GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Με φιέστες δεν γίνονται μεταρρυθμίσεις

"Ο κ. Τσίπρας ανέξοδα και ανεύθυνα παριστάνει το μεταρρυθμιστή της Δημόσιας Διοίκησης. Βέβαια το ακροατήριό του μικραίνει όλο και π...


"Ο κ. Τσίπρας ανέξοδα και ανεύθυνα παριστάνει το μεταρρυθμιστή της Δημόσιας Διοίκησης. Βέβαια το ακροατήριό του μικραίνει όλο και περισσότερο" επισημαίνει σε δήλωσή του ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Γεωργαντάς σχολιάζοντας την ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

"Δυόμιση χρόνια τώρα ξηλώνει τις μεταρρυθμίσεις που είχε κάνει η προηγούμενη Κυβέρνηση και η πραγματικότητα στη Δημόσια Διοίκηση είναι: Κομματικοποίηση, στρατιές μετακλητών και συμβασιούχων, τοποθετήσεις συγγενών και κολλητών σε θέσεις ευθύνης, χειροτέρευση της θέσης της χώρας στη διαφθορά, ατιμωρησία των επίορκων και αναξιοκρατία.

Σήμερα επιχείρησε να αντιγράψει την Εθνική Στρατηγική για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση της Νέας Δημοκρατίας" προσθέτει και καταλήγει:

"Κάθε καλοπροαίρετος πολίτης αναρωτιέται γιατί του πήρε δυόμιση ολόκληρα χρόνια για να κατανοήσει ότι η πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η σωστή. Είναι προφανές ότι αυτή η Κυβέρνηση δεν πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις, δεν έχει την πολιτική βούληση και δεν μπορεί να τις κάνει πράξη. Όσες γραφικές φιέστες κι αν πραγματοποιήσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση