Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

  ΤΟ ΛΑΘΟΣ για τη "Θεία μου από το Σικάγο..."

  Ποιος δε θυμάται την ταινία η θεία μου από το Σικάγο, με την Γεωργία Βασιλειάδου και τον Ορέστη Μακρή! Ήταν γυρισμένη στην οδό Ξανθίππου 11 στο Κολωνάκι, δίπλα στη δεξαμενή που ρίχνουν το Σταυρό τα Θεοφάνια. Πως ήταν το σημείο τότε και πως είναι σήμερα!!!
  Δε θα έγραφα τίποτα απλά διάβασα ένα άρθρο από την μηχανή του χρόνου που λανθασμένα γράφει για το που βρίσκεται το σπίτι και το μπαλκόνι που πετούσαν τα κανάτια!
  Δείτε το άρθρο :
  http://www.mixanitouxronou.gr/i-thia-ap-to-sikago-pou-apog…/

  Εδώ δείτε τα επίμαχα σημεία με το μεγάλο μπαλκόνι με τα διαφορετικά κάγκελα, από αυτά της φωτογραφίας της μηχανής του χρόνου! Δύο πόρτες έχει το μπαλκόνι της ταινίας, ένα το μπαλκόνι της φωτογραφίας!
  https://youtu.be/n8VPhx2vh98

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  γιαννης γιαννης είπε... 16 Νοε 2017, 2:45:00 π.μ.

  υπάρχει και ένα λάθος που κάναν οι ηθοποιοί συγκεκριμένα στον διάλογο που κάνουν στην θάλασσα ο μακρής με την γυναίκα του όταν οι κόρες τους είναι μέσα στην θάλασσα γύρω στο δωδέκατο λεπτό της ταινίας αναφέρουν ότι η μεγάλη τους κόρη είναι 26 ετών η δεύτερη 23 η τρίτη 20 και η τέταρτη 15 και μετά λένε ότι μετά απο ένα χρόνο η μεγάλη θα είναι 27 η δεύτερη 24 η τρίτη όμως 22 και εδώ είναι το λάθος γιατί η τρίτη αφού ήταν 20 θα έπρεπε μετά από ένα χρόνο να ήταν 21 και όχι 22 άρα λάθος που δεν το πρόσεξαν ώστε να ξαναγυρίσουν την σκηνή.......

  Item Reviewed: ΤΟ ΛΑΘΟΣ για τη "Θεία μου από το Σικάγο..." Rating: 5 Reviewed By: Press Fm