GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

People: Αυτός είναι ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο, εν ζωή

Το περιοδικό People, ανακήρυξε τον Dwayne Johnson γνωστός και ως "The Rock", ως το πιο σέξι άντρα του κόσμου εν ζωή, για το ...


Το περιοδικό People, ανακήρυξε τον Dwayne Johnson γνωστός και ως "The Rock", ως το πιο σέξι άντρα του κόσμου εν ζωή, για το 2016. Ο ηθοποιός με αυτό τον αξιοζήλευτο τίτλο, μπήκε στη λίστα της ελίτ των σταρ με την πιο ελκυστική εξωτερική εμφάνιση όπως κατά το παρελθόν είχαν μπει οι Τζορτζ Κλούνεϊ, Ματ Ντέιμον και Ντέιβιντ Μπέκαμ. 
 

Ο 44χρονος ηθοποιός και πρώην παλαιστής, ονειρεύεται να κατακτήσει κι άλλες "κορυφές", γιατί σκέφτεται να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ! "Το έλεγα για πλάκα, αλλά έβλεπα ότι υπήρχε ενδιαφέρον. Οπότε άρχισα να το σκέφτομαι σοβαρά. Θα μπορούσα να κάνω διαφορά; Να έχω δίπλα μου έξυπνους ανθρώπους που θα με βοηθούν να πάρω αποφάσεις; Ενδιαφέρομαι για αυτή τη χώρα; Όταν άρχισα να απαντώ καταφατικά αυτές τις ερωτήσεις, σκέφτηκα ότι υπάρχει πιθανότητα. Ναι, μια ημέρα", είπε χαρακτηριστικά στο People.
Ο Johnson, έχει πρωταγωνιστήσει κυρίως σε ταινίες δράσης, είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός ενώ σε ό,τι αφορά τα προσωπικά του είναι πατέρας δύο παιδιών.

1 σχόλιο

  1. Γιατί ο ΣΚΑΙ πλήρωσε την άδεια του τόσο χαμηλά 43,6 εκατ. ευρώ. σε σχέση με τους άλλους Βαγγέλη Μαρινάκη έναντι 73,9 εκατ. ευρώ, τον Θοδωρή Κυριακού του ΑΝΤ1 έναντι 75,9 εκατ. ευρώ, τον Χρήστο Καλογρίτσα με 52,6 εκατ. ευρώ?
    Διότι ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο ΣΚΑΙ και η ΜΕΓΆΛΗ απήχηση των πολιτικών - ενημερωτικών του εκπομπών εκεί ήθελε να βάλει χέρι…..
    Διότι έτσι πουλήθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και όποιος έχει μάτια και αυτιά ανοικτά μπορεί άνετα να το διαπιστώσει ακριβέστατα.
    Πλέον ΟΛΕΣ οι πολιτικές – ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΙ πρωί μεσημέρι βράδυ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ειδήσεις, μαγκαζίνο κλπ αποπνέουν άρωμα ΣΥΡΙΖΑ αλλά τόσο αηδιαστικά που είναι να λυπάσαι τους παρουσιαστές ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!!! Αλλά και ντροπή τους που ένας αρκετά και κατά κάθε καλόπιστο πολίτη ανεξάρτητος προς όλους σταθμός, και με την δική τους συνεισφορά, κατάντησε φερέφωνο του ΣΥΡΙΖΑ και αυτοί μένουν εκεί και δεν τα βροοντούν κάτω και να φύγουν!!!!
    ΤΟΣΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ!!!
    ( Σπύρος Καλογήρου, είναι πολλά τα λεφτά Άρη…)
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση