GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Χίλαρι έχασε το Όργεκον από τον Σάντερς – Κέρδισε οριακά το Κεντάκι

Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στο επιτελείο της υποψήφιας για το χρίσμα των Δημοκρατικών, καθώς ο Μπέρνι Σάντερς φαίνεται ισχυρότερο...


Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στο επιτελείο της υποψήφιας για το χρίσμα των Δημοκρατικών, καθώς ο Μπέρνι Σάντερς φαίνεται ισχυρότερος αντίπαλος από ότι υπολόγιζαν.
Η Χίλαρι Κλίντον κέρδισε τους προκριματικούς στο Κεντάκι με μικρή διαφορά από τον Μπέρνι Σάντερς - άλλη μια ένδειξη του μεγέθους της διάσπασης των Δημοκρατικών στην μεγάλη κούρσα για το χρίσμα.
Το Κεντάκι θεωρούνταν μη-φιλική πολιτεία για την Κλίντον, καθώς και η Δυτική Βιρτζίνια και η Ινδιάνα, γειτονικές πολιτείες, οι οποίες όμως έβγαλαν τον Σάντερς. 
Ο 75χρονος υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών, Μπέρνι Σάντερς, νίκησε και στους προκριματικούς στο Όρεγκον. 
Η μεγάλη διαφορά της Κλίντον με τον Σάντερς ως προς τον αριθμό των εκλεκτόρων που έχει εξασφαλίσει σημαίνει ότι το πιθανότερο είναι να κερδίσει το χρίσμα του κόμματός της, αλλά της υπολείπονται 100 εκλέκτορες για να το κερδίσει αδιαμφισβήτητα.
Η Κλίντον θα ήθελε να εξασφαλίσει το χρίσμα για να στρέψει την προσοχή της στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου και τον Ντόναλντ Τραμπ, μοναδικό υποψήφιο για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων.
Η συνεχιζόμενη παρουσία του Σάντερς στον προεκλογικό αγώνα εγείρει την ανησυχία μεταξύ υποστηρικτών της Κλίντον ότι θα ζημιώσει την ικανότητά της να δώσει μάχη ενάντια στον Τραμπ με επιτυχία, αλλά οι υποστηρικτές του απορρίπτουν την άποψη αυτή, λέγοντας ότι ο Τραμπ είναι υποψήφιος με τόσα ελαττώματα που η Κλίντον θα τον νικήσει με ευκολία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση