Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017

  Ζουράρις: Παιδική αρρώστια η διαταραχή φύλου


  Στο νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.
  "Η γνώμη μας είναι ότι το θέμα είναι ιατρικό... Ήδη από τη βρεφική ηλικία, είναι πολύ σπάνιο βέβαια, ορισμένοι άνθρωποι εμφανίζουν αλλαγή αυτής της τάξεως των γραμμάτων που έχουν τα χρωμοσώματα και το γονίδιο μας, και είναι διαταραχή, όπως μία παιδική αρρώστια... Είναι ενδοκρινολογικές διαταραχές και είναι αμιγώς ιατρικό θέμα, βεβαίως πρέπει να γίνει. Προφανώς θα το ψηφίσω" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ζουράρις και πρόσθεσε:
  "Βεβαίως η Εκκλησία δικαιούται να επεμβαίνει, διότι η Εκκλησία της Ελλάδος είναι θεσμός πνευματικός, αλλά στο συγκεκριμένο σημείο παραβλέπουν ότι είναι καθαρά ιατρικό θέμα, είναι όπως ο παιδικός διαβήτης, δεν υπάρχει καμία διαφορά... Είναι διαταραχή του οργανισμού και εμφανίζει και φαινόμενα μετά στην ανάπτυξη του παιδιού, στην ανάπτυξη επομένως του ανθρώπου και αυτά πρέπει να ρυθμιστούν διότι είναι καθαρά ιατρικό βιογεννετικό θέμα".
  Ακούστε το ηχητικό:
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 6 Οκτ 2017, 6:17:00 μ.μ.

  Τα ιατρικά προβλήματα φροντίζουμε να τα διορθώνουμε στους γιατρούς, κύριε Ζουράρι, δεν τους δίνουμε νομική υπόσταση.

  Item Reviewed: Ζουράρις: Παιδική αρρώστια η διαταραχή φύλου Rating: 5 Reviewed By: Press- gr