GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν ο καύσωνας "χτύπησε στο κεφάλι" τον Μπακογιάννη - ΒΙΝΤΕΟ

Το Σαββατοκύριακο είναι «καυτό», με τον υδράργυρο να έχει εκτοξευτεί στα ύψη, ωστόσο για κάποιους η δουλειά δεν σταματά. Αυτό ισχύει κ...


Το Σαββατοκύριακο είναι «καυτό», με τον υδράργυρο να έχει εκτοξευτεί στα ύψη, ωστόσο για κάποιους η δουλειά δεν σταματά.
Αυτό ισχύει και για τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος πάντως έκανε ένα… μουσικό διάλειμμα, τραγουδώντας στο δρόμο με έναν συνεργάτη του το διαχρονικό τραγούδι «Το καλοκαιράκι».
Μάλιστα, ανέβασε σχετικό βίντεο στο Facebook γράφοντας: “Όταν πρέπει να δουλεύεις με καύσωνα. Οι 40 βαθμοί μας χτύπησαν στο κεφάλι».

1 σχόλιο

  1. Η ΝΔ θα μειώσει τους φόρους αν το εγκρίνουν οι δανειστές....Τάδε έφη Δένδιας.

    Αποκαλυπτικός ήταν σήμερα στην εκπομπή "Ακραίως" του ΣΚΑΙ με τον Τάκη Χατζή το στέλεχος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας για το τι φούμαρα πουλά η ΝΔ με τον Κούλη στον κόσμο!

    Στο απόσπασμα που σας παραθέτουμε ο κύριος Δένδιας πότε θα υλοποιήσει η Νέα Δημοκρατία, εφόσον εκλεγεί κυβέρνηση όποτε γίνουν εκλογές τις μειώσεις φόρων που υπόσχεται. Δηλαδή την μείωση φορολογίας στα νομικά πρόσωπα (εκεί την καίει άλλωστε πόσο θα μειώσει την φορολογία στο Κεφάλαιο) και πότε τον ΕΝΦΙΑ κατά 30%..........

    Και αφού τα μασάει λίγο ο Δένδιας, γίνεται ειλικρινής όπως ο ίδιος σημειώνει και λέει...."Δεν μπορούμε να το κάνουμε από την πρώτη μέρα, γιατί τέτοια νομοθετήματα θέλουν την έγκριση των δανειστών"!


    Βέβαια να θυμίσουμε σε όσους αφελείς έχουν μείνει σε αυτή τη χώρα ότι οι δανειστές ΔΕΝ πρόκειται να δώσουν άδεια για μείωση φόρων, όταν πριν 2-3 μήνες απαίτησαν την αύξηση τους (μείωση αφορολόγητου θυμίζουμε)....

    Με λίγα λόγια όσο δεχόμαστε την λογική του ευρώ, των κανόνων της ΕΕ τίποτα δεν θα μειωθεί για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού πέρα από το εισόδημα του. Μνημόνια (αφού οι μνημονιακοί νόμοι θα εφαρμόζονται και μετά το 2018) για πάντα υπόσχονται ΣΥΡΙΖΑ , ΝΔ, ΠΑΣΟΚ η όπως αλλιώς λέγονται ΔΗΣΥ ήλιου !!!!!

    ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΡΗΞΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση