ιράκ;
Αυτοί δεν εγκαθίδρυσαν ένα νεοναζιστικό καθεστώς στην Ουκρανία;
Αυτοί, με όπλο τον παιδόφιλο δικτάτορα Σάουδ, δεν βομβαρδίζουν την Υεμένη για ένα ολόκληρο χρόνο;
Αυτοί δεν ανέθεσαν ρόλο στον Ερντογάν;
Αυτοί, μετά την ρωσική παρέμβαση στη Συρία, δεν αποφάσισαν να γίνει όπλο του διευθυντηρίου το "προσφυγικό-μεταναστευτικό" (Μια επιχείρηση εμπορίου ανθρώπινης σάρκας... με κέρδη δισεκατομμυρίων!) κι έδωσαν την εντολή στον Ερντογάν να εξωθήσει τους πάντες προς την Ελλάδα;
Όμως, η πατρίδα μας που στάθηκε στο πλευρό τους υπάκουα και για να γίνουμε σαφέστεροι, οι πρωθυπουργοί μας συμφώνησαν σε ΟΛΑ. Η Ελλάδα απουσίαζε από την έκτακτη σύσκεψη στο Παρίσι.... δεν είναι απαραίτητη, της έχει ανατεθεί ρόλος και τον έχει αποδεχθεί.
Δυστυχώς, στο Κόμο... όταν η "Αυγή" κι η τότε  αντιπολίτευση (ΣΥΡΙΖΑ), μας διαβεβαίωναν πως οι "μεγάλοι τρέμουν τον Τσίπρα" και γι' αυτό τον κάλεσαν εκεί που αποφασίζουν την πολιτική της επόμενης δεκαετίας, για να ακούσουν τη φωνή του ηγέτη της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, πως θα αλλάξει η Ε.Ε., δεν ήταν η αλήθεια. Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν μαθητής σε σεμινάριο προετοιμασίας, ώστε να υλοποιήσει τις πολιτικές της νέας τάξης.
Στο Κόμο, την κλειστή Λέσχη που απαγορεύουν να δίνονται στη δημοσιότητα συζητήσεις κι αποφάσεις, ο Α. Τσίπρας κι η αυλή του ήταν εκεί. Την ίδια ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ, στελέχη που σήμερα είναι πρωτοκλασάτοι υπουργοί, την ίδια ώρα διαδήλωναν στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, υποσχόμενοι σκίσιμο των μνημονίων.
Την ίδια ώρα ο Τσίπρας ενημερωνόταν για το τι έπρεπε να κάνει όταν τον κάνουν πρωθυπουργό. Αυτός και κανένας άλλος από την σημερινή κυβέρνηση δεν συμμετείχε (με εξαίρεση την προσωπική του αυλή, αλλά και τον Βαρουφάκη που διδάσκει στη Λέσχη του Κόμο και δεν είναι μαθητής, όπως ήταν ο Τσίπρας).
Στην ημερήσια διάταξη της Λέσχης του Κόμο, που κοινοποιήθηκε δημόσια υπήρχε θέμα το "μεταναστευτικό". Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν στην ομάδα των μαθητών που ενημερώθηκαν, αλλά και αποδέχτηκε να γίνει η πατρίδα μας αποθήκη ψυχών, ώστε να επιλέγουν ειδικότητες -φθηνά εργατικά χέρια- οι "αναπτυγμένες" χώρες.
Το "προσφυγικό-μεταναστευτικό" ήταν σχεδιασμένο και ο ρόλος της Ελλάδας προκαθορισμένος κι αποδεκτός από τον Αλέξη Τσίπρα. Σήμερα, επιτροπή της Ε.Ε. στον Πειραιά, ανζητεί "πρόσφυγες-μετανάστες", σύμφωνα με λίστες δεξιοτήτων που έχουν συμπληρώσει οι ενώσεις βιομηχάνων κι όχι μόνον των χωρών της Ε.Ε. Αεροπορικώς στέλνονται από την Ελλάδα όλες εκείνες οι ειδικότητες που έχουν ανάγκη ως φθηνά εργατικά χέρια οι "πολιτισμένοι ευρωπαίοι" κι η Ελλάδα αναλαμβάνει καθήκοντα δεσμοφύλακα στο νέο άουσβιτς.
Τι κρίμα... για την ελπίδα μια αριστερής διακυβέρνησης κι όχι μιας ιμπεριαλιστικής αριστεράς στην υπηρεσία του 4ου Ράιχ.
Βέβαια, τον ίδιο ρόλο είχαν αποδεχτεί κι οι προηγούμενοι μνημονιακοί πρωθυπουργοί... αλλά κι ο επόμενος που έρχεται. Ο "μεταβατικός" κι αργότερα ο γιος του αρχάγγελου της αποσταCiaς.




MO, Libia: da ministri Ue-Usa sostegno totale a governo. Siria, Kerry: 'Assad non ne approfitti'





Ο John Kerry με την Federica Mogherini, μετά το τέλος της έκτακτης σύσκεψης στο Παρίσι
Ο Walid Muallem, ο Υπουργός των Εξωτερικών κι αναπληρωτής υπουργός των Εξωτερικών της Συρίας, έστειλε χθες το μήνυμα της Αδούλωτης κι Αδέσποτης Συρίας, της χώρας που πλήρωσε με περισσότερους από 350.000 νεκρούς Μάρτυρες την πολιτική των μεγάλων που συνεδρίασαν την Κυριακή στο Παρίσι: "Υπάρχει μια κόκκινη γραμμή που δεν ξεπερνιέται. Ο εκλεγμένος πρόεδρος της Συρίας Bashar Al Assad, είναι η κόκκινη γραμμή κι ο κάθε πρόεδρος της Συρίας είναι στην αρμοδιότητα του λαού της Συρίας και κανενός άλλου".
Ο Walid Muallem, ο πατριώτης που δεν εξαγοράστηκε από τους δυτικούς και τους άραβες δικτάτορες. Ο Άνθρωπος που στο ξεκίνημα της "αραβικής άνοιξης", πάντα σε συνομιλίες στην Ελβετία αρνήθηκε εκατομμύρια και ασφάλεια στις ΗΠΑ ή της Ευρώπη για την οικογένειά του, αρκεί να ηγηθεί από το εξωτερικό μιας αντιπολίτευσης στον πρόεδρο Άσαντ.
Ευτυχώς, υπάρχουν ακόμη αυτοί που δεν πουλάνε την πατρίδα τους, τα ιδανικά τους, τον λαό τους!
O φίλος και σύντροφος Ouday Ramadan, από την Αδούλωτη Δαμασκό, μας λέει σήμερα:
"Οι Ρώσοι φίλοι μας μειώνουν τα επιχειρησιακά καταδιωκτικά.
Και σ' όποιον ρωτάει "τι τέλος θα έχει ο Πρόεδρος Bashar Al Assad";
Η απάντηση είναι "Ο Bashar Al Assad θα παραμείνει πρόεδρος της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας, μέχρι κι όταν δεν θα τον θέλει ο λα;ός. Δηλαδή για πάντα.
Σύντομα θα σιγήσουν οι θόρυβοι των κανονιών.
Η Συρία θα επιστρέψει στη λάμψη της, πιο όμορφη από ποτέ"
Αυτό που πολλοί υποκρίνονται πως δεν γνωρίζουν, είναι πως η Συρία Αντιστάθηκε κι Αντιστέκεται χάρις στον ηρωισμό των στρατιωτών που υπηρετούν τη θητεία τους. (κάποιοι και στην Ελλάδα, αναμεταδίδουν περί εκατοντάδων χιλιάδων λιποτακτών... σύμφωνα με τα δελτία της Μοσάντ...)
Αυτό που πολλοί υποκρίνονται πως δεν γνωρίζουν, είναι πως οι Ρώσοι εκτέλεσαν τέλεια την επιχείρησή τους στη Συρία.
Αυτό που πολλοί υποκρίνονται πως δεν γνωρίζουν, είναι πως η πλειοψηφία των ρωσικών στρατευμάτων παραμένουν στη Συρία.
Αυτό που πολλοί υποκρίνονται πως δεν γνωρίζουν, είναι πως ακριβώς την ημέρα της ρωσικής ανακοίνωσης, ο λαός είχε την επέτειο των π΄ντε (5) χρόνων ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!
Αντιστέκονται για να υπάρχουν!
Η Συρία είναι τα χαρακώματα, όχι μόνον του ευρωπαϊκού, αλλά του παγκόσμιου πολιτισμού και του Ανθρωπισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση