GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανηγυρίζουν στη Συρία οι “εξεγερμένοι” εναντίον του Άσαντ... για τη νίκη του Ερντογάν!

Σημειώνει ο Νίκος Κλειτσίκας www.nikosklitsikas.gr/ “ Ελπίζουμε σε έ να μέλλον με ακόμη καλύτερες αδελφικές σχέσεις μεταξύ των...

Σημειώνει ο Νίκος Κλειτσίκας
www.nikosklitsikas.gr/

Ελπίζουμε σε ένα μέλλον με ακόμη καλύτερες αδελφικές σχέσεις μεταξύ των...
λαών της Συρίας και της Τουρκίας και την πτώση του Άσαντ και του καθεστώτος του”... διαβάζουμε στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανώσεις των τζιχαντιστών στη Συρία και κοινοποίησε το ειδησιογραφικό πρακτορείο ΄Dpa international΄.
Το ανακοινωθέν των φονιάδων μισθοφόρων επισημαίνει, επίσης: “Ο Ερντογάν έχει έναν ρόλο-κλειδί στην υποστήριξη του λαού της Συρίας και της επανάστασής του, παρά τις εξωτερικές και εσωτερικές πιέσεις που δέχθηκε”....
Οι “μετριοπαθείς” εξεγερμένοι εναντίον του “αιμοσταγούς δικτατορικού καθεστώτος Άσαντ”, αυτούς που υποστηρίζει επισήμως και η σημερινή “αριστερή” κυβέρνηση Τσίπρα -ίδια πολιτική με την προηγούμενη κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ (εμπάργκο εναντίον της Συρίας, διακοπή διπλωματικών σχέσεων και συμμετοχή στους ΄Φίλους της Συρίας')-, ο “Ελεύθερος Συριακός Στρατός”, που αποτελεί και το αντάρτικο σχήμα που στηρίζουν ΗΠΑ κι Ε.Ε. Για να φύγει το καθεστώς Άσαντ και να επιστρέψει η “ελευθερία και δημοκρατία” στη χώρα, όπως όταν ήταν υπό γαλλική κατοχή, μάλλον, δίνει τη δική του πανηγυρική εκδοχή στη νίκη Ερντογάν: “Η επαναβεβαίωση κι επικύρωση του Τούρκου προέδρου, φθάνει ως θεόσταλτη, σε μια κρίσιμη στιγμή για την περιοχή”!
Τις ίδιες ώρες που πανηγυρίζουν οι φονιάδες μισθοφόροι της δύσης για την εκλογική νίκη Ερντογάν, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Αχμέτ Νταβούτογλου, τον οποίο συνεχάρη κι επιβεβαίωσε στον επανεκλεγέντα πρωθυπουργό της Τουρκίας την αποδοχή της πρόσκλησης για επίσημη επίσκεψη το αμέσως επόμενο διάστημα... μιας και ΗΠΑ-Ε.Ε. επιθυμούν διακαώς, μαζί με την επιχείρηση σωτηρίας της Ελλάδας μέσω του 3ου Μνημονίου, να υπάρξουν “λύσεις” στο Κυπριακό (ένα νέο σχέδιο Ανάν, με διζωνική ομοσπονδία, δηλαδή διχοτόμηση), Αιγαίο, Θράκη, ΑΟΖ (με “αμοιβαίες” υποχωρήσεις, δηλαδή “παραχωρήσεις εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων” από την Ελλάδα),  και ταυτόχρονα το θέμα των Σκοπίων, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος Μακεδονία.
Η σπουδή των Επιτρόπων μας κρύβει την τεράστια ήττα τους στη Συρία κι επιθυμούν “λύσεις” σταθεροποίησης σε ότι τους απομένει στην Ανατολική Μεσόγειο, πριν υπάρξουν νέες δυσμενείς εξελίξεις για τα συμφέροντά τους.
Ο Ερντογάν κέρδισε το στοίχημα του. Ξαναπήγε την Τουρκία στις κάλπες, μόλις 5 μήνες από την εκλογική του ήττα και την απώλεια της αυτοδυναμίας, για πρώτη φορά από το 2002.
Όμως, στην ευφορία της δύσης (ΗΠΑ-Ε.Ε.) και του Τσίπρα, προστέθηκαν κι οι πανηγυρισμοί των τρομοκρατών που δρουν στη Συρία, ενισχυόμενοι από τη δύση. Γεγονός που απλώς, για ακόμη μία φορά, επιβεβαιώνει την άμεση εμπλοκή της δύσης στην προσπάθεια να πείσουν τη διεθνή κοινή γνώμη, για την αναγκαιότητα πτώσης της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης και του προέδρου της Συρίας Άσαντ, με νέους σχηματισμούς τρομοκρατών, κρύβοντας επιμελώς την συντριπτική τους ήττα στην επιχείρηση “αραβική άνοιξη” σ' αυτή τη χώρα, ως στρουθοκάμηλοι.
Η δύση σφυρίζει αδιάφορα μπροστά στην σκληρή πραγματικότητα.
Θέλουν να διαγράψουν από τη σκέψη της κοινής γνώμης, ότι Τώρα την ορχήστρα διευθύνει ο Πούτιν κι η δύση διαιρεμένη, παραμιλάει. Συνεπώς και στην Ελλάδα -χωρίς δυνατότητα κυριαρχίας λόγω μνημονίων- η πολιτικοί ταγοί ακολουθούν: Όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι, ο ηλίθιος κοίταζε το δάχτυλο!
Έτσι, συνεχίζουν οι πολιτικοί μας ταγοί να στρουθοκαμηλίζουν και να χορεύουν όπως βαράει το ζουρνά το διευθυντήριο, με πλήρη κάλυψη των δημοσιογραφικών πορνών (ΜΜΕ), εγχώριων και διεθνών.
Πως αλλιώς να εξηγήσεις το γεγονός του ότι ΜΜΕ και πολιτικοί της δύσης αναμένουν την πτώση του “καθεστώτος Άσαντ”, λόγω “συζητήσεων” στη Βιέννη, όταν συμμετέχει και η νέα πυρηνική υπερδύναμη, το Ιράν (Εδώ ο κόσμος καίγεται κι αυτοί αρμενίζουν!), αλλά κυρίως όταν ο  Dmitri Peskov, εκπρόσωπος τύπου του προέδρου Πούτιν, αναφορικά με τις συζητήσεις στη Βιέννη, επισήμανε: «Στη Βιέννη, δεν συζητούμε το μέλλον του Άσαντ, αλλά ζητήματα που σχετίζονται με την επίλυση της κρίσης στη Συρία. Την κατάσταση του αγώνα εναντίον στην τρομοκρατία και τον εξτρεμισμό. Το πολιτικό μέλλον του Άσαντ, μπορεί ν' αποφασιστεί μόνον από τον λαό της Συρίας».
Απόλυτα συγχρονισμένος με τη ρωσική διπλωματία ο πρόεδρος Άσαντ, κάνει ένα βήμα πιο κάτω και προκαλεί ανοικτά τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις: Bashar Al Assad: «Είμαι έτοιμος να υποβάλω υποψηφιότητα στις εκλογές»!
Τι άλλο αποσιωπούν στη δύση και θα είναι ένα νέο Βατερλό τους;
Ότι δεν υπάρχει στο “μέτωπο” των ελεγχόμενων από τη δύση “εξεγερμένων”, δηλαδή των μισθοφόρων-φονιάδων, ούτε ένας πολιτικός που αντιπολιτεύεται τον Άσαντ. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η αντιπολίτευση στη Συρία είναι εξαρτώμενη από τον Άσαντ κι επιπροσθέτως, τώρα συμμετέχει στην κυβέρνηση και το Κομμουνιστικό Κόμμα Συρίας...
Πουθενά στα ΜΜΕ δεν γίνεται αναφορά για το τι συζητούν στη Βιέννη...
Εκεί, ο υφυπουργός εξωτερικών της Ρωσίας  Mikhail Bogdanov, τάχθηκε υπέρ της συμμετοχής στις συζητήσεις επίλυσης της κρίσης «σε εκπροσώπους κομμάτων και Κουρδικών οργανώσεων...».
Η Ρωσία κατάθεσε στη Βιέννη έναν κατάλογο με 38 οργανώσεις, που προτείνει να συμμετέχουν στις συζητήσεις και τόνισε ανοικτή σε διεύρυνση του καταλόγου από προτάσεις των ΗΠΑ κι άλλων. Οι ΗΠΑ κι η Ε.Ε. αναζητούν οργανώσεις σφραγίδα για να προσθέσουν στη λίστα των Ρώσων κι ακόμη δεν έχουν βρει.
Οι δημοσιογραφικές πόρνες, νομίζετε ότι δεν γνωρίζουν πως κανένα πολιτικό κόμμα στη Συρία και κανένας αντιπολιτευόμενος τον Άσαντ βουλευτής -του εκλεγμένου κοινοβουλίου- δεν έχει συνταχθεί με τους "σκληρούς" ή "μαλακούς" τρομοκράτες της δύσης;
Γνωρίζουν πολύ καλά ότι αντιπολίτευση που δεν έχει βάψει με αίμα τα χέρια της ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Η προπαγάνδα της δύσης μπορεί να είναι εύκολη για τη δυτική κοινή γνώμη, αλλά δεν μπορεί να επηρεάσει τις κοινωνίες στη Συρία και το Ιράκ, που πλήττονται από τους τζιχαντιστές.
Χθες, στο Ιράκ ανακοινώθηκαν αμερικάνικοι βομβαρδισμοί εναντίον των τζιχαντιστών και κλήθηκε ο πληθυσμός να μείνει στα σπίτια του... Δείτε ΕΔΩ σχετικό βίντεο, που αποσιωπούν τα δυτικά ΜΜΕ, όπου Ιρακινός αξιωματικός στην περιοχή που υποτίθεται ότι οι αμερικανοί θα κτυπούσαν την ISIS (ισλαμικό κράτος), εμφανίζει κοτόπουλα με αμερικάνικη συσκευασία και μερίδες συσκευασμένων τροφίμων, που ρίχθηκαν συσκευασμένα σε μεγάλους σάκους από τα αεροπλάνα των ΗΠΑ, μαζί με όπλα, για να κρατήσουν "ζωντανούς" τους τρομοκράτες. Βόμβες εναντίον των τζιχαντιστών δεν είδαμε, λέει ο Ιρακινός αξιωματικός, αλλά κοτόπουλα των ΗΠΑ άφθονα...
Για τη Συρία η δύση τρέφει αυταπάτες στην κοινή γνώμη. Ο λαός αυτής της χώρας έχει νωπές μνήμες από την περίοδο της αποικιοκρατίας και των κυβερνήσεων ανδρεικέλων. Με την έλευση του Σοσιαλιστικού Κόμματος Μπάαθ απέκτησαν όλοι οι πολίτες γη (αναδασμός), σπίτια, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, δωρεάν δημόσια Παιδεία, κοινωνική μέριμνα κι αλληλεγγύη. Συνεπώς, μαζί με τις μνήμες των αιώνων οθωμανικής σκληρής κατοχής, δύσκολα θα στραφούν στους μετριοπαθείς φονιάδες της δύσης. Ειδικά τώρα που το "παιχνίδι" είναι στα χέρια της αρκούδας.

Δυστυχώς η δική μας πατρίδα δεν έχει την εθνική της κυριαρχία και σ' αυτές τις γεωπολιτικές ανακατατάξεις θα μπορούσε να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα, πρωταγωνιστή στην περιοχή: διατηρούμε εμπάργκο φονικό εναντίον της Συρίας, έχουμε διακόψει τις διπλωματικές σχέσεις, απεμπολήσαμε φιλία αιώνων και μια φίλη χώρα που στην κρίση του Μάρτη ΄87, στάθηκε πλάι μας: Hafez Al Assad: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»!
Τώρα θα περιοριστούμε στα καθήκοντα που μας αναθέτει το 4ο Ράιχ: αποθετήριο ψυχών! Υπηρετικό προσωπικό για τη διαλογή του φθηνού δυναμικού που θα επιλέγουν οι πολυεθνικές. Και το χειρότερο; Την Ελλάδα, τον "σκουπιδοτενεκέ" ανθρώπινων ψυχών, το βαπτίζουν αλληλεγγύη και φιλοξενεία!
Σχετικά: 
- Ο Ομπάμα “απαντάει” στον Πούτιν... με νέους μισθοφόρους στη Συρία! - Όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι, ο ηλίθιος κοίταζε το δάχτυλο!
- Hafez Al Assad: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»!
- Τώρα την ορχήστρα διευθύνει ο Πούτιν κι η δύση διαιρεμένη, παραμιλάει...
- Έφθασε στην Ταρτούς της Συρίας το κινέζικο αεροπλανοφόρο Liaoning C-16, για να ενισχύσει τις επιχειρήσεις της Ρωσίας...
- Συρία: η δημοσιογραφική πορνεία σε διατεταγμένη Υπηρεσία...
EKTAKTO! Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν διακοπή του "προγράμματος" εκπαίδευσης κι εξοπλισμού των "εξεγερμένων" στη Συρία
- Maria Saadeh: Ο Άσαντ δεν είναι δικτάτορας...

1 σχόλιο

  1. Αυτό που είπε ο Φίλης Αλήτης για τους Πόντιους που σφαγιαστήκανε-βιαστήκανε-εκδιωχθήκανε-σκοτωθήκανε από τους Τούρκους δεν τα είπε τυχαία, οΤσίπρας Αλήτης τον έβαλε για να προετοιμάσει το ταξίδι του στην Τουρκία και ο Αφέντης του ο Ερντογάν να του πι Μπράβο παιδί μου, το έχεις μάθει καλά το μάθημα, μόνο όποιος μπορεί να σκοτώσει τον πατέρα του και να γαμήσει την μάνα του είναι άξιος να πάει μπροστά!
    Και γιατί λέω ο Αφέντης του? Γιατί τα σύνορα που άνοιξε για να περνούν οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες κατ' εντολή του ΕΡΝΤΟΓΆΝ ΤΑ ΑΝΟΙΞΕ! Γιατί έτσι ο γιος του Ερντογάν θα κυβερνήσει την Ελλάδα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση