GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανθρωπόμορφα κτήνη... με τη συμπαράσταση της "πολιτισμένης" δύσης!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας "Κάθε άνθρωπος έχει δύο πατρίδες. Τη δική του και τη...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

"Κάθε άνθρωπος έχει δύο πατρίδες. Τη δική του και τη...
Συρία"...
André Parrot
Το όνομά του Shadi Aziz Issa...
Υπολοχαγός του Αραβικού στρατού της Συρίας πολεμούσε την τρομοκρατία στον Ιερομύακα (Γιαρμούκ) από τα τελευταία προπύργια του επονομαζόμενου "ισλαμικού κράτους".
Οι τζιχαντιστές αιχμαλώτισαν τον υπολοχαγό Shadi Aziz Issa και κατόπιν για να τον "τιμωρήσουν" τον χρησιμοποίησαν ως "ζωντανή βόμβα" διαδίδοντας στα κοινωνικά δίκτυα τη δολοφονία τους.
Στον Shadi έδεσαν τα χέρια και τα πόδια ώστε να υπάρχει πλήρης ακινητοποίηση. Στο κράνος τοποθέτησαν έναν πυροκροτητή μαζί με εκρηκτικά και στη συνέχεια τον μετέφεραν σε κτίριο όπου τον αναποδογύρισαν με το κεφάλι (πυροκροτητή) προς το έδαφος.
Οι "εκδημοκρατιστές" του "αιμοσταγούς δικτατορικού καθεστώτος Άσαντ" τον εξαπολύουν στο έδαφος και μόλις προσκρούσει στο έδαφος εκρήγνυται. Μια τεράστια μπάλα φωτιάς με τα χρώματα του λευκού, κίτρινου και κόκκινου τον περικλείει.
Ο υπολοχαγός Shadi Aziz Issa δεν απασχόλησε τα ΜΜΕ και τη "δημοσιογραφία" της "πολιτισμένης" δύσης που στρέφουν με ευαισθησία την προσοχή τους κι εξαντλούν όλες τους τις προσπάθειες για την υπεράσπιση αυτών των ανθρωπόμορφων τεράτων.
Οι υπερασπιστές της Πατρίδας, της Εθνικής Ανεξαρτησίας και Κυριαρχίας προκαλούν την "αμεροληψία" των ΜΜΕ και όλων των "δημοσιογράφων" των Υπηρεσιών.
Είναι οι τελευταίες ώρες τρόμου από τους φονιάδες μισθοφόρους στο Γιαρμούκ. Οι γενναίοι στρατιώτες του λαού της Συρίας δεν έχουν επιλογές: Πατρίδα ή Θάνατος!
Οι γενναίοι στρατιώτες του λαού της Συρίας, αυτοί που τα ΜΜΕ χαρακτηρίζουν "στρατιώτες του καθεστώτος του χασάπη Άσαντ", δεν υπερασπίζονται μόνον τη Συριακή Πατρίδα, αλλά χαρακώματα Πολιτισμού κι Ανθρωπισμού ολόκληρου του πλανήτη, όλων των Ελεύθερων του κόσμου.
Ο υπολοχαγός Shadi Aziz Issa εισήλθε στο Πάνθεον των Μαρτύρων της Λευτεριάς και της Ανεξαρτησίας που δεν θα ξεχάσει ποτέ ο λαός της Συρίας, που το παιδί του κι η οικογένεια του είναι πλέον υπόθεση ολόκληρου του λαού για τον οποίο μαρτύρησε.
Ιερομύακας, "Ιερομύαξ", στην αραβική Γιαρμούκ, παραπόταμος του Ιορδάνη ποταμού που το όνομα του δόθηκε στον Παλαιστινιακό καταυλισμό προσφύγων, μόλις 8 χιλιόμετρα από τη Δαμασκό. Εκεί που κτυπούσε η καρδιά των Παλαιστινίων της διασποράς, όπου το "δικτατορικό καθεστώς Άσαντ" δημιούργησε μια πόλη που ξεπερνούσε τις 150.000 κατοίκων κι οι Παλαιστίνιοι απολάμβαναν ίσα δικαιώματα μ' αυτά των πολιτών της Συρίας.
Τον μεγαλύτερο Παλαιστινιακό καταυλισμό προσφύγων της Συρίας κι ίσως όλου του κόσμου, όπου Νοσοκομεία, Σχολεία, υποδομές, ακόμη και ακαδημαϊκές σχολές πρόσφεραν αυτά που οφείλει το Αραβικό Έθνος στον μαρτυρικό Παλαιστινιακό λαό, χωρίς ανταλλάγματα, μακρυά από τις πολιτικές των φιλοσιωνιστικών δικτατορικών αραβικών καθεστώτων.
Αυτή την πόλη της Παλαιστίνης έξω από την κατεχόμενη από τους σιωνιστές πατρίδα, βανδάλισαν  και βεβήλωσαν τα ΜΜΕ και η "δημοσιογραφία" με μπροστάρηδες την ΜΚΟ του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, γνωστή ως "Διεθνής Αμνηστία": "Υπεύθυνη για την τραγική κατάσταση ελλείψεων τροφίμων στο Γιαρμούκ, προάστιο της Δαμασκού όπου έχουν καταφύγει πρόσφυγες από την Παλαιστίνη, κατηγορεί η Διεθνής Αμνηστία την κυβέρνηση του Άσαντ".
Η άρρωστη δημοσιογραφική πορνεία με μπροστάρη το κρατικό ειδησιογραφικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ έχυσαν όλο το δηλητήριο εναντίον του λαού της Συρίας κι υπερασπίζονται μέχρι σήμερα τους φονιάδες:
* Τουλάχιστον οκτώ άμαχοι σκοτώθηκαν από τον βομβαρδισμό του Γιαρμούκ. Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, στόχος των μαχητικών αεροσκαφών ήταν ένα τέμενος όπου είχαν καταφύγει περίπου 600 πρόσφυγες. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ. 16 Δεκέμβρη 2012.
* Οι διασώστες στην Ανατολική Γούτα της Συρίας λένε πως οι βομβαρδισμοί δεν σταματούν για διάστημα αρκετό ώστε να μπορέσουν να μετρήσουν τα α πτώματα, ενώ μια μη κυβερνητική οργάνωση ανακοίνωσε πως οι επιδρομές του συριακού καθεστώτος έχουν σκοτώσει μέσα σε επτά ημέρες περισσότερους από 500 αμάχους, μεταξύ των οποίων 123 παιδιά, σ’ αυτό το προπύργιο των ανταρτών κοντά στη Δαμασκό που βομβαρδίζεται ακατάπαυστα από τις 18 Φεβρουαρίου... έκκληση για την άμεση άρση της πολιορκίας των κατοικημένων περιοχών της ανατολικής Γούτα και των Γιάρμουκ, Φούα και Κεφράγια. Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ, 28 Φλεβάρη 2018.
Ποιες δεσμεύσεις κι απέναντι σε ποιους έχει αναλάβει το κρατικό ΑΠΕ, που χρυσοπληρώνει ο ελληνικός λαός, ώστε να συμμετέχει σ' αυτό το διεθνές έγκλημα;
Τα ΜΜΕ κι οι δημοσιογράφοι νομίζουν πως διαφέρουν σε κάτι από τους φονιάδες του γενναίου υπολοχαγός Shadi Aziz Issa;
Δυστυχώς για όλους αυτούς υπάρχουν και Έλληνες που βρέθηκαν εκεί και γνωρίζουν τι σημαίνει για τους Παλαιστίνιους το Γιαρμούκ στη Συρία!

Ελληνική αντιπροσωπεία στο Γιαρμούκ λίγο πριν την έναρξη της "αραβικής άνοιξης made in USA", σε συνεδρίαση με την Παλαιστινιακή Επιτροπή του Προσφυγικού Καταυλισμού κι οι ευχαριστίες τους προς την Ελλάδα...


Στους δρόμους του Γιαρμούκ όπου άσβεστη η φλόγα της Αντίστασης και του αγώνα για την Επιστροφή στην Πατρίδα...


Μέσα στα σπίτια των Παλαιστίνιων όπου οι γέροντες κι οι γερόντισσες που ξέφυγαν τη σφαγή από τους σιωνιστές πήραν μαζί τους και μας δείχνουν με περηφάνια τους βαμμένους με αίμα τίτλους ιδιοκτησιών στην Παλαιστίνη (1948) κι όχι άλλα κειμήλια... Η ένδειξη πως θα γυρίσουν στην κλεμμένη Πατρίδα, γιατί είναι δικαίωμά τους!

Κι όλα αυτά γιατί ο "χασάπης" Άσαντ δεν εγκατέλειψε ποτέ την Παλαιστινιακή υπόθεση...
Με τον Ουαλίντ Μουαλέμ, Υπουργό των Εξωτερικών της κυβέρνησης Άσαντ...
Η εξήγηση του τι σημαίνει Συρία, Πατρίδα των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, για τους "πολιτισμένους" της δύσης: "Είχαμε δέκα νεκρούς κι είμαστε περήφανοι ν' ανακοινώσουμε τον ενδέκατο"!
Η οικογένεια Kuheilah από τη Λαοδίκεια με περηφάνια ανακοινώνει το μαρτύριο του 11ου μάρτυρα,
του Ali Kuheilah της ίδιας οικογένειας, για την Συριακή Πατρίδα.
Τα αδέλφια και ξαδέρφια
 Αναπαύσου εν ειρήνη της Συρίας
«Όλοι για τη Συρία,
ο καθένας με το θεό του»

Σε λίγες μέρες, στις 15 Μάη -Νάκμπα- συμπληρώνονται 70 χρόνια (μάλλον έχουν πρόβλημα μνήμης όσοι μιλούν για 50 χρόνια) από τη μεγαλύτερη κλοπή στην παγκόσμια Ιστορία (15 Μάη 1948... H μεγαλύτερη κλοπή στην παγκόσμια ιστορία). Όσο υπάρχει Συρία κι ο Άξονας της Αντίστασης η Παλαιστίνη θα ελευθερωθεί, είτε το θέλουν, είτε δεν το θέλουν!

Αυτή η γη δεν είναι για πούλημα: αυτή η γη ανήκει στο λαό μας.
Κάποιοι είναι νεκροί, κάποιοι είναι ζωντανοί,
αλλά, πολλοί ακόμη δεν έχουν γεννηθεί..
.
Σχετικά με την Παλαιστίνη:

* Ανθρώπινη ασπίδα ΜΕΣΑ στη Γάζα, στη διάρκεια των βομβαρδισμών 1
* Ανθρώπινη ασπίδα ΜΕΣΑ στη Γάζα, στη διάρκεια των βομβαρδισμών 2
* Η πρώτη ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα μετά τη σφαγή του Γενάρη 2009, "Καραβάνι της Ελπίδας" - European Campaign to End the Siege on Gaza: 'Hope per Gaza
* Έφυγε ο Παπαφλέσσας της Επανάστασης, αλλά πρόλαβε Λεύτερο το Χαλέπι!
* Όταν η Παλαιστινιακή Επανάσταση είχε Ηγέτες...
* Σάμπρα & Σατίλα... ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!
* 15 Μάη 1948... H μεγαλύτερη κλοπή στην παγκόσμια ιστορία

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση