GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΞΥΠΝΗΣΕ ο Αρχιεπίσκοπος! Τι είπε για την κυβέρνηση...

Σκληρή αν και ετεροχρονισμένη  επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος το βράδυ της Κυριακής, σε ομιλία του σε εκ...


Σκληρή αν και ετεροχρονισμένη  επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος το βράδυ της Κυριακής, σε ομιλία του σε εκδήλωση του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Εστία Μητέρας» στη Λιβαδειά.

«Όπου και να ανήκουμε η αλήθεια είναι αυτή, μπορεί να πουλήσατε και να πουλάτε τους θησαυρούς της Ελλάδας μας, να δίνουμε τα λιμάνια μας, τα αεροδρόμιά μας, τα τρένα μας, όμως την πατρίδα μας και την ορθοδοξία μας δεν θα σας την παραδώσουμε» είπε χαρακτηριστικά.

«Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη εποχή και πιστεύω πως όλοι άνθρωποι προβληματίζονται, σε όλους τους χώρους. Χρειάζεται να ξεκαθαρίσουμε τι θέλουμε, ποια οικογένεια θέλουμε, τι θέλουμε για τα παιδιά μας, πως θέλουμε να ζήσουμε αύριο και ανάλογα με αυτό που θέλουμε να πορευτούμε» συμπλήρωσε.

1 σχόλιο

  1. Ο κόσμος θα γίνει καλύτερος όταν ο τελευταίος προδοτης πρωθυπουργός
    κρεμαστεί με τα άντερα του τελευταίου υποκριτή αγύρτη μεγαλοπαππά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση