GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Άλτερ Έγκο αιτείται την άμεση εκπομπή του προγράμματός της...

Συνεχίζεται το σήριαλ της άρνησης της Digea να συμβληθεί με την Άλτερ Έγκο συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου να εκπέμψει το πρόγ...


Συνεχίζεται το σήριαλ της άρνησης της Digea να συμβληθεί με την Άλτερ Έγκο συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου να εκπέμψει το πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού της. Συγκεκριμένα σύμφωνα με πηγές, η Digea ισχυρίζεται ότι αδυνατεί να συμβληθεί με την Άλτερ Έγκο καθώς δεν αποτελεί αδειοδοτημένο πάροχο τηλεοπτικού περιεχομένου, ενώ οι σταθμοί με τους οποίους ήδη συμβάλλεται λειτουργούν νόμιμα!
Αυτό που φαίνεται, προς το παρόν τουλάχιστον, είναι ότι ούτε το αρμόδιο Υπουργείο θέλει να πάρει επίσημη θέση στο θέμα, αλλά ούτε η ΕΕΤΤ και το ΕΣΡ, παρά το γεγονός ότι βάσει του Συντάγματος τα μέλη των δύο ανεξάρτητων αρχών έχουν συγκεκριμένες ευθύνες για την ανάδειξη των κακώς κειμένων και για την περιφρούρηση της νομιμότητας στους τομείς των Δικτύων και της Ραδιοτηλεόρασης.
Η Άλτερ Έγκο φαίνεται να αιτείται την άμεση εκπομπή του προγράμματός της έως την ολοκλήρωση της νέας διαδικασίας αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών στην οποία επιθυμεί να συμμετάσχει εκ νέου, βάσει των όρων που θα προκηρυχθούν. Όπως επισημαίνουν κύκλοι του σχήματος, "αν τελικά αποδειχθεί ότι κράτος και θεσμοί αδυνατούν να λειτουργήσουν στην Ελλάδα, κάτω από την πίεση συγκεκριμένων συμφερόντων, το επόμενο βήμα μάλλον θα είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση, όπου για άλλη μία φορά θα κληθούν να ασχοληθούν με την ανομία και το μπάχαλο των ΜΜΕ της χώρας μας".

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση