GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ σε εξέλιξη - Απήγαγαν τετράχρονη από νηπιαγωγείο στην Κύπρο

Σε συναγερμό τέθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης η κυπριακή αστυνομία, μετά από σχετική πληροφορία για απαγωγή ενός παιδιού έξω από ιδιωτικ...


Σε συναγερμό τέθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης η κυπριακή αστυνομία, μετά από σχετική πληροφορία για απαγωγή ενός παιδιού έξω από ιδιωτικό νηπιαγωγείο στη Λευκωσία, σε κεντρική οδική αρτηρία της πόλης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το SigmaLive, σε πλήρη κινητοποίηση έχουν τεθεί όλες οι δυνάμεις της Αστυνομίας, συμπεριλαμβανομένου της ΜΜΑΔ, της Λιμενικής και της Τροχαίας, προκειμένου να εντοπιστεί ένα αυτοκίνητο, στο οποίο φέρεται να επιβαίνει το παιδί ηλικίας 4 ετών.

Όπως αναφέρει η κυπριακή ιστοσελίδα, η σχετική καταγγελία έφθασε στην Αστυνομία γύρω στις 08.30 το πρωί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρεται να πρόκειται για παιδί για το οποίο υπήρχαν πλάνα απαγωγής του και παλαιότερα από τον πατέρα του και η σχετική διαδικασία ανακόπηκε στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου, μετά από σχετικό συντονισμό της Αστυνομίας.

Τότε η Αστυνομία, τον Φεβρουάριο του 2016 είχε αποτρέψει στο «παρά πέντε» τον σχεδιασμό της απαγωγής του παιδιού από την Κύπρο και για την υπόθεση είχε περάσει χειροπέδες σε τρία πρόσωπα, που είχαν σκοπό να εισέλθουν στις ελεύθερες περιοχές από τα κατεχόμενα.

Το παιδί είναι γόνος Κύπριας παντρεμένης με Νορβηγό, τον οποίο και είχε χωρίσει και έλαβε την κηδεμονία του και επέστρεψε στην Κύπρο.

Ο Νορβηγός τότε είχε καταστρώσει πλάνο απαγωγής του παιδιού και για τον λόγο αυτό είχαν καταφθάσει από τα κατεχόμενα προκειμένου να απαγάγουν το παιδί.

Δείτε το βίντεο από το SigmaLive:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση