GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: «Ο κ. Τσίπρας είναι αστείος στο ρόλο του σοβαρού και υπεύθυνου πρωθυπουργού»

"Ο κ. Τσίπρας είναι αστείος στο ρόλο του σοβαρού και υπεύθυνου πρωθυπουργού. Εμφανίστηκε σε μεγάλη απόσταση από την πραγματικότητα ...


"Ο κ. Τσίπρας είναι αστείος στο ρόλο του σοβαρού και υπεύθυνου πρωθυπουργού. Εμφανίστηκε σε μεγάλη απόσταση από την πραγματικότητα που βιώνουν οι Έλληνες. Χωρίς κανένα σχέδιο για το μέλλον του τόπου. Επέστρεψε με θράσος στον τόπο του εγκλήματος, για να ξανακάνει αυτό που τόσο καλά ξέρει. Να ανεβάσει μια κακόγουστη θεατρική παράσταση", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ για την αποψινή ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και προσθέτει:

"Στην πρώτη πράξη, εμφανίστηκε ως αμετανόητος δημαγωγός, υποσχόμενος ανάπτυξη. Εκείνος που κόστισε 100 δισ. ευρώ στη χώρα, που ευθύνεται για την ύφεση δύο χρόνων και την σημερινή αναιμική πορεία, ενώ η οικονομία μπορούσε να αναπτύσσεται με ραγδαίο ρυθμό. Στην δεύτερη πράξη, ανακάλυψε όψιμα τους επενδυτές.

Πανηγυρίζει για τις επενδύσεις που ο ίδιος πολέμησε και ξεχνά τα εμπόδια που ο ίδιος υψώνει: Την υπερφορολόγηση, την πιστωτική ασφυξία, την εχθρότητα στην επιχειρηματικότητα, όλα όσα μπλοκάρουν μεγάλες επενδύσεις. Απ' το Ελληνικό, μέχρι τις Σκουριές. Ούτε μια λέξη για τα δισεκατομμύρια που χρωστά το Κράτος στους ιδιώτες. Στην τρίτη πράξη, έχει το θράσος να μιλάει στους νέους ανθρώπους.

Σε αυτούς που μετέτρεψε στη γενιά των 360 ευρώ γκρεμίζοντας τις ελπίδες τους. Στην τέταρτη πράξη, μας είπε ότι μας βγάζει απ' τα μνημόνια. Ποιος; Ο πρωθυπουργός των άγριων περικοπών στις συντάξεις, στους μισθούς, στο αφορολόγητο. Ο πρωθυπουργός του ΕΦΚΑ και του ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσε, αλλά αύξησε. Ο πρωθυπουργός του τρίτου και του τέταρτου μνημονίου μέχρι το 2022".

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συμπληρώνει πως δεν αξίζουν οι Έλληνες άλλη κοροϊδία και αποτυχίες.

Και συνεχίζει η Πειραιώς: "Ο κ. Τσίπρας παίζει το κρυφτούλι για να αποφύγει τις αναγκαίες αλλαγές που θα ανοίξουν δουλειές για τους πολλούς. Η Ελλάδα χρειάζεται αλήθειες και έργα. Όχι ψέματα και λόγια. Χρειάζεται πολιτική αλλαγή και μια αποτελεσματική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη".

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση