GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κομισιόν: Μετά τη σημαντική πρόοδο πάμε για συμφωνία την 7η Απριλίου

Στόχος είναι η συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο (staff level agreement) να υπάρξει έως το Eurogroup της 7ης Απριλίου, ανέφερε σήμερα από τ...


Στόχος είναι η συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο (staff level agreement) να υπάρξει έως το Eurogroup της 7ης Απριλίου, ανέφερε σήμερα από τις Βρυξέλλες ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Επιτροπής, οι συνομιλίες μεταξύ ελληνικών αρχών και θεσμών συνεχίζονται από την έδρα τους, μετά τη «σημαντική πρόοδο» που σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Όπως σημείωσε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, όλες οι πλευρές πρέπει να εργαστούν προς την κατεύθυνση ολοκλήρωσης της δεύτερης αξιολόγησης, το συντομότερο δυνατό. Ο Μ. Σχοινάς υπενθύμισε τη δήλωση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ την περασμένη Παρασκευή από τη Ρώμη σύμφωνα με την οποία: «Όλες οι πλευρές θα πρέπει να εργαστούν υπεύθυνα προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο (staff level agreement) το συντομότερο δυνατό».

Καταλήγοντας ο Μ. Σχοινάς, ανέφερε ότι «η επόμενη συνάντηση θα πρέπει να είναι το Eurogroup της 7ης Απριλίου, όπου ιδανικά θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε μια συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο».

1 σχόλιο

  1. Ολα αυτα χωρίς τον ξενοδόχο που ειναι το ΔΝΤ. Αν το εχετε καταλαβει το ΔΝΤ και οι δανειστές έχουν ενα και μονο σκοπό. Να παρουν με τοκο τα χρήματά τους πίσω και αυτό μπορουσε να γινει μονο απο μια αριστερη κυβέρνηση η οποια στο ονομα του λαϊκισμού θα εκανε την δηθεν αριστερη αντίσταση. Τωρα πλεον εχουν πέσει οι μάσκες. Θα μου πείτε ο κοσμος τι φταίει? Και όμως φταίει και πάρα φταίει γιατί αυτος τους ψηφησε αυτος τώρα θα κληθεί να πληρώσει το μάρμαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση