GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ζεύγος Πατούλη σε νέες ...περιπέτειες

Emy Panagou    Σούργελα, σούργελα παντού, που θα έλεγε κι ο Πανούσης!!!!!!!!! ------------------------------ Γιορτή διοργανώθηκε στο...

Σούργελα, σούργελα παντού, που θα έλεγε κι ο Πανούσης!!!!!!!!!
------------------------------
Γιορτή διοργανώθηκε στο ΟΑΚΑ για την καθιέρωση της πόλης σε Παγκόσμιο κέντρο Τουρισμού Υγείας, Άθλησης και Επιχειρηματικότητας.


Όπως ήταν αναμενόμενο ομιλία απηύθυνε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλς που συνοδευόταν από τη σύζυγό του Μαρίνα που έκλεψε τις εντυπώσεις με το αποκαλυπτικό φόρεμά της και την ενδυματολογική της επιλογή...


Οι εκδηλώσεις συνδυάστηκαν και με την έναρξη των δραστηριοτήτων του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.



Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος προσωπικοτήτων της πολιτικής και της επιχειρηματικής ζωής της χώρας, εκπρόσωποι επιστημονικών φορέων και συλλόγων, μέλη της Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκπρόσωποι τοπικών εξωραϊστικών συλλόγων.

Ειδικότερα παρέστησαν οι: Αιδεσιμολογιότατος Πατέρας Χρήστος Μαρούδας Εκπρόσωπος Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερωνύμου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου, Γεώργιος Τζιάλας Εκπρόσωπος Κυβέρνησης Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής κ Ανάπτυξης, Βασίλειος Λεβέντης Πρόεδρος Ένωσης Κεντρώων, Εμμανουήλ Κόνσολας Εκπρόσωπος Προέδρου ΝΔ-Βουλευτής, Θεοδώρα Θωμοπούλου Εκπρόσωπος Επικεφαλής Δημοκρατικής Συμπαράστασης, Παναγιώτης Κουρουμπλής Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτής Πολιτικής, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου Βουλευτής ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη Βουλευτής ΝΔ, Αθανάσιος Μπούρας Βουλευτής ΝΔ, Στυλιανός Καρχιμάκης πρ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη πρ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Φωτεινή Βρύνα Περιφερειακός Σύμβουλος, Γεώργιος Θωμάκος Δήμαρχος Κηφισιάς, Δημήτριος Μούρτζης Δήμαρχος Αίγινας, Γρηγόριος Σταμούλης Δήμαρχος Μεγαρέων, Κων/νος Γενάδης Εκπρόσωπος Δημάρχου Περιστερίου, Αλέξανδρος Πυργιώτης Εκπρόσωπος Δημάρχου Παλλήνης, Μπουρούτας Εκπρόσωπος Δημάρχου Δελφών, Φώτης Τσελέπης, Διοικητής Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου, Αικατερίνη Τζιτζικώστα Πρόεδρος Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, Μαίρη Ζηλεμένου Πρόεδρος Εθνικού Συμβουλίου Ελλάδος Ομίλων και Κέντρων UNESCO, Μαρία Γιαννίρη, Πρόεδρος Παν/νιας Οργάνωσης Γυναικών «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ», Κων/νος Μόσχος Εκπρ. Διοίκησης Ιατρικού Κέντρου Αθηνών Δ/ντής Ανάπτυξης, Δρ Κων/νος Πάντος, Επιστημονικός Δ/ντης ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ, Γεώργιος Σταματίου, Πρόεδρος Ομίλου ΙΑΣΩ, πολιτευτές ΝΔ οι κ.κ. Γιάννης Καλλιάνος, Μαριάνθη Καφετζή, Σωτήρης Ησαΐας, Ιωάννα Γκελεστάθη, Ζωή Ράπτη, πάτερ Νικόλαος Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου, Κορίνα Λιούτα Πρόεδρος του Συλλόγου «ΘΕΛΩ».

2 σχόλια

  1. να τι γίνετε ένας αριστερός όταν πιάσει την κουτάλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μ Ι Ρ Α Κ Ο Λ Ο – Σ Ι Ρ Ζ Α Ι Ω Ν – Α Ν Ε Λ

    Το δημοσιεύω με μεγάλη καθυστέρηση καθώς είχα απαγορευτικό από το πνεύμα του παρακάτω μακαρίτη για τέσσερα τέρμινα να μη βγάλω λέξη για όσα είδα και άκουσα.
    Αναστήσανε οι αθεόφοβοι αποθαμένο!
    Ναι! πήγαν σε ένα νεκροταφείο ο Τσίπρας με τον Καμμένο δώδεκα ή ώρα τα μεσάνυκτα πριν τέσσερα τέρμινα με κουστωδία μεγάλη, υπουργούς και βουλευτές, με φανούς, λαμπάδες, λάβαρα και εξαπτέρυγα που για κεφαλές είχαν κορνίζες με τις σελίδες από το τρίτο μνημόνιο, κοντάρια και λόγχες, με θυμιατά που καίγανε αρωματικά λιβάνια ( αν σας πει κανείς ότι φοβόντουσαν και αντί για λιβάνι είχαν βάλει ξεραμένο ασβό για να διώχνουν τα κακά πνεύματα είναι ψέμα ) ΄Ενας από αυτούς που ήταν ντυμένος παπάς, κρατούσε ένα ομοίωμα ευαγγελίου καθόσον όλη η κουστωδία αποτελείτο από άθεους και έψελνε το Avanti popolo με βροντώδη φωνή σε Α’ ήχο ως το Σώσον Κύριε τον λαόν σου, ξυπνώντας και απομακρύνοντας τα όποια πτηνά, ποντίκια, κατσαρίδες κλπ είχαν επιλέξει το νεκροταφείο για κατοικία τους.
    Εγώ ήμουν εκεί με την γκόμενα,( καθότι βιτσιόζα ) τρεις τάφους πιο πέρα από αυτόν που τους ενδιέφερε σε ένα κοιμητήριο, είναι πολλά τα λεφτά, έτσι είχα θέα και τα είδα όλα.
    Πρώτα είδα τον Τσίπρα με τον Καμμένο να βάζουν από ένα ψευτοράσο κάτι σαν ζουρλομανδύα και τον παπά να τους λέει να σκύψουν, αφού το έκαμαν τους πασπάλισε με στάχτη τσουκνίδας και τους έλουσε με μαύρο Σιφνέικο ξύδι για να τους εξαγνίσει, και να μπορούν να ζητήσουν ό’τι θέλουν από τον νεκρό.
    Τότε ο τσίπρας ανέβηκε πάνω στο μνήμα και ήταν να τρομάζεις καθώς φώναζε, Δάσκαλε αναστήσου! Τρείς φορές τόπε και δείτε το τρομακτικό, ο τάφος ράγισε, γρήγορα πήρε σειρά ο καμμένος που με μεγάλη σπηλαιόδικη φωνή είπε, Δάσκαλε Δεύρο έξω! Τότε τα μάρμαρα μετακινήθηκαν η κουστωδία χέστηκε, κεριά και εξαπτέριγα ποδοπατήθηκαν, φόβος πολύς σαν χταπόδι ραφηνιώτικο τους αγκάλιασε. ( ο Δάσκαλος υπήρξε φοβερός εκλογομάγειρας )
    Όμως ο τσίπρας με τον καμμένο μ’ όλο που τάχαν κλάσει έμειναν εκεί ώσπου ο νεκρός βγήκε έξω, κατάλαβε τον πόνο τους και τους λέει, τι θέλετε από εμένα; Δάσκαλε λέει ο τσίπρας, θα χάσουμε τις εκλογές όποτε και αν γίνουν, όμως αυτό που θέλουμε από σένα είναι να μας πεις τι να κάνουμε έτσι που να μισήσει ο λαός αυτούς που θα τις κερδίσουν! Ο Δάσκαλος το σκέφτηκε και τους λέει, αυτά τα έχω περάσει και εγώ αλλά τότε την βρήκα μια λύση, και αυτό θα κάνω τώρα και για εσάς.
    Να λοιπόν τι θα κάνετε, θα νομοθετήσετε επώδυνα μέτρα που θα έχουν εφαρμογή για μετά τις εκλογές, ένα τέταρτο μνημόνιο που εσείς θα λέτε ότι δεν είναι, θα κάνετε και λιγάκι θέατρο, ξέρετε εσείς, ότι τάχα μου σας υποχρεώνουν, και έτσι μόλις οι άλλοι κερδίσουν τις εκλογές θα τα βρουν μπροστά τους, τότε εσείς θα βγείτε στους δρόμους και θα φωνάζετε, οι ανίκανοι δεν μπορούν να μην τα εφαρμόσουν; Θα τους λέτε και γερμανοτσολιάδες, γιουσουφάκια, γκεσταπίτες, θα βάλετε και τους δικούς σας που είναι μαγκιόροι στο ξεχαρβάλωμα και στις μπόμπες να τα κάνουν ρημαδιό, και όλα θα πάνε καλά, άντε γειά σας, πέσανε στα γόνατα αυτοί του φίλησαν χέρια και πόδια μάζεψαν τους δικούς τους και άδοντας χαρούμενοι το Avanti popolo πήραν το δρόμο για την Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση