Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

  ΓΙΑ ΤΟ TWEET! ΕΠΙΘΕΣΗ από τον ΣΥΡΙΖΑ στον Καμμένο...

  «Προχωρήσαμε σε μία επώδυνη διαπραγμάτευση και συνεχίζουμε», δήλωσε στον Flash 96,0 F.M. o κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης, στον απόηχο της απόφασης του Eurogroup και σημείωσε ότι η Ελλάδα έλαβε το βέλτιστο που μπορούσε να πάρει στο συγκεκριμένο συσχετισμό στην Ευρώπη. 

  «Από το μνημόνιο θα βγούμε (...), από το σύμφωνο δημοσιονομικής σταθερότητας που επιβάλλεται στα μεγάλα κράτη και στα μικρά, δεν ξέρω - είναι συμβατικές υποχρεώσεις», είπε ο κ. Ξυδάκης στην εκπομπή του Κωστή Παρρά και του Γιώργου Αλοίμονου.

  «Με αυτές τις συνθήκες, με μεγάλη απώλεια του ΑΕΠ, πρέπει να δούμε πως θα ανατάξουμε την παράγκα», υπογράμμισε ο πρώην υπουργός. Έκανε λόγο για μεγάλη ιστορική δοκιμασία, τονίζοντας: «Πολύ δύσκολες οι στιγμές για να πανηγυρίζεις ή να πέφτεις στην απόλυτη κατάθλιψη και την αδράνεια. Όλοι είμαστε πιο σοβαροί, με μια βαριά εμπειρία», σημείωσε ο Νίκος Ξυδάκης.

  Κληθείς να σχολιάσει και το tweet του υπουργού Πάνου Κάμμένου με την γραβάτα (το οποίο ο ίδιος ο υπουργός  Εθνικής Άμυνας το απέδωσε στο γιο του), ο κ. Ξυδάκης είπε δηκτικά ότι πρόκειται για "για αστοχίες που δεν βοηθούν πουθενά..."
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  3 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 17 Ιουν 2017, 11:35:00 μ.μ.

  Τα ψωλάρχιδα που είχε στην γραβάτα του ο αθλιέστατος καμμένος, έχουν πολλές αναγνώσεις, εγώ βλέπω τις εξής¨ Τσίπρα πιάσαμε τ’ αρχίδια μας, και την άλλη¨ Τσίπρα άντε όπως τάκανες να βάλεις γραβάτα, και τέτοια γραβάτα…. Και την άλλη, τσίπρα βάλε την γραβάτα, σου πάει!!

  Ανώνυμος είπε... 17 Ιουν 2017, 11:39:00 μ.μ.

  είναι να μην τα πάρουν στο κρανίο οι συριζαίοι με την αρχιδογραβάτα του καμμένου αφού....Τα ψωλάρχιδα που είχε στην γραβάτα του ο αθλιέστατος καμμένος, έχουν πολλές αναγνώσεις, εγώ βλέπω τις εξής¨ Τσίπρα πιάσαμε τ’ αρχίδια μας, και την άλλη¨ Τσίπρα άντε όπως τάκανες να βάλεις γραβάτα, και τέτοια γραβάτα…. Και την άλλη, τσίπρα βάλε την γραβάτα, σου πάει!!

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουν 2017, 2:35:00 π.μ.

  ΑΧ Έρημα μου νιάτα μου που τσαλακωθείκατε!

  Επεξήγηση Συντακτογραμματικού της Ελληνικής Γλώσσας κατά Καθηγητή Σκορδοπούτσογλου!

  1. ΑΧ ΈρηΜΑ ΜΟΥ ΝΙΑτα.........
  2. ΑΧ Έρημα ΜΟΥ ΝΙΑτα μου ....
  3. ΑΧ Έρημα ΜΟΥ ΝΙΑτα μου ΠΟΥ ΤΣΑλαλακωθείκατε!

  και...

  4. ... Παρακαλώώώώ να συνεχίσει (+ ΝΑΙ ΧΙΣΕΙ) ο φίλτατος ... Χαμμένος!


  Το βιβλίο Της Ελληνικής Γραμματικής και Συντακτικού του Καθηγητή Dr. Dr. Skordopoutsoglou Είναι στην διάθεση ΌΛΩΝ στο Βιβλιοκατάστημα μας στην Οδό Αβύσσου Αριθμός Μηδέν (0) εκεί κάτω στον Πειραιά στα Καμίνια!

  Με ιδιαίτερη χαρά θα σας εξυπηρέτηση η καθηγήτρια Dr. Mitromana!

  Για Υπάλληλους της Ελληνικής Πολιτείας (βουλευτές/Σκατοκυπατζίδες/ΠτΔ και άλλα Barcode) Η Dr. Mitromana βάζει ΑΒΑΖΕΛΟΤΟ Dildo!🖕👌👅  Υ.Γ. Την γραβάντα του Α-λέξη μας την έχει ο Χαμμένος (Τσιπ.Χαμμένος)!!! Αφήστε τα Βίτσια διότι θα πάρω την Βίτσα!!! 💣👔💥🎓😎

  Item Reviewed: ΓΙΑ ΤΟ TWEET! ΕΠΙΘΕΣΗ από τον ΣΥΡΙΖΑ στον Καμμένο... Rating: 5 Reviewed By: Press Fm