GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Άδωνις για τον Παναθηναϊκό: Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια Βαρδινογιάννη

Με ένα μακροσκελές κείμενο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε τις εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Παναθηνα...


Με ένα μακροσκελές κείμενο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε τις εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μερικές σκέψεις του για την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί για την στάση του στη μεγάλη συγκέντρωση κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη, από την οποία ζητά συγγνώμη.
Συγκεκριμένα έγραψε:
"Η περίπτωση του Παναθηναϊκού ξέρετε μοιάζει εκπληκτικά με την πρόσφατη ιστορίας της Ελλάδος. Για πολλά χρόνια η ιδιοκτησία της Ομάδας μας από την Οικογένεια Βαρδινογιάννη έδινε στον Παναθηναϊκό απόλυτη ασφάλεια και σταθερότητα. Μετά όμως από πολλά χρόνια που η Ομάδα πρωταγωνιστούσε σε Ελλάδα και Ευρώπη άρχισε η κάμψη. Ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε εμφανιστεί στον Ολυμπιακό και η γκρίνια και η απογοήτευση είχε ενσκήψει πάνω στους οπαδούς. Τότε που χρειαζόμασταν καθαρό μυαλό και ψυχραιμία περισσότερο από ποτέ, εμφανίστηκε στο προσκήνιο ο Βγενόπουλος και ξεκίνησε την επανάσταση κατά του "κατεστημένου" των Βαρδινογιάννηδων, πρότεινε να φτιαχτεί ένα πολυμετοχικό σχήμα, υποσχόταν να μας κάνει Μπαρτσελόνα κλπ. Τότε οι οπαδοί τσίμπησαν. Ντρέπομαι που το λέω αλλά ήμουν ένας από αυτούς που είχαν πάει σε εκείνη την καταραμένη συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως κατά της Οικογενείας Βαρδινογιάννη που κορύφωσε τις αντιδράσεις και οδήγησε την οικογένεια στην σταδιακή της έξοδο από την ομάδα μας. Λοιπόν ισχυρίζομαι σήμερα ότι αυτό το κλίμα που επικράτησε τότε στον Παναθηναϊκό ομοιάζει με το Αντιμνημόνιο που επικράτησε στην Ελλάδα μετά το 2010. Εύκολα μεγάλα λόγια, τεράστιες υποσχέσεις σε έναν λαό χωρίς φρόνηση για να καταλάβει το ψέμα. Παρασυρθήκαμε και τελικά καταστρέψαμε τον Παναθηναϊκό μας. Εκ μέρους μου ένα μεγάλο συγγνώμη στην Οικογένεια Βαρδινογιάννη και στον Παναθηναϊκό. Ήμουν νεότερος δεν είχα αρκετό μυαλό".
Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη:

1 σχόλιο

  1. ΑΚΟΜΑ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΥΑΛΟ.ΥΠΟΜΟΝΗ. ΣΕΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ, ΙΣΩΣ ΒΑΛΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση