GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Η Χρυσή Αυγή διευκολύνει και πάλι τον ΣΥΡΙΖΑ

“Η Χρυσή Αυγή διευκολύνει τον ΣΥΡΙΖΑ”, υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στ...


“Η Χρυσή Αυγή διευκολύνει τον ΣΥΡΙΖΑ”, υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στο Νίκο Δένδια.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει:

«Η προκλητική και τραμπούκικη επίθεση Κασιδιάρη στον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκο Δένδια δείχνει ότι, για μια ακόμη φορά, η Χρυσή Αυγή διευκολύνει τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτήν τη φορά, για να αποπροσανατολίσει την κοινωνία και η Κοινοβουλευτική πλειοψηφία να περάσει το πιο σκληρό και επώδυνο Μνημόνιο».

ΣΥΡΙΖΑ: Η ακροδεξιά συνιστώσα της ΝΔ έχει αναλάβει το γραφείο Τύπου

"Λυπούμαστε πολύ αν η Νέα Δημοκρατία, μετά τη δολοφονία του Π. Φύσσα, τις τόσες επιθέσεις και τους τραμπουκισμούς από τη Χρυσή Αυγή, αυτό που έχει καταλάβει είναι ότι η εγκληματική ναζιστική συμμορία «διευκολύνει» τον ΣΥΡΙΖΑ. Φαίνεται ότι, εκτός των άλλων, η ακροδεξιά συνιστώσα της ΝΔ έχει αναλάβει και το Γραφείο Τύπου του κόμματος", σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

1 σχόλιο

  1. Κάτι μου θυμίζει αυτό από άλλες εποχές της ... διαμάχης SS με SA!
    Μόνο που σήμερα άλλαξε ο αριθμητής αλλά ο παρανομαστής είναι ο ίδιος όπως και τότε!

    Υποθέτουμε και Υπολογίζουμε ότι η Χ.Α. επειδή δεν πείρε την "πολιτική στροφή" μάλλον είναι η SA του "τότε" με τα γνωστά αποτελέσματα της! Πάντως τα SS συν τοις άλλοις είχαν και κομψώτατες οπτικά στολές (σύμπτωση άραγε; παραλληλισμός με το οπτικό/εικονικό/ψεύτικο πολιτικό ΣΗΜΕΡΑ!) της περίφημης από τότε φίρμας ... BOSS (ξανά δύο ... SS)!
    Πάντα ο Ναζιζοφασισμός είχε τέτοια στοιχεία σε όλες της εκφάνσεις της Ζωής που βλέπουμε καρμπτόν Σήμερα είναι α)....

    Αστα! θα τα πούμε άλλη φορά πολλές φορές σιχαινοβαριέμαι με την αηδία της άγνοιας όλων Σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση