GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γοητεία υπεράνω... μνημονίων: Ο Τσίπρας πιο σέξι πολιτικός στον κόσμο

Η αλήθεια είναι πως αν σε μια πρόταση διάβαζε κανείς τις λέξεις "Τσίπρας" και "καυτός", σίγουρα το μυαλό του θα πά...


Η αλήθεια είναι πως αν σε μια πρόταση διάβαζε κανείς τις λέξεις "Τσίπρας" και "καυτός", σίγουρα το μυαλό του θα πάει στα οικονομικά, σε νέα μέτρα ή σε καμία σύνοδο Κορυφής της ΕΕ. Όχι όμως! Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο πιο σέξι πολιτικός στον κόσμο για το 2016!
Μάλιστα, το Glam'Mag που συνέταξε τη σχετική λίστα μετά από ψηφοφορία των συντακτών του, τον χαρακτηρίζει ως "gorgeous hottie" λέγοντας πως ανήκει στους "άνδρες που έκαναν την ιστορία πιο καυτή"...
Φαίνεται πως το Glam'Mag έχει ιδιαίτερη προτίμηση στον Έλληνα πρωθυπουργό αφού του είχε δώσει την ίδια πρωτιά και το 2015.
Και για να μην νομίζετε ότι το περιοδικό έχει κάποια σκοπιμότητα, τα σχόλια των αναγνωστών του άμα τη ανακοινώσει του ονόματος του κ. Τσίπρα, οι αναγνώστες σχολίασαν:
"Είναι αναμφίβολα όμορφος, χτίζει έξυπνα την καριέρα του σε πολύ περισσότερα από την εμφάνισή του", ενώ ένας άλλος (ή μια άλλη;) λέει "το ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο πιο σέξι κάνει την σύντροφό του την πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο;". 

2 σχόλια

  1. " ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο πιο σέξι κάνει την σύντροφό του την πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο;". Και όλους τους Έλληνες, λέω εγώ, αν ή γυναίκα του είναι τυχερή και της κάνει αυτά που υπαινίσσεται το περιοδικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση