GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ερωτιάρης χασάπης της Θεσσαλονίκης που έπεσε θύμα της γοητείας του

Της χρόνιας του... μάζεψε ένας χασάπης από τη Θεσσαλονίκη όταν τον έκανε τσακωτό η επίσημη και επί χρόνια ερωμένη του με άλλη γυναίκα...


Της χρόνιας του... μάζεψε ένας χασάπης από τη Θεσσαλονίκη όταν τον έκανε τσακωτό η επίσημη και επί χρόνια ερωμένη του με άλλη γυναίκα. Και σαν να μην έφτανε αυτό ο ερωτιάρης χασάπης ήταν και παντρεμένος.

Όπως φαίνεται ο εν λόγω κρεοπώλης είχε πολλές κατακτήσεις και το γνώριζαν όλοι εκτός από την επίσημη ερωμένη και τη σύζυγό του. Όταν όλα αποκαλύφθηκαν ερωμένη και σύζυγος τον έβγαλαν μαχαίρια! Ο χασάπης συνήθιζε να κερνά φρέσκο κρέας τις πελάτισσές του, με αντάλλαγμα λίγα λεπτά ηδονής! Όλα άρχισαν όταν ο άτακτος κρεοπώλης αποφάσισε να κλείσει λίγο νωρίτερα το κατάστημά του για να βρεθεί πιο κοντά με μία πελάτισσα, στην πίσω αποθήκη του κρεοπωλείου.

Η μόνιμη ερωμένη, όπως περιγράφει το thestival.gr,  όμως δεν είχε νέα του και έτσι αποφάσισε να περάσει μια βόλτα από το μαγαζί. Όταν είδε ότι δεν της ανοίγει κανείς, άρχισε τα απειλητικά μηνύματα στο κινητό του. Πανικόβλητος ο χασάπης, αποφάσισε να ανοίξει την πόρτα για να αποφύγει τυχόν φασαρία στη γειτονιά. Όταν όμως η ερωμένη αντιλήφθηκε ότι εκεί υπήρχε και άλλη γυναίκα, άρχισε να βρίζει, να φωνάζει και να τραβά από τα μαλλιά την 35χρονη γειτόνισσα και πελάτισσα του 55χρονου κρεοπώλη.

Μετά από έντονο καβγά, οι δυο γυναίκες στράφηκαν στον άτακτο άνδρα, χτυπώντας τον με χέρια και με τσάντες! Φυσικά, οι φωνές ακούστηκαν στη γειτονιά και το περιστατικό δεν άργησε να κυκλοφορήσει από σπίτι σε σπίτι. Ένα από αυτά τα σπίτια που έμαθαν τι είχε συμβεί ήταν όμως και του χασάπη, ο οποίος είχε δεύτερο γύρο τσακωμού με τη σύζυγό του.

Εδώ και δύο ημέρες το κατάστημα είναι κλειστό, χωρίς κανείς να γνωρίζει τι απέγινε ο χασάπης, η σύζυγός του, η ερωμένη και οι υπόλοιπες... φίλες του!

 

(Φωτογραφία αρχείου)

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση