GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΑΡΙΛΙΖΑ είσαι αξιοθρήνητη!

Kyriakos Melas .   Πόσες ευκαιρίες δεν έδωσε; τόσο γλύψιμο τόσων χρόνων ; τέτοια αποχή κριτικής στο καθεστώς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; Η γλυκύ...

 Πόσες ευκαιρίες δεν έδωσε; τόσο γλύψιμο τόσων χρόνων ; τέτοια αποχή κριτικής στο καθεστώς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;
Η γλυκύτατη πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ , που 20 μήνες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ενώ η χώρα καταρρέει μέσα στην διεθνή ανυποληψία, δεν βρήκε ούτε μια κουβέντα να πει !! η σοσιαλίστρια ! η δημοκράτισσα !! που βλέπει η τελευταία λέξη του Συντάγματος να γίνεται πλήρης παράβαση κάθε άρθρου του Συντάγματος ! τίποτα δεν την αγγίζει ! Και εκλιπαρεί για μια καρέκλα υφυπουργού ! Δίπλα στον Καμμένο ! Που έλεγε τον Παπανδρέου στο βιβλίο του (;) περί τρομοκρατίας αρχηγό της 17 Νοέμβρη ! 
Μαριλίζα είσαι αξιοθρήνητη !!!

3 σχόλια

  1. ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ……ΑΘΕΕ ΤΣΠΡΑ
    ΣΟΚ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ για τον Τσίπρα ο Γλέζος
    4/11/2016

    Ο Μανώλης Γλέζος νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο για επτά ημέρες και κινδύνεψε η ζωή του από λοίμωξη του αναπνευστικού. Όπως διηγήθηκε ο ίδιος, ήταν περιποιητικοί οι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό και του συμπαραστάθηκαν οι υπόλοιποι ασθενείς και οι επισκέπτες τους. Όπως συνέβαινε πάντα τον έπαιρναν τηλέφωνο οι εκάστοτε πρωθυπουργοί, διάφοροι υπουργοί και οι υπουργοί υγείας τον επισκέπτονταν με όλη την διοίκηση του νοσοκομείου.

    Η μόνη φορά που δεν τον πήρε κανένας από την κυβέρνηση Τσίπρα τηλέφωνο ούτε τον επισκέφτηκε
    =======================================================================================
    κανένα κυβερνητικό στέλεχος είναι τώρα, όταν μέχρι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Γεννηματά επικοινώνησαν μαζί του για να του ευχηθούν.

    Ο Τσίπρας αφού έκανε τη δουλειά του
    ==============================
    ανεβάζοντας τον να μιλήσει στην κεντρική εξέδρα σε κάθε προεκλογική περίοδο, δείχνοντας έτσι ότι τον στηρίζει πολιτικά το σύμβολο του αγώνα και της αντίστασης, τώρα δεν τον έχει ανάγκη και τον αγνόησε.
    Αυτός είναι ο Τσίπρας και μπορείτε ελεύθερα να γράψετε τα μπινελίκια σας στο τοίχο μου διακοσμώντας τον.

    Ν Βράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

    Πόσα ψέματα και πόση υποκρισία θα ακούσουμε πάλι, από τον «ΗΛΙΘΙΟ» και αποτυχημένο ψευτοπροπαγανδιστή , ώστε να μην αντιληφθούμε ότι η αναξιοπιστία και η πανθομολογούμενη ανικανότητά του, ήταν οι αφορμές και οι αιτίες να θέλουν ΟΛΟΙ ! (18 κατά – 1 υπέρ) να μας εξωπετάξουν, αφού καταφέραμε να τους κάνουμε όλους εχθρούς , με τις ‘’χαρτοταινίες’’ της στιγμής , που παρουσιάζαμε κάθε φορά σαν «προτάσεις» στην επίλυση της χρεοκοπίας μας ?

    Πόσο ΔΙΚΙΟ είχαν και έχουν οι ξένοι
    να χαρακτηρίσουν τον Αλέξη ..καΜένο εντελώς, ως τον πιο ανίκανο και τον πιο ακατάλληλο πολιτικό της χρονιάς 2015 για μια τόσο δύσκολη στιγμή και διαπραγμάτευση.
    Είναι πια φανερό και ΓΝΩΣΤΟ σε όλο τον κόσμο, ότι η Ελλάδα μόνο..τυχαία θα μπορούσε να επιτύχει λύση , σε κάποια από τα πολλαπλά και δισεπίλυτα προβλήματά της.

    Δεν είναι λοιπόν τυχαία η επιλογή και ‘’πρωθυπουργοποίηση’’ του Τσίπρα γιου του Χουντολάτρη πατέρα, ώστε οι ξένοι να ΑΡΜΕΞΟΥΝ κυριολεκτικά και ‘’νομιμοφανή’’ κάθε σπιθαμή ευφόρου και προσοδοφόρου Ελληνικού εδάφους.

    Ήξεραν και ξέρουν, ότι οι άθεοι ‘’αριστεροί’’ του Τσίπρα ,
    ========================================================
    δεν γνωρίζουν , δεν έχουν διδαχτεί και δεν νοιάζονται τι σημαίνει Ελλάδα, τι σημαίνει ΠΑΤΡΙΔΑ. Έτσι με κυνισμό και αδιαφορία ξεπουλούν, παραχωρούν τα πάντα σε αυτούς που τους ‘’έφεραν’’ προσπαθώντας να ‘’μονιμοποιηθούν’’ αλά Τσαουσέσκου- Μπερίσα – στην εξουσία.

    Και φυσικά για όλα ‘’φταίει’’ ο Παπανδρέου.

    Συμφωνείς κα Μαριλίζα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η επιλογή της '''δημιουργικής ασάφειας', ως έλλειψη αντίληψης
    ''ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ'' ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ....

    *Διαστρέβλωνε και υπονόμευε ο Αλέξης, μαζί με τους προδότες Σαμαρά και Τούρκογλου και...ΣΙΑ, κάθε προσπάθεια δανεισμού και κάθε προσπάθεια συγκρότησης της Κοινοτικής αλληλεγγύη που παρά ταύτα, τελικά επέτυχε να δημιουργήσει ο ΕΝΤΙΜΟΣ πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου με τους εργατικούς και αθόρυβους ‘’κηπουρούς του’’.

    *Σήμερα σαν..πρωθυπουργός, χωρίς στοιχειώδεις γνώσεις οικονομίας, χωρίς στοιχειώδη γνώση κάποιας ξένης γλώσσας, με το χαμόγελο της…Άντζελας ή και του πολυμαθούς ..Σάκυ, παίρνει ‘’πόζες’’ στις φωτογραφικές συναντήσεις , για το λαό που καρτερεί στην άκρη στο..ποτάμι και τρέχει στο τηλέφωνο να ρωτήσει…τι του είπαν?

    *Τι μπορεί να προσφέρει ένας ''αγράμματος'' ..μουγγός πρωθυπουργός , σε συζήτηση ανωτάτου οικονομικού και κοινωνικού επιπέδου και ενδιαφέροντος, όταν ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ τί του λένε?

    *Για ποια ''δημιουργική ασάφεια'' λόγω αγραμματοσύνης του Άλεξις , μιλούσε ο Βαρουφάκης, που βλέποντας τον γκρεμό και το ''salto mortale'' ..την έκανε έξυπνα και χαμηλότοκα?

    *Άλλα του λέγανε, του Άλεξις, άλλα καταλάβαινε, και στο τέλος σε άλλα συμφωνούσε , που νόμιζε ότι κατάλαβε.

    *Θέλει φιλοσοφία το γιατί , επί έξη μήνες ''βολοδέρναμε'' και σκουπίζαμε τα ..γραφεία των Ευρωπαίων ?
    *Τι εγκλήματα είναι αυτά που κάνουμε για παιδιά μας?

    * Πως καταντήσαμε, σαν άχρηστες γερασμένες και ξεδοντιάρες πόρνες, να βλέπουμε ΤΗΝ ‘’ΤΥΦΛΑ’’ του Αλέξη , του Πάνου και να καμαρώνουμε το ύφος(όχι το ήθος) του ..αδιάβροχου ακροδεξιού ασπρομάλλη Πάκη.

    *Νομίζω, ότι ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ‘’πολιτική’’ σύνθεση δεν υπήρξε στην βουλή των Ελλήνων.

    *Ποιος άραγε θα …τολμήσει να μας πει τι ελπίζουμε, τι περιμένουμε εκτός από την ΑΥΤΟΜΟΥΤΖΑ ΜΑΣ?
    Κι όμως, υπάρχουν δυστυχώς ακόμη ‘’πολιτικοί’’ που θα αγκάλιαζαν μια ..κάποια πολυθρόνα εξουσίας που θα ‘’εξαργύρωνε’’ και το τελευταίο ΙΧΝΟΣ ανθρωπιάς, φιλοπατρίας και φιλοτίμου.
    Κατάντια …!

    Ν Μαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση