Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

  Τσίπρας σε Παυλόπουλο: Δόθηκε ένα καθοριστικό σήμα εμπιστοσύνης  «Η εικόνα που έλαβα, είναι ότι η Ελλάδα βρίσκεται αυτήν τη φορά με πάρα πολλούς συμμάχους»

  «Καθοριστικό βήμα που στέλνει σαφές σήμα προς τις αγορές», χαρακτήρισε τη χθεσινή απόφαση του Eurogroup ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο διάλογο που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ενώπιον των τηλεοπτικών συνεργείων.
  Από την πλευρά του ο κ. Παυλόπουλος είπε ότι συμφωνεί με τον πρωθυπουργό πως «η απόφαση είναι αφετηρία της θετικής μεγάλης προσπάθειας για την οριστική έξοδο της χώρας μας από την κρίση».
  Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Τσίπρας, στη δήλωσή του μπροστά από τους εκπροσώπους του τύπου, από το χθεσινό Eurogroup δόθηκε σαφής δέσμευση για το τέλος των μνημονίων, αμέσως μετά το τέλος του 3ου προγράμματος.
  «Δόθηκε ένα σαφές σήμα εμπιστοσύνης προς τις αγορές και ταυτόχρονα, αυτό που αφορά τον ελληνικό λαό, μια σαφής δέσμευση για το τέλος των μνημονίων, με το τέλος του 3ου προγράμματος. Σε μια προοπτική δίκαιης ανάκαμψης και ανάπτυξης και επούλωσης των πληγών της κρίσης.
  Η εικόνα που έλαβα, είναι ότι η Ελλάδα βρίσκεται αυτήν τη φορά με πάρα πολλούς συμμάχους και υποστηρικτές στο διεθνές σύστημα. Είμαστε σε μια δύσκολη χρονιά, κρατηθήκαμε στον σκληρό πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και βλέπουμε ότι υποστηρίζουν τις προσπάθειές μας όχι μόνο οι παραδοσιακοί σύμμαχοί μας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό συμπέρασμα, η υποστήριξη των δίκαιων αιτημάτων μας», είπε ο πρωθυπουργός.
  Από την πλευρά του, ο κ. Παυλόπουλος επισήμανε: «Συμφωνώ ότι πρέπει να εκλάβουμε το χθεσινό Eurogroup ως την αφετηρία της τελικής μεγάλης προσπάθειας για την οριστική έξοδο από τη βαθιά κρίση με τις τόσες θυσίες και τις τόσο άδικες θυσίες. Είμαι εδώ στο πλαίσιο του ρόλου μου, να συμπαρασταθώ στην προσπάθεια αυτή.
  Αποδείχθηκε ότι στην Ευρώπη, η αρχή της αλληλεγγύης λειτουργεί. Επειδή λειτουργεί, πρέπει να αποδείξουν οι Ευρωπαίοι ότι αντέχουν να στηρίξουν το ευρωπαϊκό όραμα, κόντρα στις δυνάμεις του λαϊκισμού. Όπως οι λαοί αντέχουν, πρέπει να αντέξουν και οι ηγεσίες τους, που παίρνουν το μήνυμα. Ο ρόλος της Ευρώπης είναι να προχωρήσει η ευρωπαϊκή ενοποίηση.
  Η Ευρωζώνη δεν είναι μόνο οικονομική ζώνη. Πρέπει να προχωρήσουμε στη θεσμική πορεία. Και αυτό χρειάζεται ισχυρά εργαλεία. Η Ελλάδα απέδειξε ότι μπορεί να παίξει τον δικό της ρόλο. Δεν είμαστε αλαζόνες, αλλά είμαστε εδώ να παλέψουμε γι’ αυτήν την Ευρώπη. Η κρίση μας ήταν ένα μεγάλο δίδαγμα τόσο για εμάς όσο και για την Ευρώπη. Καλή δύναμη!».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 16 Ιουν 2017, 11:19:00 μ.μ.

  Συναντιώνται οι "Υπεύθηυνοι" της "Ελληνικής" Ένωσης Τραπεζών με τον Γενς Βάιτνμαν!!!


  ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΑΝΤΙΩΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΆ!
  Για να τελειώνουμε με τον Γκαιμπελισμό ΌΛΩΝ ΣΑΣ!

  Σας παραθέτουμε την "Σχεση" του Marx με τον Bruno Bauer το 1843!!!

  ΜΕ ΘΕΜΑ: Die Judenfrage (Οι Ανίκανοι τόσο της Αριστεράς όσο και της Κουμουνιστικής Αριστεράς το μετάφραζαν "Το Εβραϊκό Ζήτημα" ΛΑΘΟΣ!!! ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ: "ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ"!!!

  Τεράστια ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!!! Άλλωστε Σαυτήν την "ΔΙΑΦΟΡΑ" Πέσανε στην λούμπα το KPD (Κ.Κ.ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ [υπόψιν το KPD είναι Απαγορευμένο μετά το 1945 από τους Αμερικανούς/ΝΑΤΟ ενώ επιτρέπουν το DKP/Γερμανικό Κουμ. Κόμμα!]) ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ!!!
  Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ/ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΌΤΙ ΕΊΧΕ ΤΗΝ "ΙΕΡΑΣΜΙΑΚΗ" ΠΡΟΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ!!!

  Σας παραθέτουμε το Original κείμενο Marx και Bruno Bauer 1843 Braunschweig:


  ......... Sobald es der Gesellschaft gelingt, das empirische Wesen des Judentums, den Schacher und seine Voraussetzungen aufzuheben, ist der Jude unmöglich geworden, weil sein Bewußtsein keinen Gegenstand mehr hat, weil die subjektive Basis des Judentums, das praktische Bedürfnis vermenschlicht, weil der Konflikt der individuell-sinnlichen Existenz mit der Gattungsexistenz des Menschen aufgehoben ist.

  (Κλειδί Είναι) Die gesellschaftliche Emanzipation des Juden ist die Emanzipation der Gesellschaft vom Judentum.
  1. Υ.Γ. Είτε Σας Αρέσει Είτε Όχι ΛΑΚΕΔΕΣ!!!

  2. Υ.Γ. Die Judenfrage Στην Ελλάδα θα την Αφήσουμε Στα Καπιταλοναζιστικοφασιστικά γουρούνια;; Βλ. "Ο Μεγάλος Δικτάτωρ" του Τσάρλι Τσάπλιν!!!


  .............


  Σώπα Ρέ ΝίκοΥΠΕΞ!!!

  1ον. Τα "Σκόρπια" ΠΡΈΠΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ!!!

  2ον. Ο Ελληνισμός και ο Χώρος Του στα "Σκόρπα" ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ!!!

  3ον. Τα Σύνορα Στα Βαλκάνια ΘΑ Αλλαχθούν! "Φυσική Κατάσταση" όπως γίνεται λόγω της .... "ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ" (Βλ. Αμερικάνικη Ιμπεριαλιστική Επέμβαση εδώ και 2 Αιώνες!)

  4ον. Το ΘΕΜΑ "Β. Ηπειρος" ΔΕΝ ΈΚΛΕΙΣΕ! ΜΕ ποιούς "ΚΑΝΟΝΕΣ" έγινε ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;;;

  5ον. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ "ΜΕΓΑΛΟΪΔΕΑΤΙΣΜΟΣ"! Αντιθέτως οι Αποικιοκράτες ΣΤΈΛΝΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥΣ ("Ελληνική" Κυβέρνηση/Πολιτεία) εδώ και εκεί!!! ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ... ΧΘΕΣ!!!

  6ον. ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΙΜΝΗ/ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

  7ον. Τα ΚΑΤΕΧΩΜΕΝΑ Στην Κύπρο ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΤΟΣΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ!!! Και ΝΙΚΗΦΟΡΑ!!!

  8ον. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΝΙΚΟ: ΕΟΚ/ΕΕ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΊΔΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ Ναζιστοφασιστικά ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ!!! Το Σήμερα Είναι ΜΙΑ Επιβεβαίωση που την βλέπουν και οι ... Αόματοι!!!

  ΚΑΙ ...

  9ον. ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΑΙ (ΛΟΓΟΥ Λακεδισμού) ΕΜΕΙΣ/ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ/ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΑΙ/ΜΠΟΡΩ!!!  Ο ΑΡΧΗΓΟΣ  Υ.Γ. Διάβασε και λίγο Μάρξ/Λένιν/Ερνέστο Τσέ!!! Να Νιώσετε!!!


  ................


  Καλά ...Ξεμπερδέματα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΌ Πολιτικό/Πολιτειακό ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑ!!!

  Η Μοναδική ΛΥΣΗ Είναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ (Παραχαράζωντας μια Τέτοια του Winston Churchill* Φράση Αναφορικά με Τους Πιλότους της RAF!)!!!

  Το Κράτος ΤΩΝ Ελλήνων Είναι ... ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ!!!

  ΤΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΑΝΩΤΆ (Από ΌΛΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ/ΟΡΑΤΩΝ ΤΕ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΩΝ!!!)!!!  ^ Ελεύθερη Μετάφραση: Ο Θάνατός ΤΩΝ Ολίγων Έσωσε Τους Πολλούς/Λαό!!!

  Item Reviewed: Τσίπρας σε Παυλόπουλο: Δόθηκε ένα καθοριστικό σήμα εμπιστοσύνης Rating: 5 Reviewed By: Press- gr