GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι είναι δεξιοί κι ακροδεξιοί και ποιοι αριστεροί;

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Αυτές τις ώρες οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις στοχεύουν την...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Αυτές τις ώρες οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις στοχεύουν την...
κοσμική Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Συρίας (Σε περίπτωση σύρραξης... η Σούδα πρώτος στόχος!).
Αυτές τις ώρες οι πολιτικοί ταγοί σ' ολόκληρο τον πλανήτη μπροστά στον Αρμαγεδδώνα που ετοιμάζουν οι ΗΠΑ, για να αποσιωπήσουν έντεχνα την οριστική τους ήττα, παίρνουν θέση: υπέρ της επίθεσης για τα "χημικά όπλα του Άσαντ", ή εναντίον.
Στην πατρίδα μας τα πολιτικά κόμματα σιωπούν κι η σιωπή τους αποτελεί επιβεβαίωση της συμφωνίας τους με την πολιτική των ΗΠΑ και της Ε.Ε., της επονομαζόμενης "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας".
Καθόλου παράξενο για την πατρίδα μας. Από τον Μάρτη του 2001 (έναρξη της "αραβικής άνοιξης made in USA" στη Συρία) όλο το πολιτικό προσωπικό, αλλά και οι εξωκοινοβουλευτικές οργανώσεις της "αριστεράς" συντάχθηκαν εναντίον του "αιμοσταγούς δικτατορικού καθεστώτος Άσαντ". Κατανοητό λοιπόν να μην μπορούν σήμερα ν΄αντέξουν την ήττα των ιμπεριαλιστών στη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου και να αναμένουν τις "πρωτοβουλίες" του Τραμπ.
Όμως το ερώτημα είναι πλέον ποιοι είναι οι "αριστεροί" και ποιοι οι "δεξιοί κι ακροδεξιοί" στην πολιτική σκηνή. Σ' αυτό θα μας δώσει ένα χέρι βοήθειας η γειτονική μας Ιταλία.
Matteo Salvini, αρχηγός της Λέγκας προς την ηττημένο δοτό πρωθυπουργό της Ιταλίας, τον "αριστερό" Gentiloni, που παρανόμως διεξήγαγε τις εκλογές στην Ιταλία -χωρίς να διοριστεί υπηρεσιακή κυβέρνηση- και παραμένει στη θέση του μέχρι να ορκιστεί μια νέα κυβέρνηση:
«Καλώ τον πρωθυπουργό Gentiloni να λάβει μια σαφή και ξεκάθαρη θέση για την Ιταλία, εναντίον κάθε περαιτέρω καταστροφικής στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία.
Δεν θα ήθελα για οικονομικούς λόγους, απαιτήσεις εξουσίας ή τη δήθεν χρήση χημικών όπλων, που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε και δεν βρέθηκαν στο παρελθόν, να ξεκινήσει μια σύγκρουση που μπορεί να αποβεί πολύ επικίνδυνη.
Η Ιταλία οφείλει να εναντιωθεί σε πυραυλικές επιθέσεις και βομβαρδισμούς».

Η Λέγκα του Salvini, ξεπέρασε ως κόμμα το 21% (η ονομασία του "Βορρά" έχει προ πολλών χρόνων καταργηθεί μετά την αποπομπή-διαγραφή του Bossi... και μάλλον δεν έχουν ενημερωθεί οι εγχώριοι "αναλυτές" δημοσιολόγοι) και τέλος πάντων στην Ελλάδα ΟΛΟΙ οι περισπούδαστοι "αναλυτές" και δημοσιογράφοι χαρακτηρίζουν "ακροδεξιά"...

Ακριβώς ταυτόσημη η θέση του ηγέτη του Κομμουνιστικού Κόμματος Ιταλίας Marco Rizzo...

Ακριβώς ταυτόσημη η θέση της Giorgia Meloni, αρχηγού του κόμματος της δεξιάς "Fratelli d'Italia" [4,35% και 32 έδρες στις εκλογές του Μάρτη 2018, εντός του κεντροδεξιού συνασπισμού]..

"Καλύπτεις το στόμα και τη μύτη εναντίον της χρήσης αερίων στη Συρία. Τα χημικά όπλα σκοτώνουν πνίγοντας τους ανθρώπους με το σάλιο. Πεθαίνουν κυρίως παιδιά.
Ευχαριστώ όλους όσους κάνουν αυτή τη συμβολική κίνηση και λένε φτάνει στις επιθέσεις με χημικά.
Άχρηστη κίνηση;
Η διάδοση της συνείδησης δεν είναι ποτέ άχρηστη".
Η Laura Boldrini, ήταν η πρόεδρος της προηγούμενης ιταλικής βουλής, συμμετείχε στον κυβερνητικό συνασπισμό της "αριστεράς" του Renzi, ως βουλευτής της "Οικολογικής Αριστεράς" (Sinistra Ecologia Libertà), που έχει αρχηγό τον Nichi Vendola, δεξί χέρι στην Ιταλία του Αλέξη Τσίπρα και του ιταλικού κόμματος "Λίστα Τσίπρα - Αλλάζουμε την Ευρώπη και κάνουμε δημοκρατική την Ευρωζώνη".Μας είναι γνωστή στην Ελλάδα για τις στενές πολιτικές σχέσεις με τον πρωθυπουργό μας και την κυρία Κωνσταντοπούλου, για το νέο κίνημα που δημιούργησε ("Αριστερά για το Ισραήλ"...) και για τους αγώνες της υπέρ των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" των γκέι και λεσβιών, αλλά και την αναγκαιότητα προσφύγων για την οικονομία και το δημογραφικό της Ιταλίας.

Η Laura Boldrini είναι βασική εκφραστής της ευρωπαϊκής "δικαιωματικής αριστεράς" κι ήταν η πρώτη πολιτικός που έσπασε τα "ταμπού" με τις καινοτόμες "αριστερές" της πολιτικές, ορισμένες εκ των οποίων αξίζει να σημειώσουμε:
"Πρέπει να απαρνηθούμε την ταυτότητά μας... για να δημιουργήσουμε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης...", "Ηθικό καθήκον το δικαίωμα τεκνοθεσίας των γκέι", "Χρειαζόμαστε εκατομμύρια μεταναστών στην Ιταλία για να αναπτυχθεί η οικονομία" κι όλα τα γνωστά "επιχειρήματα" της κοσμοπολίτικης "αριστεράς" περί αναγκαιότητας της παγκοσμιοποίησης. Ανάμεσα σε όλα αυτά έχει και μία σαφή θέση για την ονομασία των Σκοπίων που εξέφρασε "συμπτωματικά" σε ανύποπτο χρόνο (10 Απρίλη 2016): "Μακεδονία"!
* Η ιταλική "αριστερά" που έχει πληγεί από τους "δικαιωματικούς" αγώνες για τα ανοικτά σύνορα, τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, τον επαγγελματικό "αντιρατσισμό" κι "αντιφασισμό", αλλά και τον "αντιεθνικισμό" προβάλλοντας την αναγκαιότητα του "ευρωπαϊκού πατριωτισμού", απαιτεί να τιμωρηθεί ο "χασάπης Άσαντ". Το ίδιο κι η παραδοσιακή δεξιά.

Με τους λαούς και τα Εθνικοαπελευθερωτικά Κινήματα... τώρα που δεν υπάρχει Ανδρέας Παπανδρέου (Μόνον ο Ανδρέας Παπανδρέου τιμούσε τη σημερινή επέτειο...), υπάρχει κάποιος που είναι;
Κατηγορηματικά ΟΧΙ. Όλοι "ξεχασαν", επλήγησαν από "αμνησία"... τους "διέφυγε" ακόμη και το "Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας"!
Κατηγορηματικά ΝΑΙ σ' ολόκληρο τον πλανήτη... η Λατινική Αμερική, η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, λαοί και έθνη που αγωνίζονται για Εθνική Ανεξαρτησία κι όσα πολιτικά κόμματα και κινήματα δεν είναι υπό την "προστασία" Σόρος, Ρότσιλντ και σια...

Για τις ιταλικές εκλογές 4 Μάρτη 2018 και τα εκλογικά αποτελέσματα:
Για το νέο αφήγημα του Σόρος περί "αντιφασισμού"-"αντιεθνικισμού"

2 σχόλια

  1. Αυτοί ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΟΣΙΑΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ/ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ/ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΑΠΛΑ New Age NAZIS!!!

    Δεν έχουμε απαίτηση να καταλάβεται τα άνω... αλλά θα το καταλάβαται αισθανοντας το πάνω Σας!!!

    (Επειδή έτυχε να ξέρουμαι ΑΡΙΣΤΑ την γερμανική πολιτική από τον π.χ. τριακονταετη Πόλεμο και την Ναζιστική ιδεολογία!!! Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ New Age Nazis!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ρωσία ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ!!!

    ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ Η ΡΩΣΙΑ ΤΟΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΑ ΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ!!!

    ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ-ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΈΧΕΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΝΕΚΡΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ (βλ. "Αραβική Ανοιξη"/Συρία Παράλληλα με την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ "ΚΡΙΣΗ" ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ/ΕΛΛΑΔΑ!!! βλ. Πολέμους {με ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ/ΝΑΖΙΣΤΟΧΙΤΛΕΡΙΚΑ} ΙΡΑΚ/ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ/Γιουγκοσλαβία-Βελιγράδι! Και πολλά Άλλα!!!)!

    Όπως το ΕΙΚΟΝΙΚΟ έχει γίνει ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ/Ανθρώπους ΚΑΙ ΛΑΟΥΣ/ΕΘΝΟΙ (βλ. ΕΛΛΑΔΑ!!!) Έτσι και το Στρατιωτικό Γεωπολιτικό ... ΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ/ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ (βλ.π.χ. Χημικά του ΙΡΑΚ=ΨΕΜΑ!)!!!

    Επειδή η ΟΥΣΙΑ Του Καπιταλισμού Είναι Το ΨΕΜΑ (ΤΟ ΑΦΥΣΙΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ) ΠΑΝΩ ΣΑΥΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑ "ΕΙΚΟΝΙΚΑ" ΤΟΥΣ ΟΝΕΙΡΑ (ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ!)!

    ΕΙΘΕ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ (ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΙΚΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΟΪΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟΥ των ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥΣ!!!

    Διότι ΣΗΜΕΡΑ (και Ανέκαθεν) ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΖΩΗΣ (... καλήτερα μιας ώρας Ελεύθερης Ζωής παρά 40 χρόνια Σκλαβιάς και Φυλακής... διότι Εάν χαθεί η Ευκαιρία της Καταστροφής Του "Εικονικού" τότε ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΈΓΙΝΕ ΠΛΕΟΝ bar code!)!

    ... και αφήστε το Γενικό-Εικονικό και Αφηρημένο "Αγαπάται Αλλήλους"!

    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΜΕ "ΑΛΛΗΛΟΥΣ" ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ: ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ!!!

    .... ΆΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση