Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

  ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ! ΞΕΣΠΑΣΕ πόλεμος Πατούλη - Τατσόπουλου...

  Giorgos Patoulis  
  Ο Τ(Σ)ΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
  -------------------------
  Συμφορά μας

  Εντάξει, φυσιολογική η κατάπληξη όταν ακούς ότι ο Γ. Πατούλης ετοιμάζεται να διεκδικήσει τη δημαρχία Αθηναίων, αλλά ας μιλήσουμε ψύχραιμα. Ο Πατούλης πάντα το ήθελε και μάλιστα είχε δηλώσει διαθέσιμος για την Αθήνα και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Τώρα, μετά την απογοήτευση των δύο θητειών του Γ. Καμίνη, θεωρεί τις συνθήκες ωριμότερες και προχώρησε στον σχηματισμό «ομίλου ενεργών πολιτών», έτσι τον λέει, με τον ξενέρωτο τίτλο «Αθήνα πρωτεύουσα ξανά» (μια πρόχειρη παραλλαγή του «make America great again»).

  Ωραία όλα αυτά, όμως το βασικό εμπόδιο στη φιλοδοξία του παραμένει και είναι η σύζυγός του. Αλλο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος των δημάρχων και άλλο δήμαρχος της πρωτεύουσας. Οι διεθνείς υποχρεώσεις του αξιώματος και η προβολή που συνεπάγεται εγγυάται ένα πράγμα, με απόλυτη, με μαθηματική ακρίβεια: ότι, με την κ. Πατούλη στο πλευρό του δημάρχου της, η Αθήνα θα γίνει ρεζίλι διεθνώς. Θα γελάει όλος ο κόσμος! Ας σοβαρευτούμε, λοιπόν. Προφανώς είναι πολύ αργά τώρα, ώστε η κ. Πατούλη να αλλάξει χτένισμα, τρέσες, εξτένσιον, ντύσιμο, μακιγιάζ, στάιλινγκ και, γενικώς, την αισθητική της. Επομένως, μόνον αν ο Πατούλης αλλάξει σύζυγο...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 23 Ιουλ 2017, 2:55:00 μ.μ.

  ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟΥΛΗ. ΕΙΝΑΙ ΨΩΝΙΟ. ΜΑΚΡΙΑ! ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΛΕΝΑ. ΦΤΩΧΙΑ ΕΜΕΙΣ ΧΛΕΔΕΣ ΑΥΤΟΙ!!!!
  ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
  Μ Α Υ Ρ Ο

  Item Reviewed: ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ! ΞΕΣΠΑΣΕ πόλεμος Πατούλη - Τατσόπουλου... Rating: 5 Reviewed By: Press Fm