GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor: Η Φάρμα έρχεται να κοντράρει το reality του ΣΚΑΙ

Τη Φάρμα ετοιμάζει ως αντίπαλον δέος ο ΑΝΤ1 σε μία προσπάθεια να κοντράρει την ανοδική πορεία που έχει πάρει τον τελευταίο καιρό το Sur...


Τη Φάρμα ετοιμάζει ως αντίπαλον δέος ο ΑΝΤ1 σε μία προσπάθεια να κοντράρει την ανοδική πορεία που έχει πάρει τον τελευταίο καιρό το Survivor.
Το κανάλι του Αμαρουσίου προετοίμαζε το σόου για να ξεκινήσει από τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Παρουσιαστής όπως όλα δείχνουν θα είναι ξανά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Δεδομένου όμως ότι η τηλεοπτική προετοιμασία της Φάρμας καθυστερούσε, αποφάσισαν στον ΑΝΤ1 ότι θα πρέπει να μετατεθεί για την επόμενη χρονιά.
Το τηλεοπτικό σόου το ντεμπούτο του, δεκαπέντε χρόνια πριν, από τη συχνότητα του Mega, και προβλήθηκε για δύο σεζόν, το 2002 και το 2004. Μία ομάδα παικτών έμενε σε ένα σπίτι, έξω από την πόλη, όπου όχι μόνο έκανε όλες τις δουλειές εντός αλλά έπρεπε να εξασφαλίσει και το φαγητό του, καλλιεργώντας χωράφια, φτιάχνοντας τυρί και φυσικά κάνοντας πολλές και δύσκολες, μεσαιωνικές δοκιμασίες στον αχυρώνα. Το 2003, μάλιστα, προβλήθηκε και μία special edition με αναγνωρίσιμα πρόσωπα, όπως την Άντζυ Σαμίου και τον Άγγελο Πυριόχο. Οικοδεσπότης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος σχεδόν δύο δεκαετίες μετά καλείται να το ξαναπαρουσιάσει, αυτή τη φορά στον Ant1. Η εκπομπή θα βγει στον αέρα, όπως όλα δείχνουν, στα μέσα Μαίου ενώ ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί το αν θα δούμε celebrities, καθώς και οι κανονισμοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση