GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΡΕΚΟΡ εισπράξεων στο πάρτι της χλιδής! ΒΟΥΛΙΑΞΕ η Μύκονος για τον Ρέμο...

Παρά το μεγάλο  κόστος εισόδου (που έφθανε ως το ιλιγγιώδες ποσό των 10.000 ευρώ), το Nammos, στην παραλία Ψαρρού της Μυκόνου, «βούλιαξε»...

Παρά το μεγάλο  κόστος εισόδου (που έφθανε ως το ιλιγγιώδες ποσό των 10.000 ευρώ), το Nammos, στην παραλία Ψαρρού της Μυκόνου, «βούλιαξε» από κόσμο που θέλησε να παρευρεθεί στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου και του Έρος Ραματζότι, μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευής!

Η αναμονή στην είσοδο του Nammos το βράδυ της Πέμπτης ξεπερνούσε τα τριάντα λεπτά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες περισσότερα από 3.000 άτομα έκατσαν μέχρι τις πρωινές ώρες στο κέντρο, σημειώνοντας ρεκόρ προσέλευσης και εισπράξεων.

Μεταξύ των θαμώνων του καταστήματος ήταν και κλιμάκιο οκτώ εφοριακών με πολιτικά, οι οποίοι και έκαναν τους απαραίτητους ελέγχους, τα βρήκαν όλα σωστά και φρόντισαν να εισπράξουν άμεσα τους φόρους (υπολογίζονται, σύμφωνα με πληροφορίες, στις 500.000 ευρώ, καθώς οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τζίρος άγγιξε τα δύο εκατομμύρια ευρώ), οι οποίοι και μεταφέρθηκαν σε ειδικό λογαριασμό.

Κατά τα λοιπά, ο Έρος Ραματζότι άρεσε αλλά δεν ξεσήκωσε το κοινό, κάτι που πέτυχε με μεγάλη άνεση ο Αντώνης Ρέμος, από τις τρεις που βγήκε στη σκηνή μέχρι το πρωί, όταν ο ήλιος φώτιζε πλέον το Νάμμος.

Ο Αντώνης Ρέμος και ο Eros Ramazzotti συναντήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην εντυπωσιακή σκηνή που στήθηκε στο «Nammos» στην Ψαρρού της Μυκόνου και έδωσαν μια φαντασμαγορική μουσική παράσταση. Το κοινό είτε  βρισκόταν μπροστά από τη σκηνή είτε μέσα στα σκάφη που έχουν αγκυροβολήσει ανοιχτά της παραλίας.

Η περιοχή είχε φωταγωγηθεί με εντυπωσιακούς προβολείς, ενώ την παράσταση έκλεβε ο φωτισμός του πολυτελούς shopping mall που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το διάσημο seaside restaurant.

Το πρόγραμμα της  βραδιάς άνοιξε ο Eros Ramazzotti, ο οποίος ανέβηκε στην σκηνή (σ.σ τεράστια πλωτή εξέδρα) ένα τέταρτο πριν οι δείκτες του ρολογιού δείξουν 1 μετά τα μεσάνυχτα. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης με το ελληνοπρεπές όνομα, αφού καλωσόρισε στα ελληνικά το κοινό  ερμήνευσε τα καλύτερα τραγούδια του.

Δημιουργήθηκε πανικός όταν εμφανίστηκε on stage ο Αντώνης Ρέμος εν μέσω πυροτεχνημάτων! Τραγούδησε μαζί με τον Ramazzotti το Piu Bella Cosa και τον ευχαρίστησε από μικροφώνου για την παρουσία του χαρακτηρίζοντάς τον «καλό παιδί»!

Ο τραγουδιστής συμπεριέλαβε στο πρόγραμμά του όλες τις μεγάλες επιτυχίες του και αποθεώθηκε! Στην συναυλία συμμετείχε και η Αμερικανίδα Courtney Parker, που τραγούδησε περιτριγυρισμένη από αισθησιακές χορεύτριες.

Ανάμεσα στους θεατές ήταν ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ με την σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη και η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια. Αν και ο Eros Ramazzotti εντός και εκτός σκηνής ήταν πολύ προσιτός, οι άνθρωποί του περνούσαν από κόσκινο όσους ήθελαν συνέντευξη, φωτογραφίες και βίντεο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση