GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ! Η ΕΛ.ΑΣ. ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Κοτζιά για τα διαβατήρια 'Μακεδονίας'. Υπήρχε εγκύκλιος!

Όταν το Press-gr έδωσε δημοσιότητα στην καταγγελία για τις ελληνικές σφραγίδες στα διαβατήρια της "Μακεδονίας" ,    ότι υπή...


Όταν το Press-gr έδωσε δημοσιότητα στην καταγγελία για τις ελληνικές σφραγίδες στα διαβατήρια της "Μακεδονίας",  ότι υπήρχε εντολή να τίθεται η Ελληνική σφραγίδα δίπλα από αυτή της «Μακεδονίας»,  στην αρχή επικράτησε σιωπή. Στη συνέχεια όταν προκλήθηκε σάλος, το υπουργείο Εξωτερικών προχώρησε σε μια φαινομενική διάψευση που πίσω από τις γραμμές όμως επιβεβαίωνε το θέμα.

Τώρα λοιπόν έρχεται η ΕΛΑΣ και επισήμως με ανακοίνωσή της- ημερομηνίας 6 Σεπτεμβρίου, δηλαδή χθες- παραδέχεται ότι υπήρχε τέτοια εγκύκλιος η οποία ανακαλείται γιατί ήταν ..."εκ παραδρομής". 
Στην ουσία δηλαδή η ΕΛΑΣ διαψεύδει το υπουργείο του κ. Κοτζιά που ....διέψευδε ότι υπήρχε τέτοιο  έγγραφο για τα διαβατήρια με την ένδειξη "Μακεδονία".  ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΖΟΝ!

Κι όπως γράφει ο Panos Leliatsos που εντόπισε την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:
EIΣΤΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΞΕΥΤΙΛΑΣ
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΛΟ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ FYROM ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑΣ ΜΑΣΑΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΙ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ.



Ελπίζουμε κατά τα λοιπά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης να βρει σήμερα την ...όρασή του να διαβάσει εγκαίρως και σωστά από εδώ το θέμα και να μην περιμένει να ...αντιγραφεί από άλλες ιστοσελίδες για να κάνει ο άνθρωπος τις δημόσιες σχέσεις του. 
Ελπίζουμε επίσης το ΥΠΕΞ αυτή τη φορά να πει την αλήθεια για το θέμα... 

ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: 

ΜΕ ΞΑΦΝΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ! Αναγνωρίζουν τα διαβατήρια της «Μακεδονίας»...

ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ! ΣΑΛΟΣ από την αποκάλυψη του PRESS-GR για τα διαβατήρια της «Μακεδονίας»... 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση