GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bashar Al Assad: «Είμαι έτοιμος να υποβάλω υποψηφιότητα στις εκλογές»!

Σημειώνει ο Νίκος Κλειτσίκας. www.nikosklitsikas.gr/ Η δήλωση του πρ οέδρου Assad, μεταφέρθηκε στο...

Σημειώνει ο Νίκος Κλειτσίκας.
www.nikosklitsikas.gr/

Η δήλωση του προέδρου Assad, μεταφέρθηκε στο...
RT από τον βουλευτή του Κομμουνιστικού Κόμματος Ρωσίας Alexander Yushchenko, που επισκέφθηκε τη Συρία -μαζί με άλλους βουλευτές- για να μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στο λαό της Συρίας και συμπαράσταση στο λιοντάρι της Συρίας, τον πρόεδρο Assad.
Ο Ρώσος βουλευτής πρόσθεσε ότι «ο Assad εκτίμησε τον ρόλο της Ρωσίας κι ευχαρίστησε τις κοινοβουλευτικές ομάδες της ρωσικής βουλής, τους ηγέτες των κομμάτων για όλη την υποστήριξη που δείχνουν υπέρ της Συρίας».
Μετά την επίσκεψη του προέδρου της Συρίας στη Ρωσία και τη συνάντησή του με τον πρόεδρο Πούτιν, κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία της ρωσικής βουλής μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Συρία, με ιατροφαρμακευτικό υλικό και παιδικές τροφές, ένδeιξη της ομόφωνης υποστήριξης του ρωσικού πολιτικού συστήματος.
Η αποικία Ελλάδα (ορολογία που δανείζομαι από τον φίλο Νίκο Κοτζιά) κάνει εμπάργκο στη Συρία, δηλαδή δεν επιθυμεί να κάνει εξαγωγές η πατρίδα μας, δεν υπάρχουν ανάγκες στην εθνική μας οικονομία κι έτσι δεν πουλάει φάρμακα, τρόφιμα, αγροτικά προϊόντα, εργαλεία κ.α.π. μέχρι να "εκδημοκρατιστεί" η νόμιμη εκλεγμένη κυβέρνηση της φίλης χώρας και να εγκαθιδρυθεί ένα καθεστώς από τους υποστηριζόμενους από την "πολιτισμένη" δύση φονιάδες μισθοφόρους. Επίσης έχει διακόψει τις διπλωματικές σχέσεις με τη Συρία, μέχρι να απομακρυνθεί -από τους φονιάδες "εκδημοκρατιστές- ο νόμιμα εκλεγμένος πρόεδρος Assad.
Επίσης, ο πρόεδρος Assad υπογράμμισε ότι οι κρίσεις στην Ουκρανία και τη Συρία, με τις όποιες διαφορές, έχουν τον ίδιο "αρχιτέκτονα". Και πως οι εθνικιστές της Ουκρανίας, όπως κι οι "εξεγερμένοι" μισθοφόροι στη Συρία, καθοδηγούνται από το ίδιο κέντρο (τη δύση).
Ποια θα είναι η επόμενη τεράστια ήττα των ιμπεριαλιστών και των λακέδων τους στη Συρία;
Σημειώστε... η αντιπολίτευση της Συρίαςόμματα, βουλευτές που διαφωνούν με τη σοσιαλιστική -κατ' αυτούς- πολιτική του), δεν έχει βάψει με αίμα τα χέρια της. Τα σχήματα που κατασκευάζει στη Συρία η δύση, δεν μπόρεσαν να στρατολογήσουν ούτε έναν Σύρο πολιτικό, της αντιπολίτευσης στον Assad, ή υποστηρικτή του. Ούτε μία αποσκίρτηση... ούτε μία εξαγορά... παρά τις προσφορές εκατομμυρίων δολαρίων. Η Συρία δεν είναι Αίγυπτος!
Είναι να απορεί ο απλός, αλλά σκεπτόμενος πολίτης, πως η δύση, με τη συνδρομή τόσων χωρών της περιοχής και μυστικών υπηρεσιών -τις παρουσιάζουν ως ανίκητες, π.χ. Μοσάντ-, δεν μπόρεσαν να δουν αυτό που διαπιστωνει ένας απλός επισκέπτης στη Συρία (πριν την "αραβική άνοιξη"): μια φιλο-δυτική αντιπολίτευση, που όμως δεν συγκρούεται με τον πρόεδρο Άσαντ και απολαμβάνει τα κοινοβουλευτικά προνόμια, 18 θρησκευτικές μεινότητες -με μεγαλύτερη τους Ελληνορθοδόξους-, που στηρίζουν στην πρώτη γραμμή του αγώνα τον Άσαντ, το Κομμουνιστικό Κόμμα Συρίας να έχει ενσωματωθεί στη Λαϊκή Πολιτοφυλακή μαζί με τους Ασαντιστές του Σοσιαλιστικού Κόμματος Μπάαθ...
Εδώ έχουμε την πολιτική, αλλά και στρατιωτική ήττα της πρώην μοναδικής υπέρδύναμης... Η "αραβική τους άνοιξη", έγινε βαρύς χειμώνας, ένα νέο Στάλινγκραντ για τη νέα τάξη.
Έτσι, οι υποστηριζόμενοι από ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ισραήλ, Τουρκία, Σαουδική Αραβία, Κατάρ "εξεγερμένοι", ουδεμία σχέση έχουν με την αντιπολίτευση της Συρίας και πολεμούν με μισθοφόρους.
Σε περίπτωση νέων εκλογών, θα έχουμε μια ακόμη τεράστια εκλογική νίκη του σοσιαλιστικού κόμματος Μπάαθ και του προέδρου Assad.
Σημειώστε το αυτό... 
Σχετικά: 
- Ο Ομπάμα “απαντάει” στον Πούτιν... με νέους μισθοφόρους στη Συρία! - Όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι, ο ηλίθιος κοίταζε το δάχτυλο!
- Hafez Al Assad: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»!
- Τώρα την ορχήστρα διευθύνει ο Πούτιν κι η δύση διαιρεμένη, παραμιλάει...
- Έφθασε στην Ταρτούς της Συρίας το κινέζικο αεροπλανοφόρο Liaoning C-16, για να ενισχύσει τις επιχειρήσεις της Ρωσίας...
- Συρία: η δημοσιογραφική πορνεία σε διατεταγμένη Υπηρεσία...
EKTAKTO! Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν διακοπή του "προγράμματος" εκπαίδευσης κι εξοπλισμού των "εξεγερμένων" στη Συρία
- Maria Saadeh: Ο Άσαντ δεν είναι δικτάτορας...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση