Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

  ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο Ερντογάν: Μας έριξαν στη Λωζάνη και έδωσαν στους Έλληνες τα νησιά!


  Θέμα για τη Συνθήκη της Λωζάνης θέτει προκλητικά ο Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος σε ομιλία του σε περιφερειακούς διοικητές της Τουρκίας άφησε να εννοηθεί ότι η χώρα του ζημιώθηκε από την συμφωνία του 1923 που θέτει τα όρια της σύγχρονης Τουρκίας.
  «Το 1920 μας έδειξαν τη Συνθήκη των Σεβρών για να μας πείσουν το 1923 για τη Συνθήκη της Λωζάνης. Και κάποιοι προσπάθησαν να μας το παρουσιάσουν αυτό ως νίκη.
  «Με τη Συνθήκη της Λωζάνης δώσαμε στους Έλληνες τα νησιά, που αν φωνάξεις από τις ακτές του Αιγαίου, θα ακουστείς απέναντι. Είναι αυτό νίκη;» , ανέφερε ο Ερντογάν, σύμφωνα με δημοσίευμα της hurriyet.
  «Όσοι έκατσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων στη Λωζάνη, δεν εκμεταλλεύτηκαν τη συνθήκη αυτή. Και επειδή αυτοί δεν την εκμεταλλεύτηκαν, δυσκολευόμαστε σήμερα εμείς», τόνισε χαρακτηριστικά ο τούρκος πρόεδρος.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 30 Σεπ 2016, 9:23:00 π.μ.

  ΒΡΕ ΤΟΥΡΚΑΛΑ η συνθήκη της Λωζάνης λέγετε και αλλιώς συνθήκη Ειρήνης...

  Όμως αν φωνάζει εσύ από την Τουρκία και ακούνε στην Λέσβο ...Η Αγία Σοφία την έφτιαξαν αιώνες τώρα Έλληνες... Θες από κοσμικό κράτος την Τουρκία να το κάνεις ΚΑΘΑΡΆ ΙΣΛΑΜΙΚΌ ΚΡΑΤΟΣ;;..

  Οι Ισραηλινοί ανακοίνωσαν επίσημα [[αυτά να τα ακούνε μερικοί δικοί μας]] ΌΤΙ όταν περάσει αγωγός του αερίου θα περάσει ΙΣΡΑΉΛ, ΚΥΠΡΟΣ, ΕΛΛΆΔΑ , όποιες κυβερνήσεις και να υπάρχουν ΤΌΤΕ σε αυτές τις τρεις χώρες...Ο δε άλλος ο επίτροπος ΧΑΝ που επαναφέρει το θέμα τον Τσάμηδων ΚΑΛΆ θα κάνουν οι Ευρωπαίοι να του τραβήξουν και τα δυο ΑΥΤΙΆ ΔΥΝΑΤΆ...

  Γνωρίζω καλά ότι οι εμείς οι ΕλληνόΙσραηλινοί το έχουμε θέσει ΡΗΤΆ στην κυβέρνηση του Ισραήλ ΝΑ ΜΗΝ ΈΧΟΥΝ ΚΑΜΊΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΆΝΟ....Και ακόμα όταν κατέβασε το Μπαρμπαρόσα ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ για έρευνες στην Κύπρο [[ το έγραφα εδώ και τότε]] Είχαν σηκωθεί αεροπλάνα ακόμα και μη επανδρωμένα από το ΙΣΡΑΉΛ και τα του έβαλαν ΣΤΟΠ, χωρίς να ενδιαφέρει ποιος ήταν Η θα είναι κυβέρνηση στην ΕΛΛΆΔΑ...Πιστεύω ότι αυτός ο τρελάρας είναι θέμα χρόνου να πάει εκεί που του ΑΞΊΖΕΙ... ΧΈΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟ ΒΛΆΚΑ ...

  Μπούτζουκας Τηλέμαχος ...


  Item Reviewed: ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο Ερντογάν: Μας έριξαν στη Λωζάνη και έδωσαν στους Έλληνες τα νησιά! Rating: 5 Reviewed By: Press- gr