GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλίμα αισιοδοξίας και κέρδη στο Χρηματιστήριο

Με σημαντικά κέρδη έκλεισαν οι τιμές των μετοχών στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με τους επενδυτές να ε...


Με σημαντικά κέρδη έκλεισαν οι τιμές των μετοχών στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με τους επενδυτές να εκφράζουν αισιοδοξία για επίτευξη συμφωνίας μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 646,57 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 1,72%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 31,865 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 50.422.529 μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 1,45%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 1,64%.

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Τραπεζών (+5,34%), των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (+3,28%) και του Πετρελαίου (+1,56%), ενώ απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Τροφίμων (-0,89%), της Ακίνητης Περιουσίας (-0,23%) και του Εμπορίου (-0,16%).

Ανοδικά κινήθηκαν 68 μετοχές, 35 πτωτικά και 35 παρέμειναν σταθερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση