GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διέφυγε στη "δημοσιογραφία" η κατάσταση στο καθεστώς Κορέα;

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας http://nikosklitsikas.gr/ Η κ αταστολή εναντίον της Αριστεράς , η σύλληψη και φυλάκιση βουλευτών, δεν ε...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Η καταστολή εναντίον της Αριστεράς, η σύλληψη και φυλάκιση βουλευτών, δεν είναι έργο του...
γνωστού ως "δικτάτορα" Κιμ Γιονγκ Ουν, της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας, που τα σε διατεταγμένη Υπηρεσία ΜΜΕ και δημοσιογράφοι, έχουν βαπτίσει Βόρεια Κορέα.
Συμβαίνει στη "δημοκρατία" της Κορέας, γνωστή ως Νότια Κορέα και υπό αμερικάνικη κατοχή εδώ και περίπου 50 χρόνια και για την οποία στάλθηκαν να πολεμήσουν κι Έλληνες στρατιώτες τη δεκαετία του '50, για να κυριαρχήσουν οι ΗΠΑ.
Κι ενώ τα ΜΜΕ κι οι δημοσιογράφοι -μεταξύ αυτών και "αριστεροί" δημοσιογράφοι, αλλά της γνωστής "αριστεράς της κοινωνίας των πολιτών", που έχει πλέον καταγραφεί ως "ιμπεριαλιστική αριστερά"-,  δεν χάνουν ευκαιρία να "ενημερώνουν" τη διεθνή κοινή γνώμη, αναμεταδίδοντας τα δελτία της Cia, για τον "τρελό δικτάτορα" Κιμ Γιονγκ Ουν, τον "σφαγέα κι εκδορέα" του λαού της Κορέας, που δολοφονεί διαρκώς υπουργούς και πολίτες, που προσφέρει κρέας σκύλων για να αντιμετωπίσει την πείνα, που είναι έτοιμος να διασαλεύσει την "παγκόσμια ειρήνη" με τα πυρηνικά του όπλα... σωπαίνουν ένοχα σ' ότι συμβαίνει στην Κορέα, την αποικία των ΗΠΑ.
Οι "ευαίσθητοι" δημοσιογράφοι αποσιωπούν -ειδικά οι στρατευμένοι στην "αριστερά Σόρος κι έχουμε πάρα πολλούς στην Ελλάδα-, αγνοούν τις από πολλά χρόνια καταγγελίες της Διεθνούς Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας για την κυβέρνηση της Σεούλ, που καταπατάει συνδικαλιστικά κι ανθρώπινα δικαιώματα εργαζομένων. Σε αντίθεση, είναι λαλίστατοι για τον "δικτάτορα" Κιμ...
Οι "ευαίσθητοι" δημοσιογράφοι αποσιωπούν και τις βίαιες καταστολές του Φοιτητικού Κινήματος στη χώρα, αλλά και το μαζικό κίνημα που απαιτεί διακαώς την πραγματική ειρήνη και την ενοποίηση της χώρας.
Οι "ευαίσθητοι" δημοσιογράφοι αποσιωπούν πως η πρόεδρος της χώρας-αποικίας των ΗΠΑ, η θεότρελη σκύλα Παρκ Γκούν-χιε, είναι η κόρη του στυγνού δικτάτορα της Ν. Κορέας Παρκ Τζονγκ-χούι.
Οι "ευαίσθητοι" δημοσιογράφοι αποσιωπούν το γεγονός πως η κόρη του τυράννου Παρκ Τζονγκ-χούι, μόλις ανέλαβε την εντολή διακυβέρνησης της χώρας από τις ΗΠΑ, έγινε πασίγνωστη για τις συλλήψεις κι εκτοπίσεις χιλιάδων ακτιβιστών της αριστεράς και μάλιστα έστειλε σε εδικό δικαστήριο τον προοδευτικό βουλευτή Lee Seok Ki, με την κατηγορία της "κομμουνιστικής συνωμοσίας" και πράκτορα της Πιονγιάνγκ.
Οι "ευαίσθητοι" δημοσιογράφοι αποσιωπούν  σήμερα η κατάσταση στη χώρα ξεπέρασε κάθε όριο αυταρχικής αστικής δημοκρατίας. Γνωρίζουν και αποσιωπούν την αλήθεια.
Από το 2013 το Κομμουνιστικό Κόμμα είναι παράνομο κι έχει απαγορευτεί κάθε δραστηριότητα... μετά από αίτηση της κυβέρνησης προς τη "δικαιοσύνη", που μετά από 18 συνεδριάσεις του "Συνταγματικού Δικαστηρίου" της Σεούλ, χαρακτηρίστηκε "αντισυνταγματικό" κόμμα.
Ο προοδευτικός βουλευτής Lee Seok-ki καταδικάστηκε, του αφαιρέθηκε η βουλευτική έδρα και μαζί με οκτώ στελέχη του Κομμουνιστικού Κόμματος καταδικάστηκαν σε φυλάκιση δύο έως και εννέα χρόνια.
Αντισυνταγματική αποφασίστηκε πως είναι η παρουσία και λειτουργία του σοσιαλδημοκρατικού Ενωτικού Προοδευτικού Κόμματος (UPP). Από τους πέντε εκλεγμένους βουλευτές αυτού του κόμματος αφαιρέθηκαν οι κοινοβουλευτικές έδρες.
Η κατηγορία στο "Συνταγματικό Δικαστήριο;
"Η συμπάθεια προς τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας αποτελεί απειλή για τη δημοκρατική τάξη"!
Η απόφαση δεν είναι εφέσιμη και η απόφαση των "δικαστών"  του Συνταγματικού "δικαστηρίου" επισφραγίστηκε με 8 ψήφους υπέρ της απαγόρευσης και μία κατά...
Όμως, οι "ευαίσθητοι δημοσιογράφοι" χύνουν άφθονο μελάνι και εικόνες τα τηλεοπτικά δίκτυα, δαιμονοποιόντας τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας...
Πρέπει κάποιος να είναι "κομμουνιστής", "αριστερός", ή απλός πολίτης, άνθρωπος που δεν έχει υποστεί την πλύση εγκεφάλου της δημοσιογραφικής πορνείας, για να κατανοήσει τι πραγματικά συμβαίνει;
Λοιπόν... "τρελός δικτάτορας" ο Κιμ Γιονγκ Ουν της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας, αφού μάλιστα υποστηρίζει τον άλλο "αιμοσταγή δικτάτορα Άσαντ" της Συρίας, όπως "τρελός δικτάτορας" ήταν ο Μιλόσεβιτς, ο Τσάβες, ο Φιντέλ κι όσοι δεν είναι όργανα των ΗΠΑ, όσοι δεν υποτάσσονται στα τέσσερα στην "πολιτισμένη" δύση!

Σχετικά:


Ο Αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας στη Συρία... και σε επίσκεψη των τραυματισμένων ηρώων του Αραβικού στρατού της Συρίας... Μια επίσκεψη που προκαλεί τρόμο στον "ελεύθερο" κόσμο της δύσης του σκοταδισμού και της νέας τάξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση